Čaute,potrebujem schudnúť 5kg(nabrala som po začatí užívania novej antikoncepcie - niektoré baby to určite poznajú) .
viete poradit nieco? nejaku ucinnu dietu? jem 5x denne, snazim sa aj behat, ale som dost vytazena, tak moc sa nestiham venovat sportu
v tomto sa moc nevyznam, ale nezadrziava HAK len vodu ? po vysadeni by si to mala schudnut + estrogen spomaluje metabolizmus, takze ak si doteraz necvicila a jedla hocico a nenabalovalo sa to na teba, tak teraz bude, preto by trebalo zacat viac cvicit a prijat menej energie a to rovno 2-oj nasobne, ak nechces hmotnost len udrziavat, ale dokonca schudnut S drobnymi zmenami v strave / cviceni nebudes pravdepodobne uspesna.
ja sa stranim priberacieho jedla (kazdy vie, ktore to je), snazim sa potit pri aerobnych aktivitach a uz mam 5 kil dole ale ide to tazko a pomaly. ale lepsie pomaly a trvalo nez potom mat jojo efekt
ale este by som mala dat dole dalsich 5
ja som na tom presne tak isto, mala som idealnu vahu a ked som zacala brat HAK pribrala som 7kilo ktore nesli dole .... tak som povedala doktorke nech mi da ine, trochu som schudla (cize rada cislo 1: povedz doktorke nech ti da ine)
inak ja cvicim stale, stale jem 5x denne a celkom zdravo ale uz som sa zmierila s tym ze je to dan za tu antikoncepciu....
o zdravej strave si toho vygooglis vela, takze sa mi to tu nechce rozpisovat, velmi ucinne je podla mna pitie citronovej vody rano a hlavne ked chodis behat tak behaj rano nalacno
a diety su samozrejme blbost, ale mozes vyskusat sacharidove vlny (najtazsia ale najucinnejsia dieta ... a ja mam momentalne uz treti den "intermitted fasting" konkretne leangains: » www.leangains.sk/stravovanie/met...
je to super lahko dodrzatelne a dokonca mam mensiu chut na sladke, som strasne zvedava ci to bude take uzasne ako vsade pisu
a este mam odskusane ze sa chudne z grapefruitu (rano na lacno alebo pred jedlom) a ananasu, teraz zjem cely ananas tak kazdy druhy den
aaa celkom ucinne je aj ked si kupis v lekarni vlakninu- psyllium (stoji asi 3-4 e a vydrzi to aj 2 mesiace) a davas si lyzicku psyllia pol hodinu pred jedlom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
podla mna idealna strava na chudnutie je jest len surovu zeleninu, ale tak zas netreba to prehanat ale mala by tvorit velku cast jedalnicka
maso skorej varene ako vyprazane
ale este by som mala dat dole dalsich 5
inak ja cvicim stale, stale jem 5x denne a celkom zdravo ale uz som sa zmierila s tym ze je to dan za tu antikoncepciu....
o zdravej strave si toho vygooglis vela, takze sa mi to tu nechce rozpisovat, velmi ucinne je podla mna pitie citronovej vody rano a hlavne ked chodis behat tak behaj rano nalacno
a diety su samozrejme blbost, ale mozes vyskusat sacharidove vlny (najtazsia ale najucinnejsia dieta ... a ja mam momentalne uz treti den "intermitted fasting" konkretne leangains:
» www.leangains.sk/stravovanie/met...
je to super lahko dodrzatelne a dokonca mam mensiu chut na sladke, som strasne zvedava ci to bude take uzasne ako vsade pisu
aaa celkom ucinne je aj ked si kupis v lekarni vlakninu- psyllium (stoji asi 3-4 e a vydrzi to aj 2 mesiace) a davas si lyzicku psyllia pol hodinu pred jedlom