Ja nemám rada ani jedno.
Sauna - je mi tam nepríjemne horúco
Vírivka - je tam obvykle príliš horúca voda, ale keby nebola, mala by som to rada
Masáž - neznášam, keď sa ma dotýka cudzí človek
A zabudla som dať ako možnosť otužovanie v studenej sprche, tak sa keď tak prosím vyjadrite tu. To tiež nemám rada, lebo v studenej vode mi je zima easy
Sauna - milujem, saunujem sa pravidelne, je to proste super pocit a je to zdravé
Vírivky - skôr mám rada, ale vlastne meh nepotrpím si na ne a do verejných nechodím
Masáže - milujem môžu sa ma kľudne dotýkať cudzí ľudia, najmä Thajky
a otužovanie v stuenej sprche tiež mám rada, ale iba v lete a ideálne, keď je fakt horúco. Minulý rok, keď sme boli v Thajsku sme mali prenajatý barák s vonkajšou kúpelkou a tam sa sprchovať v ľadovej bola úplná nádhera tento rok ideme zas a mojou jedinou podmienkou pre ubytko je vonkajšia kúpelka
Existuje súvislosť medzi anorexiou a hypertermiou či hypotermiou V každom prípade ide o poruchu termoregulácie Ide teda o akútnu poruchou metabolizmu spôsobenú ... bla , bla , bla To len aby ostatný pochopili prečo o tom stále píšeš Určite všetci vedia , že nie je normálne , keď niekto kolabuje pri izbovej teplote ! Over and out
Ja som tuším nikdy nebola vo vírivke tak neviem povedať len v takej masážnej vani a moc som si to neužívala, ale napr. pri stuhnutých svaloch a na uvolnenie tela to môže byť fajn, keď je človek ubolený, jedine vtedy mám rada teplejšiu sprchu a keď mi je ozaj zima, inak neoblubujem sa čvachtať v horúcej vode...
Ako do sauny nevstupujem s tým, že ma tam čaká úplny komfort a že mi tam bude príjemne, ale tak je to dobré pre zdravie a je to dobré, a aj keď som celý spotený a tečie mi z nosa aj rúk a je mi horko. Bol som v suchej, parnej, aj fínskej saune. Najradšej však mám parnú saunu asi, lebo na mňa teda mala najviac efekt, najviac som sa vypotil.
Vírivka mi problém nerobí, pravidelne využívam a masáž, tak tú som ešte nemal.
Ja mám rád najmä sauny a masáže. Zo sáun najmä fínsku, mám rád ten kontrast keď sa ide z horúceho prostredia do ľadovej vody. Vírivky sú tiež príjemné, ale tam je vždy to riziko hygieny, nikdy neviem, čo tam už pláva vo vode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Sauna - je mi tam nepríjemne horúco
Vírivka - je tam obvykle príliš horúca voda, ale keby nebola, mala by som to rada
Masáž - neznášam, keď sa ma dotýka cudzí človek
Vírivky - skôr mám rada, ale vlastne meh nepotrpím si na ne a do verejných nechodím
Masáže - milujem môžu sa ma kľudne dotýkať cudzí ľudia, najmä Thajky
a otužovanie v stuenej sprche tiež mám rada, ale iba v lete a ideálne, keď je fakt horúco. Minulý rok, keď sme boli v Thajsku sme mali prenajatý barák s vonkajšou kúpelkou a tam sa sprchovať v ľadovej bola úplná nádhera tento rok ideme zas a mojou jedinou podmienkou pre ubytko je vonkajšia kúpelka
A najlepšie sú erotické masáže
Vírivka mi problém nerobí, pravidelne využívam a masáž, tak tú som ešte nemal.