Ahojte, idem robiť sočku o sebapoškodzovaní a chcem sa vás spýtať, či neviete o nejakej literatúre, kde by sa o tom písalo, alebo nejaké dobré webové stránky, proste kde nájdem niečo viac ako na wikipédii...
Ďakujem
nebolo by potom zaujímavejšie (a možno aj ľahšie, ak sa o tom ťažko zháňa literatúra) použiť ako zdroje ľudí čo s tým majú skúsenosti? taký... minisociologicko-psychologický prieskum... či... to by ti za sočku neuznali?
btw ak som správne pochopil (čo sa podľa @6 zdá že nie), tak @Torpedo08 tým chcel povedať, že tiež má nejaké osobné skúsenosti, a že ak by ti to na niečo bolo, tak ti o nich porozpráva.
lebo mnoho ľudí rado porozpráva o veciach ktoré sú bežné a málo sa o nich hovorí... ak na to dostanú možnosť.
@midnight ja s tym nemam skusenosti jedine co okrem cigariet,alkoholu a celkoveho blbeho sposobu zivota mozem brat za sebaposkodzovanie je ked som ozraty si buchal hlavu o stenu alebo tak 8 rokov dozadu sme si zo srandy aj ked to je blba sranda vypalili s cigaretou na ruku "tetovacku"
@midnight no dobre je aj to vlastne sebaposkodzovanie ale ona sa pyta na clanky o tom rezani sa a podobne a to ja nerobim a neviem co chces este "pocut" odomna k tomu ale nemam co viac uz povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Čo kedy ste boli aspoň chviľku vážni??
Lebo sa o tom malo hovorí ...a je to bežne
nebolo by potom zaujímavejšie (a možno aj ľahšie, ak sa o tom ťažko zháňa literatúra) použiť ako zdroje ľudí čo s tým majú skúsenosti? taký... minisociologicko-psychologický prieskum... či... to by ti za sočku neuznali?
lebo mnoho ľudí rado porozpráva o veciach ktoré sú bežné a málo sa o nich hovorí... ak na to dostanú možnosť.
"okrem cigariet,alkoholu a celkoveho blbeho sposobu zivota"
to mi posledné roky príde ako ten najefektívnejší a najkrutejší a najnenápadnejší spôsob.
hey, človek, ty sa režeš?
lol. amusing. niektorí ľudia si narozdiel od teba čo si nenápadne trošku ďobeš do tela, ruinujú celý život a existenciu.