...chcel by som sa spytat ci nemate nejake scenky na stuzkovu lebo onedlho ju mame a vymyslat program je dost casovo narocne...Diq za kazdy prispevok...
tak ak sa podari klasicky nieco s tancom. Ak budem mat cas tak nejaka salsa tam iste bude, mozno nieco s pomady. Taktiez nejaky folk. a take kadejake scenyk nechce sa mi rozpisovat.
aj by som vam poradila, ale my sme na stuzkovej mali tak vysoko inteligentne, hlbave, gymnazialne scenky, ze to pochopili fakt len vyvoleni . Ale aspon sme si dokazali aki sme super .
No.. ale bolo aj par vcelku pochopitelnych, ale tie maju svoj patent, ktory by sa dal predat len za takze prachy.... ale keby bol niekto ochotny sa dohonut, tak nech posle TSku , porozmyslam .
bratranek mal na stuzkovej (este ked to bolo aktualne) scenku z tej reality show mojsejovcov co byvali ti ludia u nich v dome...tak tu pesnicku hrali....bratranek mal vtedy dlhe vlnite vlasy tak hral Guru-a som sa smiala....potom druhy bratranek mal scenku z popolusky ale tak ze sedeli na stolickach a ked rozpravali tak sa postavili ale bez intonacie bez vsetkeho to hovorili...ani usmiat sa nemohli...aj to bolo haluzne....hrali to akoby tu scenku mali uplne na haku...
nasa scenka bola maximalne o drogach. kral si objednal u jezibaby "carovne kolaciky" a vela "cukru". ona prinutila janka a marienu aby to varili v kotli, pricom sa nadychali dymu a nasnupali "cukru". potom prisli aj jezibabine retardovane vnucata, ktore zozrali jej kolace a dostali halucinacie (btw halucinaciu som hral ja).. nakoniec vlk prepadol cervenu ciapocku s kolacikmi, tiez sa nafetoval, potom sa to cele nejak odhalilo nejakym rytierom s katom a obednavatela - krala popravili. moralne ponaucenie: jedzte kolace, ale nepezente to s cukrom.. teda: "fetujte, ale nie vela"
jhaj vase problemy ..aj my mame stuzkovu uz o mesiac a stale nevieme ani to ci bdume mat vlastne dovtedy hotove stuzky ako otras ale aspon tie scenky by bodli...
K: Áno, začíname s naším strhujúcim, ale hlavne napínavým programom.
I: Ale nazabudni, že je tiež zábavný.
K: A je hlavne pre Vás.
I: To máš pravdu, ale takí Maťko a Kubko si dnes prali gate.
Kubko: Pasieš, Maťko pasieš?
Maťko: Ej, veruže pasiem, Kubko, pasiem. A ty čo: pasieš, pasieš?
K: Pasiem veru, Maťko pasiem.
M: Dačo tu smrdí, Kubko, to ty?
K: Ja veru nie. Ja som si myslel, že to ty si si.
M: Ja veru tiež nie som si.
K: Tak čože to tu potom páchne?
M: Neviem veru, čo to môže byť, ale smrad je tu ukrutný.
K: Ani Dunča nám tu nieto. Utiekol z toho smradu.
M: Vari len dakde nehorí...
K: Veď bodaj by horelo. Mne sa tak vidí, že sa nám horšie pritrafilo. Ako keby sme my v tom smrade sedeli...
Obaja: (siahnu si pod zadok)
M: Ľaľa-onô...
K: Bodajžeho aj s ovcami. To nám vari naschvál robia.
M: Horkýže ovce. Toto zaiste baran napáchal. Kaľavného barana máme.
K: Baran napáchal a my teraz páchneme. Čože urobíme?
M: Čože už len narobíme. Načim nám gate oprať.
K: Nuž, poďmeže si pre koryto.
Obaja: (odbehnú, vrátia sa v spodkoch, so štokrdlom, korytom a rumpľou, v koryte majú vodu a krátke kukové gace)
M: No a môžeš prať.
K: Akože ja...
M: Veď vari len vieš prať - veď tvoj to bol nápad!
K: No nápad bol môj, ale ja som si tak myslel, že hádam ty budeš vedieť gate oprať. Veď chodíš dolu do Lehoty každú sobotu vraj pomáhať tej Žofe Balajovie.
M: (okúňa sa)Veď hej...Ale k praniu sme sa ešte nedostali...Inšô sme my mali na práci...
K: Čo inšô?
M: No...neprali sme... Zatiaľ sme iba kefovali...
K: A prať si ju nevidel nikdy? Vari si na dačo spomenieš!
M: Možno si aj spomeniem. Ľaľa: takto voľáko to treba robiť.
K: Bodajžeťa. Nie o tom vravím. Prať sme chceli!
M: Vedže sa nezlosti. Takto voľajako sa perie - ľaľa:
Obaja: (perú)
K: Perieš, Maťko, perieš?
M: Ej, veruže periem, Kubko, periem. A ty čo: perieš, perieš?
K: Periem veru, Maťko, periem.
M: Onakvejší sme my valasi. Aj gate prať sme sa naučili.
K: Myslíš, Maťko, že sme už vyprali?
M: Neviem, Kubko. Vari sa pozrieme.
Obaja: (vytiahnu gate, tie sú krátke, primeriavajú si ich)
K: Bodajžeťa! To sú nie naše gate!
M: Ba veru! Väčšie gate sme my mali. Nože s pozri, či tam ešte dáke nenájdeš!
K: Nijakých iných gatí tam niet. Samá voda.
M: Kubko, zle je. Tieto gate neoblečieme a inších nemáme. Čo si len počneme?!
K: Veďže sa nestrachuj, Maťko. Voľačo už vyhútame.
Obaja: (sedia, hútajú)
K: Hútaš, Maťko, hútaš?
M: Ej, veru hútam, Kubko, hútam. A ty čo: hútaš, hútaš?
K: Hútam, Maťko, hútam.
M: A či si už voľačo vyhútal?
K: Tak veru, už som vyhútal!
M: Nože sa pochváľ, čo si vyhútal!
K: Nuž, Maťko, bude sa ti načim oženiť.
M: Ba kieho! Oženiť? Nuž ale prečo?
K: Keď budeš mať ženu, tá nám ušije aj dvojo nových gatí. Aj nám navarí, i vyperie, i v kolibe poriadok urobí a aj to inšô...
