Ahoj,my v dedine mávame vždy na konci 9. ročníka deviatacky večierok. Chcela by som si dať šaty ušiť preto chcem poprosiť či by ste mi tu nehodili nejaké obrázky ktoré sa pačia napríklad vám aby som sa mohla inšpirovať To je jedno aké len aby boli také
@piter09 my mame len jeden večierok a to ten deviatacky ved ale to je normalne skoro ako stužkova,robime si tam aj program aj učitelia tam su to neni take disko disko party party
Myslela som že na mňa neexistujú spoločenské šaty vzhľadom k mojej zložitejšie postave . Tu som našla šaty » www.salon-valery.sk šité na mieru , aj keď by mi asi ani iné nesadli : D
Ale aj tak môžem vrelo odporučiť . Skvelá komunikácia a hlavne záujem .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
za mojich cias sa saty na take "vecierky" nenosili
@piter09 my mame len jeden večierok a to ten deviatacky ved ale to je normalne skoro ako stužkova,robime si tam aj program aj učitelia tam su to neni take disko disko party party
ved uz ste deviatacy
100 ľudí, 100 chutí
Myslela som že na mňa neexistujú spoločenské šaty vzhľadom k mojej zložitejšie postave . Tu som našla šaty » www.salon-valery.sk šité na mieru , aj keď by mi asi ani iné nesadli : D
Ale aj tak môžem vrelo odporučiť . Skvelá komunikácia a hlavne záujem .