no tak to bol let cez bicykel asi 5m ( zavadzal mi kamen), a este pad s kolieskovych korcul (zle vyvazene tela . Inak som velmi opatrny a uz dost dlho som nemal ziadny uraz a ani nehodu vsetk to co som napysal som mal len dakych 12 rokov ked som nevedel co zo sebou. Ba mal som ked som mal 15 rokov kamos ma zobral na bicykel apovedal mi, ze mu nejdu brzdy. A tak som mu dal do kolesa nohu :d a drzali sme sa statocne nespadli sme amle moje topanky boli na dve polky
Raz som zoskocil zo stlpa a nohou tresol rovno na roh branky... zlomene nebolo, ale daco so svalmi a bolelo to riadne nejaky cas som potom nemohol chodit.
A este teraz nedavno som stupil na nejakeho morskeho kkta, nastastie len ciastocne a nakoniec nic strasne z toho, aj ked to trocha puchlo.
Zdrbal som sa z bycikla (suchal po zemy asi 10 metrov) ked som mal cca 12 - rozbite koleno, tak ze som si videl jablcko, nebol som s tym ani u doktora, mama mi to len obviazala a mesiac som ledva chodil.
Pred 2ma mesiacmi som mal ist na operaciu kolena, ale jebem takych doktorov, mam na kolene "vyrastok", a ani ortoped sam nevie co to je, ale ani sa neunuva ma poslat do toho tunela (uz neviem jak sa to vola) na RTG ci to nie je nador (to iste sa stalo mojmu ujovi, uz mohol byt davno vylieceny, miesto toho teraz chodi na chemo, bere rozne sracky a caka kedy umre..)
Ja mam takz, ze raz som bola u starkej a s bratrancom sme sa hrali na strome "Baywatch"no a ja som sa chytila konara ktorý bol taky suchý ze ked som sa cchela pohojdat tak ma slahlo surovo na zem, z ust mi sla krv a vracala som celý den...
na druhý den som do nemocnice a zistili mi ze mam nieco zo slepákom tak mi ho vytiahli..a zostalo mi na pamiatku od neho 10 stehou s ruzovou nitkou odvtedy nelezem po stromoch.. ale to som mala 12 rokov
Raz som sa hojdala na hojdacke a nejako sa mi do tej hojdacky zamotala snurka z bundy. No a potom som chcela zoskocit, ale kedze som k nej bola priviazana, tak ma to tahalo asi minutu po zemi...ale nebola som nejako specialne dobita..akurat na tvari...
Heh, zdrbal som sa na motorke, kompikovana zlomenina predkolenia, tj. pistala nasracky - teraz mam durchom 38 cm zelezo a 4 sroby plus koleno zdrate asi o 0,5 cm Inak este 2 krat zlomena noha ....
raz som spadol asi z dvoch metrov na beton. NA HLAVU! mal som rozmliazdenu lebku, total brutal otras mozgu... este mavam nasledky. dokopy som mal uz 4 otrasy mozgu ale ten bol najsilnejsi.
nastastie na mne nezanechali nijake fyzicke ani psychicke nasledky
ja ked som mala asi 5, tak som dala nohu do kolesa, a nepohla som s nou asi mesiac a dalsie dva som sa ucila znova chodit.
A potom ked som bola starsia´, tak som mala asi 3-krat zlomenú nohu a raz ked som bola na kolieskových korculoch, tak ma zrazila motorku, ale nebolo to nic vazne.
Ale aj tak môj najhorsi zazitok v zivote bol ten, ked som zrazila na bicykli také 6 ročné dievcatko, ktoré mi voslo do cesty, vtedy som mala strasný strach, či sa jej nieco nestalo. A aj preto teraz ani nechcem vodičak, lebo sa bojim, ze by sa zase mohlo také nieco stat.
NO este pridam. Raz ked som bol este maly, mal som asi dedem tak sme sa v zime hrali s bratrancom na streche ich rozostavanej garaze. SMe tam hore yliezli a odtial sme gulovali baby co boli dolu. No a nejaky kokotsky robotnik tam nechal taky nozik ktory mal zlomenu cepel. Z rukovete vytrcali asi dva centimetre cepele. NO a oni to pouzivali ako nejake skarovanie alebo co. No a ten jebo to tam nechal a napadol cestvy sneh a my sme tam vyliezli a mne sa ten nozik zapichol do kolena. Tak hlboko, ze aj ked som sa postavil tak vvo mne drzal. Neviem ako je to mozne, musel by sa zapichnut dost hlboko, no tolko masa na kolene ani neni... Divne. No a este doteraz tam mam dost brutus jazvu. Som vtedy ani nereval. Sos si ten nozik normalne vytiahol a zabalil som ho do snehu a hodil som ho ako snehovu gulu. AZ teraz ma napada ze som tym niekomu mohol useknut oko . A az doma som zistil ze co tam mam. No ale mi to ani nezasivali... v pohode.
...mno ja mam na chrbtici zakwaceny titanowy rebrik a trwale nasledky by boli kebyze mi ho nabijuuu zhruba na 5 dalsich stawcow thak by som sa nezohla k zemi ani neotocila...ale inak w pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A este teraz nedavno som stupil na nejakeho morskeho kkta, nastastie len ciastocne a nakoniec nic strasne z toho, aj ked to trocha puchlo.
Celkovo som ziadne extra tragicke urazy nezazil
Pred 2ma mesiacmi som mal ist na operaciu kolena, ale jebem takych doktorov, mam na kolene "vyrastok", a ani ortoped sam nevie co to je, ale ani sa neunuva ma poslat do toho tunela (uz neviem jak sa to vola) na RTG ci to nie je nador (to iste sa stalo mojmu ujovi, uz mohol byt davno vylieceny, miesto toho teraz chodi na chemo, bere rozne sracky a caka kedy umre..)
na druhý den som do nemocnice a zistili mi ze mam nieco zo slepákom tak mi ho vytiahli..a zostalo mi na pamiatku od neho 10 stehou s ruzovou nitkou odvtedy nelezem po stromoch.. ale to som mala 12 rokov
nastastie na mne nezanechali nijake fyzicke ani psychicke nasledky
A potom ked som bola starsia´, tak som mala asi 3-krat zlomenú nohu a raz ked som bola na kolieskových korculoch, tak ma zrazila motorku, ale nebolo to nic vazne.
Ale aj tak môj najhorsi zazitok v zivote bol ten, ked som zrazila na bicykli také 6 ročné dievcatko, ktoré mi voslo do cesty, vtedy som mala strasný strach, či sa jej nieco nestalo. A aj preto teraz ani nechcem vodičak, lebo sa bojim, ze by sa zase mohlo také nieco stat.