M: Prečo by moja žena mala tebe šiť a variť...a ešte aj inšô... Sám sa ožeň, keď ti je načim!
K: Veď hej. Ale ktoráže by ma chcela...takého ľaľa...bez gatí, s holým oným...zadkom...
M: Hoci aj Zuza Červeňanovie. Veru sa často na teba vypytuje.
K: Zuza? Vari len nie tá z priemyslovky?
M: Ba veru hej. Tá z priemyslovky.
K: Kaľavná je. Vari sa teda ožením.
M: Tak hybajme hneď a zaraz: ja za Žofou a ty za Zuzou, aby sme čím skôr mali nové gate.
Obaja: (chystajú sa odísť)
K: Ej, Maťko, vedže sa neprenáhlime. Dve ženy v jednej kolibe. Nebude to naraz priveľa?
M: Ej, veru dobre hútaš, Kubko. Priveľa. Oni začnú vymýšľať toto a onô a my budeme len kupovať a kupovať.
K: Veru tak. Každý rok dvojo čižiem...
M: ...a sukní...
K: A každý týždeň so ženami na muziku...
M: A aj inšô...ktovie, či nie každý deň... A po čase nám príde deti zaopatriť...kolibu pristaviť...
K: A keď nám ženy ostarejú, načisto sa spochabia a začnú nám chodiť do krčmy pivo čorbať...
M: Kubko môj, rýchlo by sme my takto na psí tridsiatok vyšli.
K: Nuž veď hej. Ale keď sa neoženíme, ktože nám nové gate ušije?
M: Nože sa toľko nestrachuj. Ta zídeme do dediny, predáme dačo syra, dačo oštiepkov, žinčice a za utŕžené peniaze si nové gate kúpime. A potom môžeš zasa ísť k tej tvojej Zuze pomáhať onô...prať.
K: A kedy že tam pôjdeme?
M: V pondelok!
Obaja: (spievajú) V pondelok doma nebudem, v utorok na jarmok pôjdem, a v stredu z jarmoku, do Striebornice na chatu.
A teraz na inú tému. V Bulharsku vypukla vojna, všetky vyspelé štáty sa snažia pomáhať zo všetkých síl. Američania poskytli zbrane a 10 lietadiel, Veľká Británia poskytla potraviny a Nemecko lieky a iné zdravotné pomôcky. Naše Slovensko taktieť neostalo pozadu a poslalo 5000 ďalších bulharov.
PRVOK: Žena
ZNAČKA: WO
OBJAVIL: Adam
ATÓMOVÁ HMOTNOSŤ: Dohodou prijatá ako 53,6 kg, tolerancia 40 - 200 kg
VÝSKYT: Väčšie množstvo vo všetkých mestských častiach
FYZIKÁLNE VLASTNOSTI:
1. Povrch pokrytý farebným dekoračným prvkom
2. Bod varu nemá, mrzne bez akejkoľvek známej príčiny
3. Topí sa pri špeciálnom zaobchádzaní
4. Horúca pri nesprávnom použití
5. Poddáva sa pri tlaku aplikovanom na správnych miestach
6. Vyskytuje sa v rôznych stavoch od panenského kovu až po bežnú rudu
CHEMICKÉ VLASTNOSTI:
1. Výborne priťahuje zlato, striebro a množstvo druhov drahých kameňov
2. Absorbuje veľké množstvo drahých látok
3. Môže spontánne explodovať bez predchádzajúceho varovania a bez akejkoľvek známej príčiny
4. Nerozpustná v kvapalinách, ale jej aktivita sa prudko zvyšuje po nasýtení alkoholom
5. Spomedzi všetkých človeku známych prvkov najlepšie redukuje peniaze
BEŽNÉ POUŽITIE:
1. Dekoratívne účely, obzvlášť v športových autách
2. Môže byť dobrou pomôckou pri relaxácii
3. Veľmi efektívne čistidlo
TESTOVANIE:
1. Čistá vzorka má v prirodzenom stave ružovkastú farbu
2. Na slnku hnedne
3. Po aplikácii dvojzmyselných rečí červenie
4. V blízkosti kvalitnej vzorky (rovnakého druhu) sa farba mení na zelenú
MOŽNÉ RIZIKO:
1. V neskúsených rukách je veľmi nebezpečná
2. Je nelegálne vlastniť viac ako jednu vzorku, aj keď súčasne možno spracovávať niekoľko vzoriek, ak sa nachádzajú na rôznych miestach a nedostanú sa navzájom do priameho kontaktu, kedy zvyknú explodovať
3. Pri práci so vzorkou je žiaduce používať gumový ochranný obal
VÝSTRAHA:
DLHŠIE VYSTAVOVANIE SA ÚČINKOM TOHTO ELEMENTU JE NEBEZPEČNÉ!
K: Naše mesto navštívila slávna tanečná skupina BLADE, prirodzene naša televízia ZELENÁ STUŽKA nemohla na tomto veľkolepom vystúpení chýbať. Vystúpenie sa uskutočnilo v hoteli Arkádia. Svojou návštevou poctili túto skupinu profesori strednej priemyselnej školy a rodičia žiakov 4. D triedy, ktorí s napätím sledovali ich vysúpenie. Tanečnice boli obdarené burácajúcim potleskom. A teraz už krátky zostrih ich vystúpenia.
Jánošík
K: No a čo teraz?
I: Dáme si Deli.
K: Počkaj, počkaj, veď sme ešte neskončili.
I: Fakt, teraz sú na rade tí naivníci, či ako sa volajú.
K: No predsa Radošinské naivné divadlo.
Komentár k jednotlivým modelom:
Ľubena sa stála známou vo svete módy predovšetkým dĺžkou svojich nôh. Predvádza večerné šaty nazývané aj ako kokteilky. Sú vhodné na teplé letné večery. Šaty sto percentne vyzdvihnú vaše prednosti
Naša Petronelka umeleckým menom Aranka je slávna rumunská modelka. Na sebe má model, ktorý nie je vhodný na bežné nosenie, ale je určený na špeciálne príležitosti.
Michaela je mladučká top modelka z Fínska a na budúci rok maturuje. Predvádza šaty, ktoré si dovolia iba štíhlejšie a odvážnejšie slečny. A tou iste Michaela je. Model ako stvorený na zvádzanie.
