zaujímalo by ma, či ste už uvažovali o šatách na promócie, či ste za dlhé alebo skôr krátke, prípadne môžte pridať aj konkrétne obrázky. len by som si chcela utvoriť predstavu o tom, čo sa zhruba nosí na
hm, vidno že som zakladala forum prvykrat, pardon. takze nadpis mal byt saty na promocie a zaujimalo ma aka je vasa predstava, co sa vam paci, ci uz mate nieco konkretne vybrate atd. chcem sa inspirovat. ci sa vam pacia skor dlhe alebo kratke saty a tak. dakujem za vsetky komentare
@ohavnost my sme bakalárske práve nemali, tak ani nemam s cim porovnavat, ale asi tiez som za kratsie saty, dlhe mi pridu zbytocne slavnostne a este v lete naobed sa to ani nehodi asi...
@terezkazozv ja by som dlhé pri mojej šikovnosti ani neriskovala, keďže to zase budem mať dosť veľa schodov dolu a potom tie naše schody na tom "pódiu", kde sa treba vyštverať sú tak vratké a dokonca ani nevieš, kde je schod a kde je prázdne miesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.studenta.cz/magazin/article...
vrch už mám, len nad sukňou uvažujem, ale na to je ešte čas, buď popozerám, alebo dám ušiť niečo po kolená, čo sa mi bude hodiť k vrchu
vrch budem mať takýto
a k nemu nejakú sukňu
@mielikki aj to je dobra volba, teda hlavne ak je to nejaky tvoj styl tak je to super.
pod to je to asi jedno, pokojne aj pyžamu