ked niecomu nechape tak sa s uzasom pozera s otvorenymi ustami
ma hrube ruky a sirsie telo a nekoordinovane pohyby, jeho slovnik je vacsinou vulgarny a velmi jednoduchy
jeho dlane su vacsinou hrube a ma velmi tmave az cierne ruky, od prace, vacsinou zapacha a je extrovertny, snazi sa zakryt to odkial pochadza a takymto sposobom sa chce vclenit medzi ostatnych ... osobne poznam takeho cloveka
@flussica ale asi je pravda, ze tupci preziju vsetko Niekedy az zasnem nad tym , ze niektori ludia pri svojej inteligencii neskoncili na ulici v dnesnej dobe.
Sedliak je velmi pracovity a usilovny clovek, ktory pracuje na vlastnych majetkoch (hospodarske zvierata, polia, záhrady, sady, vinice, aleje...). Keďže má značné množstvo nehnuteľností, zamestnáva robotníkov, účtovníkov, energetika (kedze vlastni vyhrievane sklennky, zasobarne vody, zavody pres pracovanie produktov ako maso a mlieko ovocie (liehovarnictvo) atd). Cize sedliak je velmi zamozny clovek, ktory sa zivi tym co ho bavi a z coho ma uzitok...
A uz tu mame prvy konflikt zaujmov Cakal som, ze niekto napise nieco, v com sa ten druhy uvidi a mame tu hadku Exsperiment povazujem za ciastocne uspesny.
chodí do stavkovej kancelarie, miluje futbal, ma staru škodovku s tygrovymi poťahmi v ktorej mu ziape disco z 80-90 rokov a vie presne čo od života chce
@tommyhot No dovol,ja som sa narodil v Bratislave,moji rodičia tiež,ich rodičia tiež atď. Ja nemožem zato že sem chodia sedláci z východu žiť a pracovať a pritom na Bratislavu nadávajú.Raz som bol na jednej akcií a keď som odchádzal tak za mnou nejaký východniar velice pičoval že si nebolo kam sadnúť,no bodaj by bolo keď sem furt chodia taký sedláci jak on.Nech sem nelezú alebo nech aspoň nepičujú....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Má doma hrable a pluh!
Je nechutne chudobý a škrábe sa na riti - neustále!
Ide do mesta a ma na sebe teplaty alebo šuštaky
A slovnu zasobu ma otrasnu
Smrdí.
Počúva Desmod.
ma hrube ruky a sirsie telo a nekoordinovane pohyby, jeho slovnik je vacsinou vulgarny a velmi jednoduchy
jeho dlane su vacsinou hrube a ma velmi tmave az cierne ruky, od prace, vacsinou zapacha a je extrovertny, snazi sa zakryt to odkial pochadza a takymto sposobom sa chce vclenit medzi ostatnych ... osobne poznam takeho cloveka
Triko XXXXXL
a pustena hudba na mobile
Nadava s radostou na vsetko slovenske bez toho, aby najprv robil nieco so sebou.
Nema vkus, hudobny ani modny.
obrazok hovori za vsetko
slovensky sedlak je bratislavcan a preto lebo si mysli ,ze je lepsi sedlak ako zvysok slovenska a pritom byva iba na predmesti viedne....
sedliak je tazkopracujuci clovek , zbozny, so zmyslom pre cest a poctivost, zvacsa zijuci v skromnych podmienkach.
Ale v tomto pripade je to myslene s nadstavkou a myslim ze kazdy to pochopil.
Ma rad slovan
hovori nieco ako "nééé?!" ...
tak trochu som sedlak aj ja
Ma rad ludi, je spolocensky, viac sa potesi domacej klobaske, jelitku, a kilu mrkvy zo zahrady, ako nakupnej poukazke v New Yorkeri.
Rozprava v nareci, a uziva si zivot taky aky je, a nesniva o priliz vzdialenych cieloch.
Stále dokola dokáže rozprávať o alkohole a každá veta je dvojzmyslová a cíti sa pri tom ako strašný frajer.
Zbiera všetko čo nájde nech to nájde kdekoľvek a je to čo i len minimálne pužiteľné .
2. nadáva, rád pije a hlasno pri tom spieva
3. má primitívne názory
(vyjadrovanie, správanie, image...)
Ale sedlák nemusí byť dedinčan.