Prosim vas moc moc moc hori mi pod zadkom takze nejdem vypisovat este ako moc vas prosim...o nejake navrhy na scenku na stuzkovu...moze byt kratka vtipna...ale hlavne pre baby...lebo pre chalanov je skoro vsetko...cokolvek urobia je vtipne, ale na baby so
podľa mňa ja takých vecí veľa. čo ste robievali v táboroch? na imatrikulačkách? pospomínajte si na nejaké také tie estrády obľúbené u rodičov, stužková má charakter podobný
tak sme mali... modernú popolušku, podivnú dedinčanku, vlastne zosnovanú paródiu na aj múdry schybý (môj nápad, je na to pyšná) to sa predsa dá vymyslieť
@5 no tak to sme mali napriklad piesen pre divaka a to ze spomalene zrychlene, tam si vymyslis hocico, hocijaku situaciu a je uz jedno kto to zahra, hlavne su tvare a moc sa ludia smeju na tom, ked sa spomalene hovoria slova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak sme mali... modernú popolušku, podivnú dedinčanku, vlastne zosnovanú paródiu na aj múdry schybý (môj nápad, je na to pyšná) to sa predsa dá vymyslieť