Takže..ani neviem ako začať...idem do prvého ročníka na STU a dostala som izbu na intráku Mladosť v bloku C...čítala som o tom jednu diskusiu a musím sa priznať že neviem čo si mám o tom myslieť...ako tie izby vyzerajú??..vyzerajú skutočne tak ako to bolo
Ty si zjavne tak rozhickana, ze to az pekne nie je . Mladost nema chyu (osobna skusenost), bloky C a D su pekne a vynovene, a to, ze chces, aby tym bola mikrovlnka a rychlovarna kanvica a ine chujoviny, vsak nemyslis vazne, vsak? Musim sa len smiat, prepac A jedalen tam je a paradna. Podla mna varia velmi dobre a velmi lacno. A ze za co platis? Tak mas to 160 na dva mesiace a mas neobmedzenu vodu, elektrinu a v zime kurenie, tak sa nedaj vysmiat ... Ach preboha...
v živote by mi nenapadlo, že niekoho pobúri, že na intráku pre neho nebude pripravená soľ, cukor a čaj a obedy v cene. vieš o tom, že na podnájme to tiež nebude nikto kupovať za teba, však? proste je to intrák, nie hotel a áno, platíš si za to, že máš kde spať, mať kde veci a kde dodržovať hygiénu.
mikrovlnky a kanvice nebudú nikde, to by sa nenakúpilo, veď by to hneď niekto ukradol alebo pokazil... ak by aj jedáleň nefungovala, tri minúty odtiaľ máš dve jedálne na atriákoch. kuchynky neverím, že nefungujú.
na mojom intráku tiež nebolo nič z toho, čo si ty žiadaš, sprchy boli spoločné pre všetkých...proste nič moc.. a platila som za ten intrák dva krát viac ako budeš platiť ty čiže...to bude dobré, nestresuj
no ja myslím, že slečnu pobúrili hlavne tie plesne...ale tak...podľa mňa kto nechce hľadá dôvody...a ked´ máš čas, financie a si natoľko znechutená nejakou skúsenosťou druhého človeka, tak...možno to od čoho sa snažíš utiecť tam nakoniec nebude a možno to bude skôr na druhom...neplaš sa hlavne
jooj dievka Ccko? supeeer, to si obchytila asi najlepsi blok, ja som byval na A a B a to bolo o niecom inom ... vacsina izieb na C je vynovena, inak babske izby (casto su to rok co rok tie iste) su este lepsie, lebo sa baby o to staraju, nerobia si zurky na izbach velmi atd.
ako som ti pisal uz, sol, cukor, kanvicu a debilinky si musis priniest, ale to mas aj na private
jedalen je lacna, takze sa najest dobre za dobru cenu, v tom maju studaci obrovsku vyhodu
ako pisal @night (pozdravujem kolegu ) internet ma Mladost asi najlepsi v SR zo vsetkych intrakov vobec, pretoze je napojeny priamo na optiku SR od SANETU a za prispevok smiesnych 7e/mesiac (sa mi zda) mas linku co dava na celu SR od 50-80mbit a svet xxmbit proste, brutalny internet, brutalne preplnena intrakova siet na vsetko co si pomyslis, upload servery, televizia cez net, sietove laboratoria a serverovne atd. a studaci to robia neziskovo, no ty kokso
@night ti to krasne opisal, asi tak ako by som ja ... lubim toho chlapca na forach niekedy,
Ja som si dnes vybrala na Mladosti C4 blok a som veľmi rada, že na ňom bola izba ešte voľná. Z mnohých diskusií viem, že je tam nový nábytok a že je to tam lepšie ako v iných blokoch. Takže sa neboj, za tú cenu by si v Bratislave nič lepšie nenašla.
