ja som strasny sebec ...vacsinu beriem ohlad len na sebaaaa...aaa potom si nekedy uvedomim ze su tu aj druhi a snazim sa neak svoj ohlad brat aj na nich. ...ale sebec som teda poriadny...
ja vám jedného vrcholného sebca opíšem. má plešinu, mastné vlasy, je nechutný a tučný a vždy sa dere do autobusu ako prvý. a je mi z neho na grc odkedy vystupovala z busu mamička s kočíkom a on nie len že jej nepomohol ešte sa predral pomedzi ňu, kočík a dieťa do busu a to jedno dieťa jej takmer prevalcoval. ale hlavne že on sedel. takto by sa chlap proste správať nemal. nechutný slizák. a ešte k tomu tak nechutne kašle tuberacky.. bleee
...a len tak medzi nami, vždy keď ho tam vidím je pre mňa veľkou inšpiráciou aby som mu obsadila miesto a staaašne ma teší keď on stojí a to to miesto niekedy len obsadím a na ďalšej zastávke pustím niekoho iného..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@pubertslatinocelny hihi
...a len tak medzi nami, vždy keď ho tam vidím je pre mňa veľkou inšpiráciou aby som mu obsadila miesto a staaašne ma teší keď on stojí a to to miesto niekedy len obsadím a na ďalšej zastávke pustím niekoho iného..