nemáte tiež niekedy pocit, že dievča, ktoré má husté vlásky, tak má väčšie sebavedomie? akože bez urážky, ale mne to tak príde... všímal som si chvíľu dievčatá, ktoré mali pekné a husté vlásky a boli nie len v poho, ukecané, ale navyše si dôverovali a
poznám babu, čo má vlasy o dosť redšie než ja a je oveľa spoločenskejšia ale aj keby som nepoznala, tak proste neverím takýmto jednoduchým výrokom, ktoré majú zjednodušiť ľudskú povahu
je to pravda, ale ja som z enormne dlhých krásnych vlasov prešla na krátke chlapčenské a neviem si ich vynachváliť a vôbec sa necítim menej sebavedomejšie
fayn, tak ste zničili jednu z mojích teórii asi z 95% ďakujem až dostanem zas nejaký blbý nápad, tak sa ozvem mimochodom vlásky preto, lebo to znie.... čistejšie.... na detajloch mi záleží... očká zas roztomilo... na detajloch mi záleží...
tak toto som ešte nepočula..ak má baba husté vlasy a akné po ksichte, tak asi moc sebaveomá nebude..nehovorím, že akné je pekážka, ale stava´t všetko na vlasoch je blbost..
myslim, ze je to v tom, ze dievcata, ktore maju menej huste vlasy, teda riedke, mozu mat nejake komplexy a preto mozno nie su az take sebaiste, lebo so sebou nie su upolne spokojne....ale ako pravidlo by som to nedavala, napriklad ja mam tiez hustejsie vlasy a nepovedala by som, ze mam prave sebavedomia na rozdavanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ked mam bad hair day tak len chodim so zvesenou hlavou a vsade kde vidim zrkadlo nariekam, ked ich mam celkom fajn tak sa hned citim krajsia
(vlasy sú na mne asi jediná vec, s ktorou som spokojná, ale od sebavedomej mám naozaj ďaleko)
ale teda ja som na svoje vlasy dost hrda a povazujem sa aj za dost sebavedomu osobu, aby som sa sa vyjadrila k teme...
(áno, teraz hovorím o kvalite a nie hustote, ale hustota sa porovnáva horšie)
som vsak zvedava na tie baby co sa podla toho hodnotia,keby im ich "korunku krasy" museli oholit. podla coho by si potom merali sebavedomie?
aj ked proti radosti z kvalitnych a dlhych ale aj kratkych a riedkych ,ci ziadnych vlasov nic nemam
ja mám tiež husté vlasy ale zato nemyslím že by som mala sebavedomie...skôr sa cítim ako tá čo je hooo ked ju niekam pozveš