A tu už vidíme hviezdu móla Martinku z USA. Na sebe má komplet skladajúci sa z čiernej kašmírovej sukne, ktorá zvýrazňuje pekné krivky Martinkinej postavy. Vrchnú časť tvorí priliehavý živôtik.
Modelka Ivanka je pôvodom eskimáčka, ale žije v New Yorku. Predvádza pestrú letnú toaletu. Vrchná časť je zámerne kratšia, aby odhalila štíhle Ivkine bruško. Všimnite si prosím jemné sandálky a kabelku rovnakej farby.
Luxusné svadobné šaty zo salónu Džuliety Kasta predvádza naša popredná slovenská modelka Tonka. Ako vidíte šaty sú prepracované do najmenšieho detailu. Z Tonky bude zaiste nádherná nevesta.
Potom nasledoval rozhovor s návrharkou (dve modelky ju dovedú na "mólo" a ostatné sa zoradia okolo nej):
I: Dobrý večer!
J: Bon Suar, dobrá večera!
I: Džuliet, ste po prvýkrát na Slovensku, ako sa Vám tu páči?
J: Táto krajina je manifik a sú tu veľmi, veľmi príjemní ľudia.
I: Džuliet, z kadiaľ ste čerpali nápady pre svoju kolekciu?
J: Ja čerpať nápady v mojom letnom sídle vo Francúzsku. Ja priniesť z východu orientálnje látky.
I: Mimochodom máte nádherný kožuch.
J: Aj táto kožucha je zo Sovietskeho zvazu, to je pravá medveď. Tieto originálňje puňtíky to sa osápka.
I: Myslíte osýpky?
J: Vie vie medveda bola chorá a mala osapka.
I: Ďakujem Vám Madam Džuliet za rozhovor a teším sa, že nás opäť navštívite.
J: Mersie Oreuár.
I: Naše modelky boli nádherné. Dlho sa líčili, česali a pozerali do zrkadla. Ale poznám jednu rozprávku, kde sa tiež často pozerajú do zrkadla. Viete ako sa táto rozprávka volá? No predsa Snehulienka.
Z: Kde bolo, tam bolo, kde sa voda sypala a piesok sa lial, bolo jedno kráľovstvo.
K: Kráľ s kráľovnou sa pokúšali o jedno vydarené decko. Bol to ich veľký sen.
Z: Za zúrivej snehovej víchrice kráľovná počala svojho dlho očakávaného potomka. Malá uvrieskaná Snehulienka mala vlasy ako zosušené ebenové drevo, pleť mala bielu ako kostolné múry a líca červené ako kvapka krvi na snehu.
K: Chceli mať zdravé dieťa a tak vydali zákaz fajčiť. Keďže kráľovná nedostala svoju dávku nikotínu, rozhodla sa spáchať samovraždu. Šla si zapáliť trávu a na nešťastie zhorel senník aj s ňou.
Z: Kráľ sa nedokázal sám postarať o malú Snehulienku, au-pairky mu nevyhovovali, tak sa po niekoľkých rokoch utrpenia rozhodol oženiť.
K: Snehulienka už bola dospelá. Úspešne prekonala obdobie puberty, svoju prvú lásku. Otec chcel urobiť Snehulienke radosť, chcel jej dať chýbajúcu lásku matky.
Z: A tak bola svadba. Keď otec odkryl závoj a nevesta sa usmiala, Snehulienka dostala epileptický záchvat a padla na zem ako kabela, veď s jej budúcou matkou chodila celé 4 roky na strenú priemyselnú školu.
K: Tri dni a tri noci ju preberali zo šoku a bledá Snehulienka ešte viac zbelela. Macocha ju neznášala, lebo bola krajšia ako ona, aj keď postúpila viacero plastických operácií a odtučňujúcich kúr.
Z: Snehulienka to nemohla vydržať a vzhľadom na to, že by musela ísť dokonca aj pracovať, zbalila si kozmetický kufrík, nejaké tie handry a zdrhla preč. Noci a dni blúdila lesom, stala sa z nej hladná smädná anorektička, dokonca sa je báli aj lesné zvieratká.
K: Ako blesk z jasného neba uvidela malé svetielka z tačmi lámp 7 trpaslíkov. Otvorila kozmetickú taštičku, vytiahla dermakol, špirálu a nestierateľný rúž - veď je krásne byť sama sebou.
Z: Podišla k chalúpke, jemne zaklopala a pootvorila dvierka. Trpaslíci ešte neboli doma. Jej hladné oči uvideli stôl plný jedla a pitia a všetko im zjedla. Potom sa hodila na posteľ, všade ostal po nej neporiadok a zaspala, cítila sa tu ako doma.
K: Keď prišli trpaslíci domov, Snehulienka sa prebrala a strhla sa veľká bitka. No nakoniec sa všetko urovnalo a Snehulienka im robila dievča pre všetko, aby zničila špinu a baktérie po trpaslíkoch, používala Bref, prala im v práčke Zanusi s nakloneným bubnom, aby nerušila pokoj prírody, varila v parnom hrnci Poki a žehlila.
Z: Macocha vykonávala svoj každodenný rituál, hodila na seba kilo tapety. Postavila sa pred zrkadlo a spýtala sa:"Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi, kto je najkrajší na zemi?" Zrkadlo odpovedalo ako obohraná páska: "Uhni stará, nevidím! Á tam je tá Snehulienka, zahrabaná v chatrči so 7 krpcami."
K: Macochu to naštvalo a tak sa rozhodla zničiť ju. Vybrala najkrajšie jablko, i keď poprehrýzané maličkým červom a napustila ho Raidom, ktorý zničí hmyz dokonale a dúfala, že to zabije aj Snehulienku. Prezliekla sa za starú tetku, sadla do svojho Audi A8 a hybaj ho do hôr.
Z: Hľadala malú chalúpku. V cieli zaklopala na zhnité dvere. Otvorila Snehulienka. Podľa plánu zjedla jablko, no len čo prehltla odhryzený kúsok, nevedela, či jej zabehlo, zatrepala nožičkami-ručičkami a padla na zem.
K: Trpaslíci ju natlačili do truhly z plexiskla a oplakávali jej smrť. Náhodou šiel okolo vydedený zúbožený princ menom Nekrofil a pobozkal mŕtvu Snehulienku. Razom ožila, no nemohla otvoriť oči pre zaschnutú špirálu. Usmiať sa síce mohla, ale urobila veľkú chybu.
