Je to fakt také strašné? Ktorý blok si vybrať? Lebo som počula že niektoré aj rekonštruovali a tak. Poprípade je tu niekto kto tam býva/l? Prosím potrebujem aby ma niekto ukľudnil
ak sa dobre pamatam ja som byval na Bcku 1, bloky AB za mojich casov boli trosku horsie ako tie naproti. Ale ako povedal kamos z inej izby na B4 (myslim ) : ak tma nemas svabov, si v klidku
myslim, ze zeny dostavaju lepsie izby podla moznosti. podla mna to tam take strasne nebolo, ale zase ja co sa tyka intrakov nie som nejaky narocny, i ked je pravda, ze keby zo ziliny tam teraz idem, tak picujem ako chora vrana, ze co to je za peklo
prestante stresovat uz! cela mlynska je uplne v pohode pokial mas normalne spolubyvajuce tak ti bude dobre aj v otrasnej izbe ked budes mat kravy tak ti zneprijemnia aj Hilton
úplne pohodke je mladosť, tiež som tam býval...teda ako žena môžeš mať vyššie nároky ale dá sa to každopádne budeš mať okolo seba tonu chlapov tak si môžeš vyberať
@n0win0u lool o tych svaboch mi byvaly hovoril mega nechutnu vec ale to sem nebudem radsej pisat lebo slecnu porazi
Neviem ako to chodi v prvaku (ci uz tam si mozete vyberat) ale kazdopadne vzhladom na ten vas supersky system prenechavania 1tiek asi by som niekomu dala poriadne do vacku a mala pokoj na cele studium.
A pre mna ako zenu to tam vyzeralo dost drsne, A/B boli v kusok horsom stave - tiw teraz rekonstruuju ale to snad nedokoncia takymto tempom ani za 2roky...tak si aspon vyber C/D. A stale not so bad ako atriaky napriklad.
slečnu poráža už teraz no blok aj izbu si môžme vybrať z toho čo je voľné ale budúci prváci až v treťom kole tak to je dosť na figu a B1 a B2 by mali tuším dokončiť do konca septembra a čosi som čítala že potom sa všetci z B3 a B4 presunú do tých dvoch zrekonštruovaných tak fakt neviem že kam radšej :/
@willbebetter nevieš ako veľmi malá je tá 1tka? lebo nad tým premýšľam
@puppi malinka je, ale pre jednu osobu uplne postacujuca a ked si to tak vezmes, v 3ke tiez enormne vela zivotneho priestoru mat nebudes...len chapes kazdy to chce takto poriesit (uz je kopeckopec inzeratov takychto na F cize asi sa bude treba plesnut po vacku, kazdopadne ja by som to urobila....1tka izba na intraku je to najlepsie o com moze student snivat, mas aj spolocnost aj vlastny klud.
@scorpion4444 môžem sa spýtať že na ktorom bloku to bolo fotené? a ten posledný obrázok mi pripomína jednu čajovňu to bude asi tými oranžovými "závesmi" na oknách
@scorpion4444 tiež som nad Bčkom rozmýšľala... dúfam že ozaj budú rekonštruovať aj B3 a B4 lebo vraj by sa to tam malo nejak presúvať potom či čo
a náhodou tú čajovňu mám rada
začínam rozmýšľať že či bola správna voľba ísť študovať na FIIT a bývať na intráku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
myslim, ze zeny dostavaju lepsie izby podla moznosti. podla mna to tam take strasne nebolo, ale zase ja co sa tyka intrakov nie som nejaky narocny, i ked je pravda, ze keby zo ziliny tam teraz idem, tak picujem ako chora vrana, ze co to je za peklo
Neviem ako to chodi v prvaku (ci uz tam si mozete vyberat) ale kazdopadne vzhladom na ten vas supersky system prenechavania 1tiek asi by som niekomu dala poriadne do vacku a mala pokoj na cele studium.
A pre mna ako zenu to tam vyzeralo dost drsne, A/B boli v kusok horsom stave - tiw teraz rekonstruuju ale to snad nedokoncia takymto tempom ani za 2roky...tak si aspon vyber C/D. A stale not so bad ako atriaky napriklad.
@willbebetter nevieš ako veľmi malá je tá 1tka? lebo nad tým premýšľam
@puppi no kukaj
» drive.google.com/file/d/0B5A0UTk...
» drive.google.com/file/d/0B5A0UTk...
dosti luxus oproti AD » drive.google.com/file/d/0B5A0UTk...
...ďakujem za naozaj cennú radu, našťastie som to zvládla aj bez nej
luxus čajovna potom. a my sme si mysleli, ze to mame jak v bordele.
a náhodou tú čajovňu mám rada
začínam rozmýšľať že či bola správna voľba ísť študovať na FIIT a bývať na intráku