Z každej strany počuť len - Šeherezáda hento, Šeherezáda tamto. Niektorý tento seriál zatracujú a iným sa naopak neskutočne páči. Aké zastúpenie fanúšikov má tu ? M
Viem len, ze je to nieco, co Markiza supla do prime time. Pravdepodobne turecka telenovela. Ked som si zohrieval veceru a mama prepinala kanaly, zachytil som priblizne jeden dialog. A bol som velmi milo prekvapeny, ze Turecko je taka pokrokova krajina a na miesto scenaristu moze prist aj clovek postihnuty ci po lobotomii.
Turecká telenovela, niekoľkokrát do týždňa v hlavnom vysielacom čase, pričom po nej ide Adelashow (neviem čo to je a o čo tam ide, ale srsly guys, wtf?! nemohli by vysielať filmy alebo normálne seriály?). Snažili sa to zaobaliť do pozlátka, ale stále je to obyčajná crappy telenovela, a navyše dve časti po sebe? Som rada, že som prestala pozerať telku, odkedy som na škole. Markizákom sa očividne nechcelo vymýšľať, čo dávať do vysielania, tak nás idú odrovnať týmto.
ten citát čo sem postol @pstros213 , ten to vystihuje dokonale.
ked sa zacali vysielat telenovely na slovensku v plnom prude , tak stuplo nemanzelstvo na slovensku o 20 percent lebo zeny pozerali telenovely a tak sa imspirovali a isli hladat "princa" tie zeny su neskutocne
sorry za vyjadrovanie ...ale dalšia kkt-ina ..v dnešnej dome nič poriadne v tom TV nie je , ked tak pozerám občas Discovery , History HD , Viasat ,...a občas nejaký českú stanicu najmä Novu (HD)
čo to vlastne je ... každý o tom hovorí holky väčšinou aké je to super a chalani ako by to najradšej odstránili zo sveta ... ale ja ani za boha neviem o čo sa jedná help me please
Markíza na tom je tak strašne zle, že okrem nekonečných repríz tej relácie o varení pred Novinami a okrem nekonečných repríz Adely show takmer každý večer o desiatej, dáva v prime-time tureckú telenovelu.
Ešte aj nás 60-ročný slovenčinár hovorí, že tá kravina nemá žiadnu pointu /síce, nechápem, prečo to pozerá... asi nejaký sociologický výskum alebo čo/.
bývam na priváte s kamarátkami a telka je v mojej izbe. a tak keď to takmer denne pozerajú, tak som nútená to aspoň počúvať a aj to mi stačí na to, aby som si utvorila názor, že je to strašné...
nepozerám, skúšala som, ale nenadchlo ma to, ale neprekáža mi , že to vysielajú 4 krát týždenne, však sú aj iné televízne kanály, mám pár vecí nahratých, takže ak chcem pozerať telku, pozerám tie.
sedeli sme v krcme a cirou nahodou nikto neprepol po spravach kanal, tak si cele osadenstvo kusok pozrelo a zhodli sme sa (vratane pritomnych dam), ze uz sice isli v telke aj vacsie ch*joviny, no toto do tej kategorie urcite spada, tak sme sa vratili pekne k poharom a zmysluplnejsim debatam
keď prídem unavena z práce, lahnem si pod deku na gauč, popíjam čaj a kukám šeherezádu.. no a?! dá sa mi pri tom kvalitne vypnuť...a trochu závidim, že dačo také nezažívame ... ona krásna.. jednoducha..inak na turecko veľmi pekná telenovela.. vadili mi tie mexické..
no ono sa to celkom da ked človek nema iny program na večer.a okrem toho rodičia to pozeraju a kedže mame jednu telku tak nemam na vyber.ale bolo to lepšie kym nezačali davat na nove pokračovanie ordinacie,bo to bola len šeherezada, a teraz je to šeherezada, potom ordinacia,cez reklamy zase šeherezada a potom ordinacia a ked ordinacia skonči je to zase šeherezada. no des a hruza.
klasicka telenovela moji rodicia to pozeraju a akurat som doma z intraku tak vam poviem v utorok bude bitka hned na zaciatku tak to si pozriem a potom sa oddekujem ksa
Pre mňa je to taký príjemný relax na večer, keď potrebujem vypnúť. Nehovorím, že je to niečo úžasné, ale dá sa to pozerať. Inak také mexické telenovely neznášam, nikdy som žiadnu nepozerala. Táto turecká je iná. Taká normálna. Aspoň normálnejšia Nechápem, prečo ju ľudia porovnávajú s tými mexickými.