Z: Zabudla totiž použiť nový Winterfresh pre ľadovo svieži dych. Princ zdúchol ako Bin Ládin. Zrejme spáchal samovraždu, lebo potom už nebolo o ňom ani chýru ani slychu.
K: Tak sa zo Snehulienky stala stará dievka.
Igelitka
K: Aj ja by som chcela mať také jemné ruky.
I: To by chcel asi každý.
K: Ale teraz má nasledovať súťaž nazvaná Kufor.
I: Počkaj, počkaj, ty si sa pomýlila, to predsa nie je Kufor, ale Igelitka.
K: Igelitka? To hneď znie lepšie. Milujem ten pocit, keď vychádzam z obchodu ovešaná ako vianočný stromček s plnými taškami.
I: Nie, v tejto súťaži to budú igelitky plné nápadu, vtupu a smiechu.
Dobrý večer, vítam Vás pri sledovaní novej zábavno-súťažnej relácie IGELITKA, ktorá je tak populárna, že ju nevysielala doteraz žiadna televízna stanica iba naša televízia ZELENÁ STUŽKA.
Predstavia sa Vám v nej 3 súťažiaci, ktorí sa do nej dobrovoľne prihlasíli a ich 3 spoluhráči - známe televízne osobnosti.
A teraz by som poprosil pánov profesorov Božika a Krištofa a pani profesorku Repovú, aby prišli na pódium a zaujali svoje miesto pri súťažných stolíkoch. Ďakujem.
Poprosil by som Vás, aby ste sa nám v krátkosti predstavili, povedali nám aké sú vaše záľuby a koníčky. Ďakujem.
Tak a teraz u nás privítajme slávne osobnosti showbiznisu.
MILAGROS:
Určite každý z Vás pozná nekonečne dlhý seriál Divoký Anjel, ktorého hlavnou hrdinkou je divoká Milagros Espozito. Vitajte u nás...nech sa páči, pristúpte k prvému hraciemu stolíku.
BELOHORCOVÁ:
Poznáte tel. reláciu, ktorá býva v neskorých nočných hodinách "Mlaskanie", hmm pardon "Láskanie". A poznáte jej šarmantnú moderátorku? Nie? Tak teraz ju spoznáte. Je tu Zuzana Belohorcová. Vítam Vás...nech sa páči, pristúpte k druhému hraciemu stolíku.
Mr. BEAN:
O našom treťom hosťovi netreba nič povedať. Je sympatický, mlčanlivý ...s malým, hnedým, rozkošným mackom. Prichádza pán...Bean. Vitajte pán Bean...nech sa páči k tretiemu hraciemu stolíku.
Pán KRIŠTOF - BELOHORCOVÁ
Pán BOŽIK - MILAGROS
Pani REPOVÁ - PÁN BEAN
Tak, myslím si, že začiatok máme úspešne za sebou a môžeme pristúpiť k samotnej hre.
1. KOLO:
V prvom kole bude Vašou úlohou páni profesori, a samozrejme aj pani profesorka, pristúpiť ku klobúku a vybrať z neho lístok, na ktorom bude napísaný určitý predmet alebo vec. Vy musíte pomocou iných slovných výrazov, ktoré ale nesmú obsahovať základ daného slova, priviesť Vašich spoluhráčou na to slovo, ktoré bolo na lístku napísané. Napríklad: na lístku bude napísané auto, a vy poviete je to dopravný prostriedok, nalieva sa doň benzín a podobne.
Na toto všetko máte 1 minútu, takže keď sa Vám bude dariť, môžete si vybrať aj viacero lístkov. Za každú správnu odpoveď máte jeden bod. Rozumiete pravidlám?
Ako prvého by som poprosil pána profesora Božika, aby pristúpil ku klobúku a vytiahol si lístok. Spúšťam časový limit!
2.KOLO:
Tak prvé kolo je úspešne za nami a my môžeme prejsť na druhé. V ňom Vám budem klásť otázky, ktoré budú mať štyri možnosti a jedna z nich je vždy správna. Spolu to bude šesť otázok, takže pre každého sú dve. Samozrejme môžete sa radiť s Vašim spoluhráčom. Ak napriek tomu nebudete poznať správnu odpoveď, máte k dispozícií 2 nápovedy a to:
50 na 50
opýtam sa publika
Za každú správnu odpoveď máte opäť 1 bod. Rozumiete pravidlám?
Tak môžeme ísť na prvú otázku:
1. Čo je to interpunkcia?
a) znamienka vo vetách
b) materské znamienka
c) znamienka krásy (vypadne)
d) matematické znamienka (vypadne)
2. Čo je to anémia?
a) chudokrvnosť
b) bolesti hlavy (vypadne)
c) udelovanie slobody (vypadne)
d) nechutenstvo k jedlu
3. Kto bol Leonardo da Vinci?
a) futbalista (vypadne)
b) maliar
c) herec
d) lekár (vypadne)
4. Koho nazývali " kráľ Slnko"?
a) Karla III. (vypadne)
b) Ľudovíta XIV.
c) Ľudovíta XIII.
d) Karla IV. (vypadne)
5. Kto povedal túto vetu: "Nedotýkajte sa mojich kruhov"?
a) Aristoteles (vypadne)
b) Platón (vypadne)
c) Archimedes
d) Sokrates
6. Čo znamená vo zverokruhu slovo "gemini"?
a) rak (vypadne)
b) váhy (vypadne)
c) lev
d) blíženci
3. KOLO:
A je tu tretie kolo s názvom PANTOMÍMA. Vašou úlohou, milý naši profesori, bude opäť vyžrebovať si lístok z klobúka, na ktorom bude napísaný druh povolania. Vaši spoluhráči musia uhádnuť tento druh povolania, a to tak, že Vy sa im budete snažiť pomocou gestikulácie a mimiky naznačiť daný druh povolania. Nesmiete pri tom ale hovoriť. Časový limit je 1 minúta, takže si môžete vytiahnuť viacero lístkov. Za každú správnu odpoveď máte opäť 1 bod. Rozumiete pravidlám?
Takže ja by som opäť poprosil pána profesora Božika, aby pristúpil ku klobúku a vybral si z neho lístok. Spúšťam časový limit!
ZÁVER:
A je tu záver našej súťaže. V ňom si vyhodnotíme výsledky jednotlivých kôl.
No, po spočítaní bodov sa na treťom mieste umiestnili:
tu je vaša cena. Vám ďakujem za účasť.
