Takze opet zakladam podobnu temu. Kedze uz mam staru sega konzolu chcel by som sa spytat ci sa dakomu nevalaju doma zbytocne tie zlte kazety co tam isli najviac by som chcel tu kde je bomberman, tetris, tanky a podobne tie klasicke hry....
anoooo som si nemohla spomenut ako sa to volalo ďakujem ...a ja som mala najradšej toho pupkatágo uja a kachničky...a takú strielačku....a máme to kdesi u babky zahrabané ale neviem či by to bolo ešte funkčné
toto mam doma vlastne mam to od nova ked som to kupil ešte v 90tich rokoch je funkčna,akurat už ovladače som musel pred rokmi kupit nove ale všetko ide
@aveall ale veď sega hry idú aj na PC stačí si stiahnuť emulátor ...minule som super maria chcel prejsť keďže sa mi to ako malému nepodarilo a už aj viem prečo , tie kolá idú stále dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pupkatágo made my day v
@kosmiklove dik skusam aj tam no neviem presne ako sa volaju no aj tak dik za radu
@aveall keď mali sme kopu kaziet len neviem či by som ich ešte našla
- @5
toto mam doma vlastne mam to od nova ked som to kupil ešte v 90tich rokoch je funkčna,akurat už ovladače som musel pred rokmi kupit nove ale všetko ide
@aveall » www.ebay.com/sch/i.html?_nkw...
Teraz mám normálne chuť si niečo také staré zahrať...
no nic tak idem zhanat kazety dalej
@heatrow diky moc idem to omrknut