Ahojte, mala by som otázku pre tých, kt. úspešne absolvovali scio testy. Ako ste sa pripravovali? Zúčastnili ste sa nejakých kurzov alebo len formou samoštúdia? DIki
@fede4ever ja som sa pripravovala sama mala som kupene tie tistene testy z minulych rokov a na zsv som sa ucila tusim ze z ceskej verzie zmaturuj zo nosky a ako spravila som to, ale nie tak dobre jak by som chcela. ono zavisi aky percentil potrebujes
hihi mala som 182 kombinovany, staci to? no takto. pripravovala som sa tusim 2 mesiace dokopy. je to vela z veci co mas na noske v skole ale basically... existuje taka kniha, ktoru scio vydalo, presne na ZSV aj na osp. a su podnikavi ludia, ktori ju naskenovali celu a predavaju to po 5 eur, tak som si ju zohnala ja a odporucam. ked si daas stranku scio tam najdes ake knihy ponukajuô..... na zsv to je fakt dobre, mas tam vsetko a asi 10 kapitol ze pravo, moderne dejiny, politologia a bla bla. velmi uzitocna vec, hlavne na take ceske pravo napriklad, s tym som dost bojovala. alebo cesky politicky system.
potom este dalsia varianta je ucit sa z ceskej zmaturuj z nosky. ale fakt odporucam tu knihu od scio lebo je popici, bolo tam ozaj VSETKO co som potrebovala.
a potom samozrejme samotne testy. tie si mozes kupit alebo pogooglit a aj na ulozto je ich mrte z minulych rocnikov. ale v tej knihe mas aj vela otazok pri kazdej kapitole...
takze tak. urcite chod aspon na dva terminy, prvy chod uz dakedy v marci aby si potom videla kde musis najviac zabrat a aby si mala cas sa na to pripravit.
ono ozaj zalezi kolko potrebujes percentil, ja som vedela, ze potrebujem mat 180 dokopy tak ja som si s tym dala dost namahu....
@ssnehulienka mne treba len osp, zsv nie, ale aj tak diki za info, zohnala som si učebnicu a cvičebnicu originál od scio z predošlého roku, tie testy z ulož to už zhromažďujem v pc pomáličky. Ten percentil, to som blbá, som zabudla pozrieť, koľko mi treba minimálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
potom este dalsia varianta je ucit sa z ceskej zmaturuj z nosky. ale fakt odporucam tu knihu od scio lebo je popici, bolo tam ozaj VSETKO co som potrebovala.
a potom samozrejme samotne testy. tie si mozes kupit alebo pogooglit a aj na ulozto je ich mrte z minulych rocnikov. ale v tej knihe mas aj vela otazok pri kazdej kapitole...
takze tak. urcite chod aspon na dva terminy, prvy chod uz dakedy v marci aby si potom videla kde musis najviac zabrat a aby si mala cas sa na to pripravit.
ono ozaj zalezi kolko potrebujes percentil, ja som vedela, ze potrebujem mat 180 dokopy tak ja som si s tym dala dost namahu....
kludne sa pytaj ak daco