Nemám pocit, že by som o niečo prišla na markíze. Predtým dokopy nechodilo nič. Aj keď myslím si, že púšťať to 4krát do týždňa je prehnané. Ale určite len dočasné, od polovici februára znova začne ordinácia a nejak sa to rozdelí. Mne osobne už ordina šla na nervy, toľko hercov sa tam prestriedalo, toľko ich tam zomrelo, len ten seriál naťahujú a stále vymýšľajú novú somarinu ako to ešte oživiť. Veľa ľudí to už aj prestalo pozerať (vrátane mňa). A inak aj ordinácia je telenovela.
Ja som na tom tak neutrálne Veď kedykoľvek tú telku môžem prepnúť, alebo od nej odísť Aj keď Housea mám aj tak najradšej
Nikto to nepozerá, každý nad tým krúti hlavou, všetci to odcudzujú a bla bla bla..a pritom každý to pozná, každý vi o čom sa tam jedná Toto je fakt smiešne Ach ťažký alternatívny Birdz
@chevro ja to niekedy s nasimi pozeram (ha! pravda vysla najavo ako komentujem vkuse dej, smejem sa na tom, alebo s bratom vypneme zvuk a zacneme tie postavy dabovat samy... dost sa vtedy narehotame..alebo odpocitavam niekolkosekundove pauzy medzi jednotlivymi replikami ... takze cca viem ten hlavny dej
ale mna najviac zaraza, ze vacsina vie uplne vsetko co sa tam deje, ale vehementne pisu "to je trapne, to je odveci, pod uroven" a bla bla, pricom maju vacsi prehlad ako ti, ktori to az tak neohovaraju.. a to nie len v tomto..ale v mnohych inych pripadoch
seheze ci jaka pi*a to je to keklamu jak vidim ta sa zriham . a ta herecka D SAK to je rina o ni bu som ani bicigel neoprel saj zizera jak skoda 120L omfg .... dalej nekomentujem bo hodim tyku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
a ani tá herečka nie je veľmi sympatická
každopádne, keď som kúsok videla, lebo to mama pozerala, tak ma nadchlo zistenie, že väčšina ženských predstaviteliek tam očividne hennuje vlasy
jak ten chlap dobíja ženu...to je len vo filme možné
Turecká telenovela, niekoľkokrát do týždňa v hlavnom vysielacom čase, pričom po nej ide Adelashow (neviem čo to je a o čo tam ide, ale srsly guys, wtf?! nemohli by vysielať filmy alebo normálne seriály?). Snažili sa to zaobaliť do pozlátka, ale stále je to obyčajná crappy telenovela, a navyše dve časti po sebe? Som rada, že som prestala pozerať telku, odkedy som na škole. Markizákom sa očividne nechcelo vymýšľať, čo dávať do vysielania, tak nás idú odrovnať týmto.
ten citát čo sem postol @pstros213 , ten to vystihuje dokonale.
Ešte aj nás 60-ročný slovenčinár hovorí, že tá kravina nemá žiadnu pointu /síce, nechápem, prečo to pozerá... asi nejaký sociologický výskum alebo čo/.
hodnotenie hovori za vsetko a ja s nim nesuhlasim... pretoze by som dal 0%
čiže Šeherezáda áno!
Nemám pocit, že by som o niečo prišla na markíze. Predtým dokopy nechodilo nič. Aj keď myslím si, že púšťať to 4krát do týždňa je prehnané. Ale určite len dočasné, od polovici februára znova začne ordinácia a nejak sa to rozdelí. Mne osobne už ordina šla na nervy, toľko hercov sa tam prestriedalo, toľko ich tam zomrelo, len ten seriál naťahujú a stále vymýšľajú novú somarinu ako to ešte oživiť. Veľa ľudí to už aj prestalo pozerať (vrátane mňa). A inak aj ordinácia je telenovela.
Ja som na tom tak neutrálne Veď kedykoľvek tú telku môžem prepnúť, alebo od nej odísť Aj keď Housea mám aj tak najradšej
ale mna najviac zaraza, ze vacsina vie uplne vsetko co sa tam deje, ale vehementne pisu "to je trapne, to je odveci, pod uroven" a bla bla, pricom maju vacsi prehlad ako ti, ktori to az tak neohovaraju.. a to nie len v tomto..ale v mnohych inych pripadoch
ako telenovely ok ale nie v hlavnom vysielacom case alebo na ,,doma "to mali davat !