Ahojte, chcela by som poprosit ludi, ktori na tomto intraku byvali/byvaju, nech sa podelia o skusenosti... Ake je tu byvanie, aky je ten intrak celkovo... Dost mi to pomoze, k psychickej priprave, nech viem, do coho idem a prosim, blbe komenty si fakt
sestra bola na Hroboňovej v prváku a bola to hrôza, malá izba so štyrmi postelami, hajzle na chodbe jak keby ich stavali za prvej republiky... ale ten park bol pekný... *v areáli večer nos peprák alebo nechodievaj sama
síce som tam nebývala, ale sprchy su deravé a plesnivé, a zo 7 záchodov je schopný tak jeden, teda aspoň na tej chodbe kde som bola ja a okno v izbe sa tušim babam nedalo ani zavriet haha poteší v zime
@cherrylka08 prave dnes som nad tym uvazovat zacala...po tom vsetkom, co som sa docitala. ibaze tie ceny oproti intrakom sa dost lisia.. a nieco za 100eur asi v blizkosti skoly nenajdem ale snazim sa hladat, nasla som nieco za 135, ale to je pre mna dost
@ivusha8 ako da sa to prezit, zvyknes si no a mas aspon motivaciu, aby si mala dobry priemer a dostala lepsi intrak o rok ale fakt som tam zistila, ze niektore baby su uplne humusacky no
@quixinka nepochopim, ze prave dievcata dokazu byt horsie ako chalani to ma udivuje.. ale pocula som, ze na bloku A su nove sprchy.. tak ak je to pravda, aspon nieco..
@ivusha8 no ja som byvala na Acku pred dvomi rokmi, su nove, ale nebudem ti klamat, je to des aj tak.. proste sa na to priprav prinajhorsom mozes od noveho roka zhanat volne miesto na dakom inom intraku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov