SAR (vyžarovanie zariadenia) čo presnejšie sa tým myslí?
SAR (vyžarovanie zariadenia)pri tele 0,494 W/kg; pri uchu 0,395 W/kg
Je to vlastne to škodlivé žiarenie z telefónu čo myslím? tento údaj bol na telekom stránke vo vlastnostiach telefónu a nikdy som to pri nijakom vo vlastnostiach nevidela. čo sa tým mysl
maj to v pici
si predstav kolko mobilov je na Manhattane v ny a nikto z toho nezomrel
ja furt neviem preco ludia robia z takychto banalit dramu, takisto sa pojdem najest do mekaca ked mi tam chuti a mam pici ci to je zdrave alebo nie lebo viem ze s toho hamburgeru neskapem
ale k teme- » sarvalues.com/what-is-sar-and...
@kajooooooooooooooooooooooooooo ale ved ja už to dávno neriešim :3, len sa pýtam o čo ide vlastne.... Však každý vieme čo všetko nám škodí čo tam po tom že každý máme telefon, ale pravdu povediac mi to aj vadí pretože po dlhšom telefonovaní alebo kontaktu s mobilom pri hlave ma hlava bolí a to mi vôbec nerobí dobre . možno nikto nezomrel ale možno ani nevieš koľko ľudom to ubralo zo zdravia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
si predstav kolko mobilov je na Manhattane v ny a nikto z toho nezomrel
ja furt neviem preco ludia robia z takychto banalit dramu, takisto sa pojdem najest do mekaca ked mi tam chuti a mam pici ci to je zdrave alebo nie lebo viem ze s toho hamburgeru neskapem
ale k teme- » sarvalues.com/what-is-sar-and...