ja viem az pridobre... ked ludom na nikom nezalezi nikto ich nesklame. ked ludia nedbaju na nazory druhych nezrania ich to je tak. ked nemas nic uz nemoze byt horsie uz moze byt len dobre.
poznám, poznám. a to nikdy nebol pridrbaný emák ani nič podobné. jednoducho to robil veľmi dlho, na rukách mu stále vidno jazvy. uňho to bolo spôsobené veľmi dlhodobými depresiami, samotou a tým, ako žil. ale tie časy sú konečne preč a je ok
iní s tým veľmi nenariešia... problémy, ktoré toho človeku k tomu vedú sú rôzne. poznám zo svojej skúsenosti. Neprídeš s tým len tak za niekým a nepovieš, pomôž mi, väčšinou sa na to snažíš neupozornovať. a ked to vyjde najavo, no, zrazu si psycháč a duševne narušený - v horšom prípade emo. veselá situácia ...
@bloodydoll poznam zopar pripadov co ja vem zo 5 a viac a zvyknem obcas aj ja...no riesit sa t ani velmi neda pokial ten dotycny nechce a je tazke saa toho zbavit..ak ces nieoc viac veiet napis TS aj v sočke soom mala otom čast a zaujimam sa o sebaposkodzovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ľudia fakt, toto už kde sme ?
toto sa mi paci =D