Ahojte.. mám takú dilemu asi ako každá žena, že neviem čo si obliecť idem prvý krát na svadbu a nemám doma žiadne elegantné šaty, v obchodoch zas nechcem saty za 100e a budem ich mať raz na sebe..
mas aj lacnejsie saty..aj za tych 50 eur sa daju kupit pekne saty..a urcite ich budes mat aj viac krat..ved v nich mozes ist potom aj na ples a podobne u nas v Michalovciach je jeden dobry obchod, ale to ti asi nepomoze
ja idem na svadbu v júni a kúpim si šaty, ktoré mi padnú do oka, či budú stáť 20 alebo 100, požičiavať si nebudem určite.
ale či nepoznáme obchody? veď ich skús trošku pobehať niekedy, majú ich všade KOPU, síce zas neviem aké by si chcela, lebo ja si nejdem kupovať nič super elegantné ako skôr niečo ľahšie a letné.
ale ved pekne saty kupis v pohode aj za 20, mozno aj menej.. skus take tie klasicke obchody z nakupnych centier, alebo potom aj tesco F&F ma dost pekne veci..
ja som mala obyčajné šaty krátke cca po kolená z blšáku z KE za pár e
ale tak ja som iná, mne je jedno jak na mňa pozerajú .. ale hlavne som sa cítila pohodlne ... ja také elegantné nemusím a nikto ma neprinúti také obliecť ...
Inak ja ti neviem poradiť .. (skús trebárs topshop a vyber si tam nejaké z výpredaju, elegantnejšie a bude to v pohode )... Ale nechápem tomu ako môžeš povedať že pod 100€ nezoženieš .. Veď v meste musíte mať toľko butikov, alebo skús také bežné obchody, ja som si minule kúpila šaty za 5€ v new yorkeri a vôbec by som sa nehanbila si ich dať na svadbu.. Proste si len lenivá Takže zdvihni zadok a obehaj celé mesto nech si krásna
Ja som si kúpila na svadbu na kt. idem v máji pohode šaty v TW v Martine, stáli asi 25 no a k nim sáčko béžové, dokopy som zaplatila asi 60 eury a plus ešte topánky si potrebujem kúpiť... každopádne ja si to dám aj na rozlúčku a odložím na iné príležitosti, takže ich nepoužijem iba raz
@ridiculousnotion dakujem za povzbudivy komentar na topshope som aj pozerala len to sa bojím že to číslovanie dáko netrafím, a po obchodoch som pozerala ale vzdy je to tak ked niečo potrebujem akurát sa mi nič nelúbi.. ale asi si to obehnem znovu snáď niečo lepsie už dostali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale či nepoznáme obchody? veď ich skús trošku pobehať niekedy, majú ich všade KOPU, síce zas neviem aké by si chcela, lebo ja si nejdem kupovať nič super elegantné ako skôr niečo ľahšie a letné.
ale tak ja som iná, mne je jedno jak na mňa pozerajú .. ale hlavne som sa cítila pohodlne ... ja také elegantné nemusím a nikto ma neprinúti také obliecť ...
ja som kupovala aj tu ... www.iffka.sk