suhlasim s nazormi, PREBER SA ... co pozadujes nie je sucastou ziadneho internatu, ak chces podnajom, kde ti tiez nik nenavari, nenakupi a nebude ta krmit zadarmo .. zaplatis v BA za izbu (nie byt) na dva mesiace zrhuba 400e a internet pod 20e nebudes mat .. suhlasim , ze Mladost je velmi slusny intrak a C blok jeden z najlepsich (to ze do chodu Mladosti trosku vidim rozvadzat nebudem), kazdopadne viem pochopit obavy ludi, ktori opustaju domov a prvy raz si budu musiet vystacit bez pohodlia domova, ale o tom intraky nie su .. skutocne su to len noclaharne a odkladace batoziny, ale to ich nijako nedehonestuje. Treba prestat pozerat americke studentske serialy a preorientovat sa, z tych poziadaviek sa aj mne pretocili panenky .. kazdopadne reakcia wake up , bola velmi rozumna .. tym ze si nevezmes internat spravis ozaj obriu sluzbu cloveku co nema sancu dochadzat, ale pekelny system ubytovania ho volajako vyhodnotil ako nedostatocneho uchadzaca o izbu a jemu to moze sakra skomplikovat studium. Detiska, idete studovat .. na komfort a luxus si potrpte az ked si nan budete schopni zarobit .. vtedy je to na mieste ziadat nadstandard ... ale da best citam to byvalemu predsedovi RUSky na Mladosti, kruti hlavou .. my obaja
A hlavne sa tam chod najprv pozriet, momentalne je viac ako polovica intrakov zrekonstruovana, mozno budes mat izbu ze luxus a akoze neviem, ale aj keby tam bola funkcna kuchynka, HRNCE A SOL A CUKOR si musis doniest sama - kokot sa zobud, ides byvat sama za seba, nie so Smajdovou mankou...
byval som na C1 bolo dobre, v podstate vsetko OK, taky intrak by som bral kazdy rok, kazdy si zvykol zvyknes si aj ty, a ked ides na C blok tak urcite to bude bezbolestne pre teba, az na par velmi exkluzivnych poziadaviek, ktore mas nedostanes u nas ani v hoteloch na izbach rychlovarna kanvica, mikrovlnka neni tiez, a dokonca ani net nezvykava byt v cene za izbu na hoteloch, si na slovensku ak nevies, mozno si cestovala po svete napr. USA, karibik, tak to pochopim ze mas taketo poziadavky ale chces studovat na FEIke alebo FIITke zrejme tak to bude urcite ovela horsie ako byt na intraku a ver mi, ze radsej niekedy zostanes na intraku ak sa tam ubytujes ako ist na nejaku prednasku ktora ti nic neda...
drahá ja som dostala nezrekonštruované átriáky... neská som to bola očekovať, v sprche asi niečo zdochlo a neodpratali to, na balkónových dverách mi vysela velikánska zámka, ktorú v záujme bezpečnosti mojich vecí nemám ani odomykať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mikrovlnky a kanvice nebudú nikde, to by sa nenakúpilo, veď by to hneď niekto ukradol alebo pokazil... ak by aj jedáleň nefungovala, tri minúty odtiaľ máš dve jedálne na atriákoch. kuchynky neverím, že nefungujú.
ako som ti pisal uz, sol, cukor, kanvicu a debilinky si musis priniest, ale to mas aj na private
jedalen je lacna, takze sa najest dobre za dobru cenu, v tom maju studaci obrovsku vyhodu
ako pisal @night (pozdravujem kolegu ) internet ma Mladost asi najlepsi v SR zo vsetkych intrakov vobec, pretoze je napojeny priamo na optiku SR od SANETU a za prispevok smiesnych 7e/mesiac (sa mi zda) mas linku co dava na celu SR od 50-80mbit a svet xxmbit proste, brutalny internet, brutalne preplnena intrakova siet na vsetko co si pomyslis, upload servery, televizia cez net, sietove laboratoria a serverovne atd. a studaci to robia neziskovo, no ty kokso
@night ti to krasne opisal, asi tak ako by som ja ... lubim toho chlapca na forach niekedy,
Toto je ako taký malý prírodný výber, len tak ďalej
a nesťažujem sa