Ahojte, je tu niekto kto absolvoval toho roku, alebo minulé roky scio testy? Pripravovali ste sa na to nejako špeciálne? a keď áno, tak z čoho? Ďakujem za každú jednu odpoveď ...
ahoj, tento rok som bola na osp...mala som kúpené oficiálne scio učebnice, kde boli vysvetlené jednotlivé pricípy úloh...ale najviac pomôže tréning, nie taká teória
urobila som si ani nie jeden celý test osp a na druhýkrát som mala percentil 69,75 a som si povedala, že mi to stačí.
nedá sa na to pripraviť, môžeš si len vymyslieť taktiku, tréningom zistíš, ktoré úlohy preskakovať a tak, ale inak nejaké vedomosti ti netreba.
na zsv sa urcite da prirpravovat a urcite to vie velmi pomoct, na sebe to vidim, robila som tri terminy a na poslednom uz som to dala ako kral.
ucila som sa z knihy scio vydanej prave sciom
Robila som osp aj zsv, na osp som si len presla vysvetlenia ako to riesit, posrala som tie matematicke casti, vo verbalnom a tom neviemakom dalsom oddiele som dokopy asi 3 otazky vynechala, mam 70,75 percentil. Chela som trochu viac, ale pochopila som, ze lepsie to uz nebude zsv som robila 2x, na to som sa ucila z tej ich knihy, ale bolo tam dost veci aj uplne novych
tento rok som robil OSP a ZSV, nepripravoval som sa takmer vôbec, prešiel som si zopár OSPčiek, ale žiaľbohu som strašne lenivý Avšak percentily oba 90tkové, takže som spoko
Absolbovala a jedine ze som si robila testy z minulych rokov a trochu si studovala matematiku. Nieje to tazke ked pochopis tu logiku len je malo casu.. V priemere vychadza na kazdu otazku 45 sekund a niekde mas text ktory musis citat iba 2 minuty a potom v nom hladat suvislosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nedá sa na to pripraviť, môžeš si len vymyslieť taktiku, tréningom zistíš, ktoré úlohy preskakovať a tak, ale inak nejaké vedomosti ti netreba.
Prešla som si asi polovicu z nejakého starého testu ...
ucila som sa z knihy scio vydanej prave sciom