mam taku malo otazku...neviete ako mam z mp3 prehravaca skopirovat pesnicky do pocitaca?ked sa mi v tomto pocitaci ikona mp3 prehravaca nezobrazi, som uz zufaly z toho neviem koho sa spytat
tak takto. podbna vec sa stala mne pri USB, predpokladam, ze mas XP-cko. v tedy som to spravil tak, ze som dal pravym tlacitkom mysi klik na tento pociatac - potom tukni na spravovať - spravca zariadeni a potom tam dole si vsimni mas Universal Serial Bus controllers a to si otvor. v pc musis mat ale tu mp3ku zasunutu ano? a potom si to tam pozres. a pri tom usb by si mal mat trojuholnik taky zlty s vykricnikom ciernym a to otvoirit a znova naistalvoat. jednoducho preinstalvoat to cele treba. alebo to skus otvorit cez Total Commander
Ja som mal ten isty problem ... ide o to ze nemas ovladace nainstaluj si wmp11 ak som toto spravil islo mi to bez problemmov... no prave sedim u kamosa a jemu to nejde napriek tomu ze ma wmp11 a sp2 este nieco skusim a napisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov