Máte zdravé sebavedomie? Lebo čo sa týka mňa, tak si v dosť veciach neverím, aj keď nemám prečo. Ako ste na tom vy??? Podceňujete sa, nadceňujete, alebo máte sebavedomie v pohodke?
ja som si mylsela ze je niske ale potom ked mi doslo zo skoly ze ma tam newzali tak pozeram ez co??.. a tak asik som to trochhu prehnala s tym sebavedomim ..a le inam si v nicom newerim...
myslim, ze zdrave, lebo viem sa uzemnit, ak to prezeniem, zaklady skromnosti som ziskala na zakladnej skole, kde som mala mamu, takze som vela piskovat nemohla (sparta life)...obcas velmi tazke, hoci niektore deti naopak, sa stali pre to namyslene
chorobne sebavedomi ludia su pre mna dobrym teercom , tych mam najradsej, su vzdy tak o vsetkom perfektne a bezchybne presvedceni , je to sranda ich pozorovat
ti, co sa trapia s nim, je to aj nedostatkom skusenosti, malo komunikacie s ludmi
no bolo dakedy dost nizke ale uz stuplo...lenze stale podla mna nedosiahlo tu tzv. zdravu hodnotu...a zalezi to aj na nalade - ked ju mam dobru ci som nehnevany tak sa vyvysujem nad ostatnymi a dost brutalne ale ked mam blbu naladu sa podcenujem aky som uboziak...
Sebavedoma az hruza.. malokedy sa mi stane ze ho nemam. nevravim ze sa nestava ale tak prevazne je to v pohodke neikedy to mozno aj prehanam ale mne to nevadi
Ono sa veľa vlastnosti na seba nabaluju a idu ruka v ruke... Tak napr. ja sebavedomie mam dosť nízke- a preto mam aj vo zvyku priskoro sa vzdavať. Pretože si jednoducho neverím a bojím sa neuspechu... Ale snažím sa to odstaniť, zmeniť...
aj ked si sama skoro v nocim neverim, nedavam to najavo... zakryvam to a myslim ze sa mi to dari.. jeden kamos mi povedal, ze by chcel byt taky sebaisty vo veciach, ako som ja tak mi to ludia asi zeru,no
ja sa zasa strasne podcenujem..a druhy mi hovoria ze precos a podcenujem ze nemam preco..ja hovorim ze som skareda.a druhi ze nie som..lenze ja sa skareda vidim (myslim vonkajsiu krasu....a neviem proste byt so sebou spokojna..asi tak
38. ženy maju tendenciu byť nespokojne s tým ako vizerajú... Ak niesi spokojna s vonkajšou strankou (boh nemohol nadeliť krásu každemu) popracuj aby bola pekna ta vnutorna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a to je hrozné, lebo kvôli tomu sa mi nepodarí veľa vecí, ktoré sa s trochou sebavedomia podariť mohli
chorobne sebavedomi ludia su pre mna dobrym teercom , tych mam najradsej, su vzdy tak o vsetkom perfektne a bezchybne presvedceni , je to sranda ich pozorovat
ti, co sa trapia s nim, je to aj nedostatkom skusenosti, malo komunikacie s ludmi
momentálne je dost vysoké
ja som skôr schyza... raz áno, raz nie.