Včera som dostala dopis z UKF, že som prijatá (yeey), a od 15. mája by som mala potvrdiť záujem o štúdium. Dopočula som sa že si v tej návratke môžem podať aj žiadosť o ubytovanie, a zaujímalo by ma ktorý ŠD mi odporúčate...
bývam na Zobore a mozem ti uprimne povedat, ze tu je to super , platis velmi malo v porovnani s Nitrou . na zobore platis 76 na dva mesiace a pokial viem tak na Nitre platia 70 na mesiac. Akoze Nitra ma výhody, je to blizsie a je to prerobeny hotel.takze je to take no konfortnejsie. Ale zase ZObor sa pomaly preraba a aj tie neprerobene izby su podla mna velmi fajn a naozaj vyhoda je ze to je lacne, od Filozofickej fakulty je to 30 minut chodze a stale chodi mestska, ktora stoji 0,30 centov s ISICOm ktorý dostanes na zaciatku roka 0,20..takze v pohode. Zobor je super a cho durčite tam ! ale ak nemas nudzu o peniaze a uprednostnis blizkost k skole ,ktora je od Nitry tak 15min ,tak chod tam.
bývam na Nitre, opravím tvrdenie @bryndzula , platíme 55eur na mesiac, na izbe máš vlastnú kupeľku s WC a vaňou, nový nábytok, plávajúcu podlahu a chladničku, na každej chodbe je kuchynka so sporákom a mikrovlnkou, každý deň vynášajú smeti (okrem víkendu) a raz do týždňa ymývajú kúpeľňu. už sa dokončujú aj výťahy...ak ale schytáš zlých spolubývajúcich, je ti to všetko nahovno čiže je to jedno kde bývaš, ak bývaš s fajn ľuďmi, je ti dobre všade
Myslím si, že zlých spolubývajúcich môžem schytať aj na jednom aj na druhom intráku, preto som sa rozhodla posudzovať na základe výzoru a komfortu izieb a vôbec celého intráku.
No, je tu ešte jedna vec - som na FPV, katedra botaniky a genetiky... A dopočula som sa že na každom intráku sú niečo ako učebne alebo podobne, pre rôzne odbory. Neviete niečo o tom?
aj ja bývam na Nitre a j tu fajn. Obrovská výhoda, že je to v centre. Zobor je naozaj pánu bohu za chrbtom, ale aj tam sú akcie atď, ale keď ideš na FPV, tak to máš ďaleko. A na Zobore prerobené izby sú super, aj tie neprerobené sa dajú, ale ak sa dostaneš na Hospodár, tak si v r... Aspoň podľa mojej mienky je to HNUS! Ale tie nové izby sú na Zobore lepšie ako na Nitre. Ale ja by som si vybrala podľa polohy.
@purenarcissism kde tu je plávajúca podlaha???? Odfoť mi ju, pls, pôjdem sa sťažovať, že aj ja chcem
@rejka92 si zo Srbska? Ak áno, tak sa dostaneš, kam si zadáš žiadosť myslím, zahraničným študentom sa vychádza strašne v ústrety Ale ak si zo SVK, tak ... (aspoň pred 3 rokmi to tak bolo u mňa) rozdeľovala študákov na internáty škola. Aj keď neviem podľa čoho. Som z východu, mala som dosť kilometrov, ale hodili ma na Cabaj, čo je naaaaaajhorší intrák v NR a aj najdrahší. Na druhý rok sme si už vyberali my a potom sme sa modlili,a by sme mali dosť bodov, aby nás tam vzali.
A ten Hospodár - to je jeden blok intráku, kt. patrí k Zoboru. Nemyslím Hnojárinu (SPU).
aešte...súhlasím s @titusik Cabaj je najhoršia vec aká sa ti môže stať....tam sa opatí chodiť len sa opiť ....ale zase čo sa týka kolektívu, je tam najsilnejší, ale nestojí to za to ubytovanie....pamätná hláška z Cabaja je... "pán vrátnik, na piatom poschodí máme myši!"