Na druhom mieste sa umiestnili:
A víťazmi našej súťaže sú:
Gratulujem Vám, nech sa páči. Ďakujem, dovidenia.
Milí diváci, ďakujem Vám, že ste to s nami vydržali a že ste sa príjemne pobavili. ĎAKUJEM!
I: Tým roztočiť myslíš roztancovať?
K: Roztancovať, rozveseliť a zabaviť.
I: Tak to je fajn, poďme na to.
Tuším bol Charlstone, Twist, Rock&Roll (ktovie ako sa to píše a ľudový tanec. Nakoniec programu nemohol chýbať spoločný tanec (na pieseň "Páta").
dufam ze ti nieco pomoze je toho vela ale nieco si snad vyberies....alebo nejake to labutie jazro pre chalanov.....aj vies nieco aj ty prosim posli e-mail na cica76@azet.sk dakujem a nech stuzkova dopadne super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- zahrate jeden den v skole...nejaku parodiu
- alebo som pocul aj take ze zahrate tie najlepsie kusky z Mafstory ..
ale ti strasi by sem mohli hodit ich scenky zo stuzkovej..
No.. ale bolo aj par vcelku pochopitelnych, ale tie maju svoj patent, ktory by sa dal predat len za takze prachy.... ale keby bol niekto ochotny sa dohonut, tak nech posle TSku , porozmyslam .
K: Dobrý večer!
I: Tak a už je to za nami.
K: A čo myslíš?
I: No predsa tú zelenú ozdobu na šatách.
K: Ach táááááák...
I: Ale teraz už dosť. Po fuške nasleduje zábava.
K: Áno, začíname s naším strhujúcim, ale hlavne napínavým programom.
I: Ale nazabudni, že je tiež zábavný.
K: A je hlavne pre Vás.
I: To máš pravdu, ale takí Maťko a Kubko si dnes prali gate.
Kubko: Pasieš, Maťko pasieš?
Maťko: Ej, veruže pasiem, Kubko, pasiem. A ty čo: pasieš, pasieš?
K: Pasiem veru, Maťko pasiem.
M: Dačo tu smrdí, Kubko, to ty?
K: Ja veru nie. Ja som si myslel, že to ty si si.
M: Ja veru tiež nie som si.
K: Tak čože to tu potom páchne?
M: Neviem veru, čo to môže byť, ale smrad je tu ukrutný.
K: Ani Dunča nám tu nieto. Utiekol z toho smradu.
M: Vari len dakde nehorí...
K: Veď bodaj by horelo. Mne sa tak vidí, že sa nám horšie pritrafilo. Ako keby sme my v tom smrade sedeli...
Obaja: (siahnu si pod zadok)
M: Ľaľa-onô...
K: Bodajžeho aj s ovcami. To nám vari naschvál robia.
M: Horkýže ovce. Toto zaiste baran napáchal. Kaľavného barana máme.
K: Baran napáchal a my teraz páchneme. Čože urobíme?
M: Čože už len narobíme. Načim nám gate oprať.
K: Nuž, poďmeže si pre koryto.
Obaja: (odbehnú, vrátia sa v spodkoch, so štokrdlom, korytom a rumpľou, v koryte majú vodu a krátke kukové gace)
M: No a môžeš prať.
K: Akože ja...
M: Veď vari len vieš prať - veď tvoj to bol nápad!
K: No nápad bol môj, ale ja som si tak myslel, že hádam ty budeš vedieť gate oprať. Veď chodíš dolu do Lehoty každú sobotu vraj pomáhať tej Žofe Balajovie.
M: (okúňa sa)Veď hej...Ale k praniu sme sa ešte nedostali...Inšô sme my mali na práci...
K: Čo inšô?
M: No...neprali sme... Zatiaľ sme iba kefovali...
K: A prať si ju nevidel nikdy? Vari si na dačo spomenieš!
M: Možno si aj spomeniem. Ľaľa: takto voľáko to treba robiť.
K: Bodajžeťa. Nie o tom vravím. Prať sme chceli!
M: Vedže sa nezlosti. Takto voľajako sa perie - ľaľa:
Obaja: (perú)
K: Perieš, Maťko, perieš?
M: Ej, veruže periem, Kubko, periem. A ty čo: perieš, perieš?
K: Periem veru, Maťko, periem.
M: Onakvejší sme my valasi. Aj gate prať sme sa naučili.
K: Myslíš, Maťko, že sme už vyprali?
M: Neviem, Kubko. Vari sa pozrieme.
Obaja: (vytiahnu gate, tie sú krátke, primeriavajú si ich)
K: Bodajžeťa! To sú nie naše gate!
M: Ba veru! Väčšie gate sme my mali. Nože s pozri, či tam ešte dáke nenájdeš!
K: Nijakých iných gatí tam niet. Samá voda.
M: Kubko, zle je. Tieto gate neoblečieme a inších nemáme. Čo si len počneme?!
K: Veďže sa nestrachuj, Maťko. Voľačo už vyhútame.
Obaja: (sedia, hútajú)
K: Hútaš, Maťko, hútaš?
M: Ej, veru hútam, Kubko, hútam. A ty čo: hútaš, hútaš?
K: Hútam, Maťko, hútam.
M: A či si už voľačo vyhútal?
K: Tak veru, už som vyhútal!
M: Nože sa pochváľ, čo si vyhútal!
K: Nuž, Maťko, bude sa ti načim oženiť.
M: Ba kieho! Oženiť? Nuž ale prečo?
K: Keď budeš mať ženu, tá nám ušije aj dvojo nových gatí. Aj nám navarí, i vyperie, i v kolibe poriadok urobí a aj to inšô...
M: Prečo by moja žena mala tebe šiť a variť...a ešte aj inšô... Sám sa ožeň, keď ti je načim!
K: Veď hej. Ale ktoráže by ma chcela...takého ľaľa...bez gatí, s holým oným...zadkom...
M: Hoci aj Zuza Červeňanovie. Veru sa často na teba vypytuje.
K: Zuza? Vari len nie tá z priemyslovky?
M: Ba veru hej. Tá z priemyslovky.
K: Kaľavná je. Vari sa teda ožením.
M: Tak hybajme hneď a zaraz: ja za Žofou a ty za Zuzou, aby sme čím skôr mali nové gate.
Obaja: (chystajú sa odísť)
K: Ej, Maťko, vedže sa neprenáhlime. Dve ženy v jednej kolibe. Nebude to naraz priveľa?
