Mám nejaké staré oblečenie ktoré už vôbec nenosím. Dá sa to predať do second handu? Že normálne prídem do toho obchodu a spýtam sa či by to odo mňa nekúpili? Neviem vôbec či sa to dá či čo tak sa pýtam
asi hej (neviem, neskušala som, ale tiež som nad tym už uvažovala. načo to mať doma keď je mi to male, ale vyhadzovať oblecenie znackove čo je zachovane tiež nechcem
Určite to nebudú chcieť, majú oficialnych "dodávateľov" na predávanie oblečenia je bazár... Aspoň v ZA bolo dačo také že dal si tam oblečenie povedal si koľko za čo chceš a oni to tam zavesili, ak si to dakto kúpil dali ti peniaze, ak nie-vrátili ti to
raz dávno som čítala, že v sekáčoch sú veci dovezené odniekiaľ zo zahraničia, kde ich bohaté tety nakúpili a potom ich nechceli, tak sa toho takýmto spôsobom zbavili - že poväčšine to oblečenie ani nikdy nebolo nosené.
a potom som do jedného vošla, a bola som naozaj znechutená.
podla mna v niektorych ani nezoberu take veci...ale urcite su aj take, kde hej...a nemyslim si, ze by za to platili..to by som hned vyuzila a asi aj kopa dalsich ludi..
no veď to bolo dosť nechutné, proste moje veci, čo už nenosím, vyzerajú lepšie, ako to, čo tam predávajú... a ešte si za to pýtajú toľko, že fakt nerozumiem, kde moje kamošky chodia na veci za euro, lebo ešte aj šatka je tam za 5+, tak to ako môžem osrať
@luc.ka nebola si este v dress for less? tam je to zevraj fajn musim ist okuknut.
moj splubyvajuci minule dosiel s riflami a tromi svetrami zo zary a platil 20 eur suka
@kittyboo To nie je tak celkom pravda, myslím, že najväčšia sieť sekáčov (Textile House) u nás to má tiež tak, ako píše luc.ka. Ale inde už neviem, ako to je. Pri tých lokálnejších to, samozrejme, môže fungovať inak.
@flussica ja viem, ale je to asi dost o stasti ze co zachytis, ja pokazde ked tam idem su tam otrasne veci (fakt otrasne) a naopak moji kamosi ked chodia vzdy dovlecu fajnove veci.
väčšina nevykupuje.
ale nejaké v brne poznám, čo vykupujú. no funguje to tak, že ty to prinesieš, povieš cenu za ktorú to chceš predať (oni si k tomu samozrejme pridajú nejakú sumičku pre svoj zisk) a až keď sa im to podarí predať, dajú ti za to prachy. ak si po to už neprídeš, po nejakom čase to dajú na charitu.
@kittyboo treba vedieť do ktorého ísť ja som si kúpila super saká, absolútne nenosené za 2e napr. alebo bundu za 1.50 a tú nosím už tretím rokom a stále je super a pod.
@luc.ka budem ťa srať! nie si z dubnice alebo TN tak čo ti to budem vravieť há?
ale ak ti to pomôže, tunak v Brne vôbec neviem kde sú dobré, teda resp. jeden hej ale nič som si zatial "neukoristila"
@luc.ka tak posielaj svoju duševnú energiu mne tak nech si nájdem robotu a potom začnem aktívne sondovať sekáče tunak ale čo som počula, tak tu to má dobrý potenciál
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a potom som do jedného vošla, a bola som naozaj znechutená.
no veď to bolo dosť nechutné, proste moje veci, čo už nenosím, vyzerajú lepšie, ako to, čo tam predávajú... a ešte si za to pýtajú toľko, že fakt nerozumiem, kde moje kamošky chodia na veci za euro, lebo ešte aj šatka je tam za 5+, tak to ako môžem osrať
moj splubyvajuci minule dosiel s riflami a tromi svetrami zo zary a platil 20 eur suka
nebola, čojaviem... vošla som do jedného, čo mám cestou z roboty, ale vôbec nemám prehľad, kde čo je
tak práve ten tebou menovaný je ten, kde majú už pomaly odpad a nie oblečenie.
nemám na to asi správnu auru alebo čo, lebo kamoška príde - minula som 20eur, a kúpila som si 20 vecí
idem ja a... wtf?
@kittyboo Never mi všetko! Ja neklamem, ale nie vždy hovorím pravdu .
Možno to je teda o šťastí :-S.
ale nejaké v brne poznám, čo vykupujú. no funguje to tak, že ty to prinesieš, povieš cenu za ktorú to chceš predať (oni si k tomu samozrejme pridajú nejakú sumičku pre svoj zisk) a až keď sa im to podarí predať, dajú ti za to prachy. ak si po to už neprídeš, po nejakom čase to dajú na charitu.
no presne, keď ten moment nastane, začnem aj ja blogovať o móde
akože... neser toto milujem, každý povie "musíš vedieť kedy a do ktorého", ale nikto nepovie konkrétne čas a miesto. si vyserte oči šetci
ale ak ti to pomôže, tunak v Brne vôbec neviem kde sú dobré, teda resp. jeden hej ale nič som si zatial "neukoristila"
no tak to veru radšej to brno pozisťuj, tam budem skôr