@purenarcissism Heeeej, ty mrcha, nebaľ mi @titusik , ona je moja kamarátka!!! *strašne urazený ksicht*
Ale inak, trochu sa pridám k tomu, čo sa tu hovorilo - ešte doteraz rozdeľujú na intráky nejako automaticky, prváci si myslím nemôžu vyberať alebo zadávať žiadosti hocikam. Ja mám inak spolužiačku z Rumunska a dali ju na Zobor, takže ktovie, podľa čoho to oni posudzujú. Ale tuším, že v prváku si to vybrať nemôžeš. I keď, neviem ako je to so zahraničnými fakt
@purenarcissism S tým Cabajom máš pravdu, bolo tam fantasticky, ale stačilo Zatúžila som po čistejšom prostredí Večer sa tam pod oknami vraj potuluje aj jeden exhibicionista, mnohé holky s ním už mali tú česť .
A teraz bývam na osmičke. Tu máme hrdý gumolit!
@sarah_whiteflower nežiarli, cica,robia sa z toho vredy! Takže vy sa poznáte?
@titusik Jasné, ona prišla na Birdz tak, že ja som jej ukázala, že to tu existuje, však ona je moja spolužiačka Teda no, učiteľstvo slovina anglina, že @purenarcissism ?
vole tu aby si človek dával bacha na to, čo človek napíše a komu, šak @sarah_whiteflower tu pozná hádam každého .... @titusik aj gumolit má svoje čaro na ôsmom, no to sme sa isto nevideli, ja osm bola na jendotke ...a hej som to ja, budúca učiteľka angliny a sloviny wuej
@titusik No Macha sme mávali spoločne, obidva semestre, ale Brunclo sa jej vyhol, ona mala interpretáciu s Vitézovou, to som jej strašne závidela
A nie, @purenarcissism , ja tu nepoznám každého, kebyže sa pozrieš na moju webku, tak si všimneš, že ľudí, ktorých poznám mám v priateľoch a že priamo na webke mám zoznam ľudí, ktorých som videla naživo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Myslím si, že zlých spolubývajúcich môžem schytať aj na jednom aj na druhom intráku, preto som sa rozhodla posudzovať na základe výzoru a komfortu izieb a vôbec celého intráku.
No, je tu ešte jedna vec - som na FPV, katedra botaniky a genetiky... A dopočula som sa že na každom intráku sú niečo ako učebne alebo podobne, pre rôzne odbory. Neviete niečo o tom?
Tak ja ťa tu označím, lebo som si nie istá či sa sem ešte pozeráte.
Som tu nová, ešte neviem ako to tu funguje.
@purenarcissism kde tu je plávajúca podlaha???? Odfoť mi ju, pls, pôjdem sa sťažovať, že aj ja chcem
A prečo hovoríš že ak sa tam dostanem, to si nevyberám sama?
A ten Hospodár - to je jeden blok intráku, kt. patrí k Zoboru. Nemyslím Hnojárinu (SPU).
Hej, som zo Srbska, mám nádej že ma hodia kam chcem...
"ale nehovorte, už došli až tam?" ....
Ale inak, trochu sa pridám k tomu, čo sa tu hovorilo - ešte doteraz rozdeľujú na intráky nejako automaticky, prváci si myslím nemôžu vyberať alebo zadávať žiadosti hocikam. Ja mám inak spolužiačku z Rumunska a dali ju na Zobor, takže ktovie, podľa čoho to oni posudzujú. Ale tuším, že v prváku si to vybrať nemôžeš. I keď, neviem ako je to so zahraničnými fakt
A teraz bývam na osmičke. Tu máme hrdý gumolit!
@sarah_whiteflower nežiarli, cica,robia sa z toho vredy! Takže vy sa poznáte?
A nie, @purenarcissism , ja tu nepoznám každého, kebyže sa pozrieš na moju webku, tak si všimneš, že ľudí, ktorých poznám mám v priateľoch a že priamo na webke mám zoznam ľudí, ktorých som videla naživo!
Už sa nemôžem dočkať Septembra, doma to začína byť dosť nudné...