M: Ej, veru dobre hútaš, Kubko. Priveľa. Oni začnú vymýšľať toto a onô a my budeme len kupovať a kupovať.
K: Veru tak. Každý rok dvojo čižiem...
M: ...a sukní...
K: A každý týždeň so ženami na muziku...
M: A aj inšô...ktovie, či nie každý deň... A po čase nám príde deti zaopatriť...kolibu pristaviť...
K: A keď nám ženy ostarejú, načisto sa spochabia a začnú nám chodiť do krčmy pivo čorbať...
M: Kubko môj, rýchlo by sme my takto na psí tridsiatok vyšli.
K: Nuž veď hej. Ale keď sa neoženíme, ktože nám nové gate ušije?
M: Nože sa toľko nestrachuj. Ta zídeme do dediny, predáme dačo syra, dačo oštiepkov, žinčice a za utŕžené peniaze si nové gate kúpime. A potom môžeš zasa ísť k tej tvojej Zuze pomáhať onô...prať.
K: A kedy že tam pôjdeme?
M: V pondelok!
Obaja: (spievajú) V pondelok doma nebudem, v utorok na jarmok pôjdem, a v stredu z jarmoku, do Striebornice na chatu.
A teraz na inú tému. V Bulharsku vypukla vojna, všetky vyspelé štáty sa snažia pomáhať zo všetkých síl. Američania poskytli zbrane a 10 lietadiel, Veľká Británia poskytla potraviny a Nemecko lieky a iné zdravotné pomôcky. Naše Slovensko taktieť neostalo pozadu a poslalo 5000 ďalších bulharov.
PRVOK: Žena
ZNAČKA: WO
OBJAVIL: Adam
ATÓMOVÁ HMOTNOSŤ: Dohodou prijatá ako 53,6 kg, tolerancia 40 - 200 kg
VÝSKYT: Väčšie množstvo vo všetkých mestských častiach
FYZIKÁLNE VLASTNOSTI:
1. Povrch pokrytý farebným dekoračným prvkom
2. Bod varu nemá, mrzne bez akejkoľvek známej príčiny
3. Topí sa pri špeciálnom zaobchádzaní
4. Horúca pri nesprávnom použití
5. Poddáva sa pri tlaku aplikovanom na správnych miestach
6. Vyskytuje sa v rôznych stavoch od panenského kovu až po bežnú rudu
CHEMICKÉ VLASTNOSTI:
1. Výborne priťahuje zlato, striebro a množstvo druhov drahých kameňov
2. Absorbuje veľké množstvo drahých látok
3. Môže spontánne explodovať bez predchádzajúceho varovania a bez akejkoľvek známej príčiny
4. Nerozpustná v kvapalinách, ale jej aktivita sa prudko zvyšuje po nasýtení alkoholom
5. Spomedzi všetkých človeku známych prvkov najlepšie redukuje peniaze
BEŽNÉ POUŽITIE:
1. Dekoratívne účely, obzvlášť v športových autách
2. Môže byť dobrou pomôckou pri relaxácii
3. Veľmi efektívne čistidlo
TESTOVANIE:
1. Čistá vzorka má v prirodzenom stave ružovkastú farbu
2. Na slnku hnedne
3. Po aplikácii dvojzmyselných rečí červenie
4. V blízkosti kvalitnej vzorky (rovnakého druhu) sa farba mení na zelenú
MOŽNÉ RIZIKO:
1. V neskúsených rukách je veľmi nebezpečná
2. Je nelegálne vlastniť viac ako jednu vzorku, aj keď súčasne možno spracovávať niekoľko vzoriek, ak sa nachádzajú na rôznych miestach a nedostanú sa navzájom do priameho kontaktu, kedy zvyknú explodovať
3. Pri práci so vzorkou je žiaduce používať gumový ochranný obal
VÝSTRAHA:
DLHŠIE VYSTAVOVANIE SA ÚČINKOM TOHTO ELEMENTU JE NEBEZPEČNÉ!
K: Naše mesto navštívila slávna tanečná skupina BLADE, prirodzene naša televízia ZELENÁ STUŽKA nemohla na tomto veľkolepom vystúpení chýbať. Vystúpenie sa uskutočnilo v hoteli Arkádia. Svojou návštevou poctili túto skupinu profesori strednej priemyselnej školy a rodičia žiakov 4. D triedy, ktorí s napätím sledovali ich vysúpenie. Tanečnice boli obdarené burácajúcim potleskom. A teraz už krátky zostrih ich vystúpenia.
Jánošík
K: No a čo teraz?
I: Dáme si Deli.
K: Počkaj, počkaj, veď sme ešte neskončili.
I: Fakt, teraz sú na rade tí naivníci, či ako sa volajú.
K: No predsa Radošinské naivné divadlo.
Komentár k jednotlivým modelom:
Ľubena sa stála známou vo svete módy predovšetkým dĺžkou svojich nôh. Predvádza večerné šaty nazývané aj ako kokteilky. Sú vhodné na teplé letné večery. Šaty sto percentne vyzdvihnú vaše prednosti
Naša Petronelka umeleckým menom Aranka je slávna rumunská modelka. Na sebe má model, ktorý nie je vhodný na bežné nosenie, ale je určený na špeciálne príležitosti.
Michaela je mladučká top modelka z Fínska a na budúci rok maturuje. Predvádza šaty, ktoré si dovolia iba štíhlejšie a odvážnejšie slečny. A tou iste Michaela je. Model ako stvorený na zvádzanie.
A tu už vidíme hviezdu móla Martinku z USA. Na sebe má komplet skladajúci sa z čiernej kašmírovej sukne, ktorá zvýrazňuje pekné krivky Martinkinej postavy. Vrchnú časť tvorí priliehavý živôtik.
Modelka Ivanka je pôvodom eskimáčka, ale žije v New Yorku. Predvádza pestrú letnú toaletu. Vrchná časť je zámerne kratšia, aby odhalila štíhle Ivkine bruško. Všimnite si prosím jemné sandálky a kabelku rovnakej farby.
Luxusné svadobné šaty zo salónu Džuliety Kasta predvádza naša popredná slovenská modelka Tonka. Ako vidíte šaty sú prepracované do najmenšieho detailu. Z Tonky bude zaiste nádherná nevesta.
