Málo času je pre takýto test logické - nevieš, nestíhaš, nedostaneš body. Ale i tak sú celé SCIO testy len jeden veľký biznis, rovnako ako aj povinný ISIC.
malo casu ano, ale bohuzial pointa tych testov nie je stihnut co najviac ja ked som to pisal cca pred 2 rokmi, tak najlepsie to napisal niekto kto mal 50% otazok takze radsej menej a spravne
to keby si sa chcela kazdej ulohe silno venovat tak to asi upplne nestihnes... ale tak ja som si robila cvicne cize som potom pochopila ze musim rychlo rychlo a co neviem kaslat na to a nakoniec mi este cas ostal lebo tspcka su v tomto horsie.
a da sa to, podla mna su to celkom fajn testy, premysli si ako chces postupovat. ked vies co t iide lepsie a c ohorsie, predom urob tie ktore vies lepsie a potom sa nic hrozne nestane ked neurobis nejake tazke otazky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a da sa to, podla mna su to celkom fajn testy, premysli si ako chces postupovat. ked vies co t iide lepsie a c ohorsie, predom urob tie ktore vies lepsie a potom sa nic hrozne nestane ked neurobis nejake tazke otazky