To som zase ja. Včera som zakladala fórum o tom, čo mám robiť, keď ma nezobrali na VŠ kvôli počtu miest(nedá sa proti tomu odvolať). Myslíte si, že je nejaká šanca, že by ma zobrali po zápise, ak by tam náhodou niektorí študenti neprišli alebo ta
Prečo by sa nemalo proti tomu dať odvolať? Máš právo na odvolanie. A keďže ťa neprijali kvôli nedostatku miest, tak máš veľkú šanču uspieť po odvolaní. (Ak sa samozrejme miesta uvoľnia). Pokiaľ odvolanie nenapíšeš a miesta sa uvoľnia, budú brať a kontaktovať len tých, ktorí odvolanie napísali. S odvolaním sa poponáhľaj, lebo zo zákona máš právo tuším že len do 8 dní podať. Veľa šťastia
@sima136 a teraz čo bude zápis, je to pre ľudí čo ich zobrali hneď, alebo tí, čo davali odvolanie? skús zavolať na študijné a takto sa ich to spýtat ci nemaš šancu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mohli by ťa ešte zobrať po zápise, ale neviem určite, na tej mojej sa to tak robí, ale na iných neviem