Potom nasledoval rozhovor s návrharkou (dve modelky ju dovedú na "mólo" a ostatné sa zoradia okolo nej):
J: Bon Suar, dobrá večera!
I: Džuliet, ste po prvýkrát na Slovensku, ako sa Vám tu páči?
J: Táto krajina je manifik a sú tu veľmi, veľmi príjemní ľudia.
I: Džuliet, z kadiaľ ste čerpali nápady pre svoju kolekciu?
J: Ja čerpať nápady v mojom letnom sídle vo Francúzsku. Ja priniesť z východu orientálnje látky.
I: Mimochodom máte nádherný kožuch.
J: Aj táto kožucha je zo Sovietskeho zvazu, to je pravá medveď. Tieto originálňje puňtíky to sa osápka.
I: Myslíte osýpky?
J: Vie vie medveda bola chorá a mala osapka.
I: Ďakujem Vám Madam Džuliet za rozhovor a teším sa, že nás opäť navštívite.
J: Mersie Oreuár.
I: Naše modelky boli nádherné. Dlho sa líčili, česali a pozerali do zrkadla. Ale poznám jednu rozprávku, kde sa tiež často pozerajú do zrkadla. Viete ako sa táto rozprávka volá? No predsa Snehulienka.
Z: Kde bolo, tam bolo, kde sa voda sypala a piesok sa lial, bolo jedno kráľovstvo.
K: Kráľ s kráľovnou sa pokúšali o jedno vydarené decko. Bol to ich veľký sen.
Z: Za zúrivej snehovej víchrice kráľovná počala svojho dlho očakávaného potomka. Malá uvrieskaná Snehulienka mala vlasy ako zosušené ebenové drevo, pleť mala bielu ako kostolné múry a líca červené ako kvapka krvi na snehu.
K: Chceli mať zdravé dieťa a tak vydali zákaz fajčiť. Keďže kráľovná nedostala svoju dávku nikotínu, rozhodla sa spáchať samovraždu. Šla si zapáliť trávu a na nešťastie zhorel senník aj s ňou.
Z: Kráľ sa nedokázal sám postarať o malú Snehulienku, au-pairky mu nevyhovovali, tak sa po niekoľkých rokoch utrpenia rozhodol oženiť.
K: Snehulienka už bola dospelá. Úspešne prekonala obdobie puberty, svoju prvú lásku. Otec chcel urobiť Snehulienke radosť, chcel jej dať chýbajúcu lásku matky.
Z: A tak bola svadba. Keď otec odkryl závoj a nevesta sa usmiala, Snehulienka dostala epileptický záchvat a padla na zem ako kabela, veď s jej budúcou matkou chodila celé 4 roky na strenú priemyselnú školu.
K: Tri dni a tri noci ju preberali zo šoku a bledá Snehulienka ešte viac zbelela. Macocha ju neznášala, lebo bola krajšia ako ona, aj keď postúpila viacero plastických operácií a odtučňujúcich kúr.
Z: Snehulienka to nemohla vydržať a vzhľadom na to, že by musela ísť dokonca aj pracovať, zbalila si kozmetický kufrík, nejaké tie handry a zdrhla preč. Noci a dni blúdila lesom, stala sa z nej hladná smädná anorektička, dokonca sa je báli aj lesné zvieratká.
K: Ako blesk z jasného neba uvidela malé svetielka z tačmi lámp 7 trpaslíkov. Otvorila kozmetickú taštičku, vytiahla dermakol, špirálu a nestierateľný rúž - veď je krásne byť sama sebou.
Z: Podišla k chalúpke, jemne zaklopala a pootvorila dvierka. Trpaslíci ešte neboli doma. Jej hladné oči uvideli stôl plný jedla a pitia a všetko im zjedla. Potom sa hodila na posteľ, všade ostal po nej neporiadok a zaspala, cítila sa tu ako doma.
K: Keď prišli trpaslíci domov, Snehulienka sa prebrala a strhla sa veľká bitka. No nakoniec sa všetko urovnalo a Snehulienka im robila dievča pre všetko, aby zničila špinu a baktérie po trpaslíkoch, používala Bref, prala im v práčke Zanusi s nakloneným bubnom, aby nerušila pokoj prírody, varila v parnom hrnci Poki a žehlila.
Z: Macocha vykonávala svoj každodenný rituál, hodila na seba kilo tapety. Postavila sa pred zrkadlo a spýtala sa:"Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi, kto je najkrajší na zemi?" Zrkadlo odpovedalo ako obohraná páska: "Uhni stará, nevidím! Á tam je tá Snehulienka, zahrabaná v chatrči so 7 krpcami."
K: Macochu to naštvalo a tak sa rozhodla zničiť ju. Vybrala najkrajšie jablko, i keď poprehrýzané maličkým červom a napustila ho Raidom, ktorý zničí hmyz dokonale a dúfala, že to zabije aj Snehulienku. Prezliekla sa za starú tetku, sadla do svojho Audi A8 a hybaj ho do hôr.
Z: Hľadala malú chalúpku. V cieli zaklopala na zhnité dvere. Otvorila Snehulienka. Podľa plánu zjedla jablko, no len čo prehltla odhryzený kúsok, nevedela, či jej zabehlo, zatrepala nožičkami-ručičkami a padla na zem.
K: Trpaslíci ju natlačili do truhly z plexiskla a oplakávali jej smrť. Náhodou šiel okolo vydedený zúbožený princ menom Nekrofil a pobozkal mŕtvu Snehulienku. Razom ožila, no nemohla otvoriť oči pre zaschnutú špirálu. Usmiať sa síce mohla, ale urobila veľkú chybu.
Z: Zabudla totiž použiť nový Winterfresh pre ľadovo svieži dych. Princ zdúchol ako Bin Ládin. Zrejme spáchal samovraždu, lebo potom už nebolo o ňom ani chýru ani slychu.
K: Tak sa zo Snehulienky stala stará dievka.
Igelitka
K: Aj ja by som chcela mať také jemné ruky.
I: To by chcel asi každý.
K: Ale teraz má nasledovať súťaž nazvaná Kufor.
I: Počkaj, počkaj, ty si sa pomýlila, to predsa nie je Kufor, ale Igelitka.
K: Igelitka? To hneď znie lepšie. Milujem ten pocit, keď vychádzam z obchodu ovešaná ako vianočný stromček s plnými taškami.
