SCIO testy - OSP & ZSV 15.3.2014 v Žiline (alebo hockde inde)
Ahojte,
je tu niekto taký, kto sa týchto testov plánuje zúčastniť?
Ako ste na tom? Cítite sa byť pripravení? Na akú školu a odbory sa s tým plánujete dostať?
Ste/chystáte sa byť/ nervózni? Ako vidíte vaše šance na úspech?
Z čoho ste čerpali pri prípr
@ssnehulienka
Spravil som si asi dva krát alebo raz už ani neviem tie testy z minulých rokov a inak som sa na to nepripravoval, aml som stres ale nakoniec to bola pohodička .
PS: absolvoval som ich minulý rok
idem na OSP 15. do ZA...neberiem to extra vážne buď sa mi to podarí alebo nie ...ale chystam sa ešte na jeden termín, lebo som získala zľavu tak ju využijem ...a výsledok mi ide na Baťovu univerzitu do Zlina a VŠB Ostrava
@snehulienka jasné že som videla ja sa chystám aj na Karlovku a v porovnaní s tým to ešte fuuurt je omnoho lepšie i keď psychologia sa k tomu dosť blíži...
inak @naty2301 , psychológii v Brne na FF hrozí, že veľmi rýchlo príde o akreditáciu, takže sa všetci jej záujemcovia presunú na psychológiu na FSS, takže to tam bude celkom masaker
Ale to je jediná výnimka tuším, čo sa týka percentilov na FSS, inak to platí tak,že jednoodborové predmety vyžadujú nižší percentil než dvojodborové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Spravil som si asi dva krát alebo raz už ani neviem tie testy z minulých rokov a inak som sa na to nepripravoval, aml som stres ale nakoniec to bola pohodička .
PS: absolvoval som ich minulý rok
Ale to je jediná výnimka tuším, čo sa týka percentilov na FSS, inak to platí tak,že jednoodborové predmety vyžadujú nižší percentil než dvojodborové
zaznamenala si nejake praticke problemy v suvislosti s kombinovanym studiom so far?