väčšinou nakupujem v sekáčoch
samozrejme, nájdu sa tam aj handry... ale keď mám šťastie, tak nájdem naozaj pekné kúsky (a teda mám plnú skriňu sekáčoých vecí )
Podľa mňa každý normálny človek.
Práve tí blogeri s najlepším vkusom hovoria že je to ako zlatá baňa. Nad sekáčmi väčšinou ohŕňajú nos takí ľudia čo si myslia že keď na seba nahádžu čo najviac najdrahšieho oblečenia tak sú šik
v KK je jedne super sekáč, Ťava, s. r. o. sú tam aj šmejdy, ale inak zakaždým ked tam idem, a to je zľava 30 centov za kus tak nájdem aj kvalitné a vkusné veci, hocikedy aj Mexx, Orsay, H&M
skor by som sa spytala kto tam nechodi milujem ked maju den ze vsetko za euro bohuzial byvaju tam vacsinou moc velke veci a malokedy najdem svoje cislo resp. vela veci si kupim o par cisiel vacsich ale zas je to potom pohodlne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
samozrejme, nájdu sa tam aj handry... ale keď mám šťastie, tak nájdem naozaj pekné kúsky (a teda mám plnú skriňu sekáčoých vecí )
Práve tí blogeri s najlepším vkusom hovoria že je to ako zlatá baňa. Nad sekáčmi väčšinou ohŕňajú nos takí ľudia čo si myslia že keď na seba nahádžu čo najviac najdrahšieho oblečenia tak sú šik