I: Nie, v tejto súťaži to budú igelitky plné nápadu, vtupu a smiechu.
Dobrý večer, vítam Vás pri sledovaní novej zábavno-súťažnej relácie IGELITKA, ktorá je tak populárna, že ju nevysielala doteraz žiadna televízna stanica iba naša televízia ZELENÁ STUŽKA.
Predstavia sa Vám v nej 3 súťažiaci, ktorí sa do nej dobrovoľne prihlasíli a ich 3 spoluhráči - známe televízne osobnosti.
A teraz by som poprosil pánov profesorov Božika a Krištofa a pani profesorku Repovú, aby prišli na pódium a zaujali svoje miesto pri súťažných stolíkoch. Ďakujem.
Poprosil by som Vás, aby ste sa nám v krátkosti predstavili, povedali nám aké sú vaše záľuby a koníčky. Ďakujem.
Tak a teraz u nás privítajme slávne osobnosti showbiznisu.
MILAGROS:
Určite každý z Vás pozná nekonečne dlhý seriál Divoký Anjel, ktorého hlavnou hrdinkou je divoká Milagros Espozito. Vitajte u nás...nech sa páči, pristúpte k prvému hraciemu stolíku.
BELOHORCOVÁ:
Poznáte tel. reláciu, ktorá býva v neskorých nočných hodinách "Mlaskanie", hmm pardon "Láskanie". A poznáte jej šarmantnú moderátorku? Nie? Tak teraz ju spoznáte. Je tu Zuzana Belohorcová. Vítam Vás...nech sa páči, pristúpte k druhému hraciemu stolíku.
Mr. BEAN:
O našom treťom hosťovi netreba nič povedať. Je sympatický, mlčanlivý ...s malým, hnedým, rozkošným mackom. Prichádza pán...Bean. Vitajte pán Bean...nech sa páči k tretiemu hraciemu stolíku.
Pán KRIŠTOF - BELOHORCOVÁ
Pán BOŽIK - MILAGROS
Pani REPOVÁ - PÁN BEAN
Tak, myslím si, že začiatok máme úspešne za sebou a môžeme pristúpiť k samotnej hre.
1. KOLO:
V prvom kole bude Vašou úlohou páni profesori, a samozrejme aj pani profesorka, pristúpiť ku klobúku a vybrať z neho lístok, na ktorom bude napísaný určitý predmet alebo vec. Vy musíte pomocou iných slovných výrazov, ktoré ale nesmú obsahovať základ daného slova, priviesť Vašich spoluhráčou na to slovo, ktoré bolo na lístku napísané. Napríklad: na lístku bude napísané auto, a vy poviete je to dopravný prostriedok, nalieva sa doň benzín a podobne.
Na toto všetko máte 1 minútu, takže keď sa Vám bude dariť, môžete si vybrať aj viacero lístkov. Za každú správnu odpoveď máte jeden bod. Rozumiete pravidlám?
Ako prvého by som poprosil pána profesora Božika, aby pristúpil ku klobúku a vytiahol si lístok. Spúšťam časový limit!
2.KOLO:
Tak prvé kolo je úspešne za nami a my môžeme prejsť na druhé. V ňom Vám budem klásť otázky, ktoré budú mať štyri možnosti a jedna z nich je vždy správna. Spolu to bude šesť otázok, takže pre každého sú dve. Samozrejme môžete sa radiť s Vašim spoluhráčom. Ak napriek tomu nebudete poznať správnu odpoveď, máte k dispozícií 2 nápovedy a to:
50 na 50
opýtam sa publika
Za každú správnu odpoveď máte opäť 1 bod. Rozumiete pravidlám?
Tak môžeme ísť na prvú otázku:
1. Čo je to interpunkcia?
a) znamienka vo vetách
b) materské znamienka
c) znamienka krásy (vypadne)
d) matematické znamienka (vypadne)
2. Čo je to anémia?
a) chudokrvnosť
b) bolesti hlavy (vypadne)
c) udelovanie slobody (vypadne)
d) nechutenstvo k jedlu
3. Kto bol Leonardo da Vinci?
a) futbalista (vypadne)
b) maliar
c) herec
d) lekár (vypadne)
4. Koho nazývali " kráľ Slnko"?
a) Karla III. (vypadne)
b) Ľudovíta XIV.
c) Ľudovíta XIII.
d) Karla IV. (vypadne)
5. Kto povedal túto vetu: "Nedotýkajte sa mojich kruhov"?
a) Aristoteles (vypadne)
b) Platón (vypadne)
c) Archimedes
d) Sokrates
6. Čo znamená vo zverokruhu slovo "gemini"?
a) rak (vypadne)
b) váhy (vypadne)
c) lev
d) blíženci
3. KOLO:
A je tu tretie kolo s názvom PANTOMÍMA. Vašou úlohou, milý naši profesori, bude opäť vyžrebovať si lístok z klobúka, na ktorom bude napísaný druh povolania. Vaši spoluhráči musia uhádnuť tento druh povolania, a to tak, že Vy sa im budete snažiť pomocou gestikulácie a mimiky naznačiť daný druh povolania. Nesmiete pri tom ale hovoriť. Časový limit je 1 minúta, takže si môžete vytiahnuť viacero lístkov. Za každú správnu odpoveď máte opäť 1 bod. Rozumiete pravidlám?
Takže ja by som opäť poprosil pána profesora Božika, aby pristúpil ku klobúku a vybral si z neho lístok. Spúšťam časový limit!
ZÁVER:
A je tu záver našej súťaže. V ňom si vyhodnotíme výsledky jednotlivých kôl.
No, po spočítaní bodov sa na treťom mieste umiestnili:
Na druhom mieste sa umiestnili:
A víťazmi našej súťaže sú:
Gratulujem Vám, nech sa páči. Ďakujem, dovidenia.
Milí diváci, ďakujem Vám, že ste to s nami vydržali a že ste sa príjemne pobavili. ĎAKUJEM!
I: Tým roztočiť myslíš roztancovať?
K: Roztancovať, rozveseliť a zabaviť.
I: Tak to je fajn, poďme na to.
Tuším bol Charlstone, Twist, Rock&Roll (ktovie ako sa to píše a ľudový tanec. Nakoniec programu nemohol chýbať spoločný tanec (na pieseň "Páta").
my mame stuzkovu uz 15.10. a kazda rada je dobra dakujeeem
trpaslíci:
červená čiapočka:
polnočný súd: