Zdravím dámy a pánov birdzu (po posl.udalostiach najmä novonadobudnutých pánov ).
Takže priblížim Vám situáciu. Budem družička (zase) a šaty majú byť krátke a zelené (takáto je látka-> (v skutočnosti trocha svetlejšia,fotka skresluje) » fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1... ) to že prečo je to zelene a prečo krátke teraz nebudeme riešiť,až tak sa mi to rozpisovať nechce)
No a po pár hľadaniach som sa dostala k dvom modelom,ktoré by som možno aj ukázala v krajčírstve (btw.ak niekto máte kontakt na nejaké spoľahlivé v BA,čo ma neoberie o celý moj dochodok,poprosim správu )
nooo a teda to čo by som chcela od vás je,že skuste si predstavit tieto šaty v onej farbe (čo sa tyka tych bielych,tak iba tu bielu cast,ktorá by ale bola cca nad kolena a ten strieborný vrch..hmmm.no neviem ci by to k tomu šlo,to sama neviem ešte ani jak by som to poriešila) no skuste si to predstavit nejak.možno aj v inej tej vrchnej kombinacii a vyjadrit sa.
popr.ak vam pridu obe v tej farbe hnusne,tak mi nájdite nejake ine rada sa ešte inšpirujem.
Také šaty, ako tie druhé som mala na stužkovej, len boli dlhé a lososové. Ale fest dobre sadnú na postavu a páčia sa mi oveľa viac, určite aj na tebe viac vykniknú
ešte že si ako družička možem obliect čo chcem skoro .... ked tie druhé tak bez trblietok a tie prvé .. .čo ja viem su pekne ale keby su v tej farbe tak neviem inak možno niečo taketo ? ...
mne sa páčia skôr tie prvé, aj keď tá zelená farba mi k nim moc nejde... druhé bez tých trblietok by boli pekné - len neviem, ako by sa to dalo urobiť tak, aby to malo taký skoro korzetový tvar a nevyzeralo by to až príliš obyčajne...
ku krajčírke chodím do Devínskej (DADA na Štefana Králika 1), ale len kvôli opravám, šaty som šiť nedávala
tie prvé sú fajn, ale keď si ich predstavím v tej farbe, tak mi prídu strašne hnusné
k druhým mi viac ide tá farba, ale bez trblietok a namiesto nich neviemčo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Takže priblížim Vám situáciu. Budem družička (zase) a šaty majú byť krátke a zelené (takáto je látka-> (v skutočnosti trocha svetlejšia,fotka skresluje) » fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1... ) to že prečo je to zelene a prečo krátke teraz nebudeme riešiť,až tak sa mi to rozpisovať nechce)
No a po pár hľadaniach som sa dostala k dvom modelom,ktoré by som možno aj ukázala v krajčírstve (btw.ak niekto máte kontakt na nejaké spoľahlivé v BA,čo ma neoberie o celý moj dochodok,poprosim správu )
nooo a teda to čo by som chcela od vás je,že skuste si predstavit tieto šaty v onej farbe (čo sa tyka tych bielych,tak iba tu bielu cast,ktorá by ale bola cca nad kolena a ten strieborný vrch..hmmm.no neviem ci by to k tomu šlo,to sama neviem ešte ani jak by som to poriešila) no skuste si to predstavit nejak.možno aj v inej tej vrchnej kombinacii a vyjadrit sa.
popr.ak vam pridu obe v tej farbe hnusne,tak mi nájdite nejake ine rada sa ešte inšpirujem.
1
2
ale nepáči sa mi ani tá farba, ale s tým už nič asi nespravíš
sa mi tie druhe pacia, len bez tych trblietkov. Mozno nejaky svetly (biely?) vrsok by sa mi k tej zelenej pacil
tie druhé sú tiež fajn
ku krajčírke chodím do Devínskej (DADA na Štefana Králika 1), ale len kvôli opravám, šaty som šiť nedávala
k druhým mi viac ide tá farba, ale bez trblietok a namiesto nich neviemčo
Nudím sa, tak hľadám Našla som aj tie tvoje, len v podobnej farbe ako maš ty
A zapáčil sa mi aj jeden strih nádherný áčkový výstrih :
zlý link som dala
a zas tak ono to asi nejde
ešte jedny ti pošlem a už idem preč z tadeto .D
stoja 330 eur na sashe.sk, čiže ručne robené
tak ak druzickovsky bonton nekaze zakryte ramena, tak tie bezrukavove
ale je mi blivno z tych vychrtlych preretusovanych modeliek :ble: