Naposledy mi na toto fórum nezareagoval takmer nikto a naozaj nepoznám nikoho kto by mi v tomto vedel poradiť preto opať žiadam Birdz odborníkov o pomoc v oblasti doplnkov výživy pokračujte nižšie
Mám 16 a už rok cvičím s váhami...po celú túto dobu som nepoužívala žiadne doplnky stravy no poslednú dobu si všímam na srbe že som unavená a neviem sa sústrediť preto mi napadlo že možno mojej strave niečo chýba...nemohli by ste mi niečo poradiť?
Ako nadpis tohto fóra som zvolila názov prípravku ktorý mi bol doporučený v drogérke ...obsahuje vápnik,horčík,zinok, selén a Q10 ..vyzerá nejak takto no nie som si istá či je to zrovna pre mňa...na krabici sa nepíše žiadny bližsí opis a tak neviem či by to bolo vhodné pre mňa čo mám 16 a cvičim
jediné čo sa na krabici píše je že je vhodný pre ,,manažérov čo sa venujú duševne náročnej práci" no vraj látky v tomto doplnku výživy by mali byť vhodné aj pre mladých ľudí čo cvičia...no ja naozaj neviem ..čo sj myslíte o tomto doplnku? Nemáte nejaké návrhy na iné doplnky stravy či čo podľa vás môže mojej strave chýbať pretože odkedy cvičím som unavená a nedokážem sa sústrediť ...tu je fotka toho doplnku z drogérky:
Obávam sa, že za tých par dní, odkedy si sa na to birdzu pýtalo, sem veľa odborníkov nepribudlo
Skús možno dáke fitness fórum, tam budú asi znalejsi ľudia
@dzidzi420 spirulina? ja naozaj neviem no...vápnik a horčík či zinok mi podľa mňa nebudú na škodu len som si nebola istá práve pri tom Q10 a celkovo pri takejto kombinácii látok sa bojím či by to na mňa v 16 nebolo zbytočne moc silné a kedze sa o tomto doplnku na internete nič nepíše.. dokonca ani len na jeho krabici tak fakt neviem..proste nič poriadne o zložení (v nejakých počtoch) a už vôbec nič o veku..nechápem vlastne že ako to môžu predávať v takomto prevedení
Neprijimas nahodou pomenej sacharidov ? Necvicis privela? Clovek v tom potrebuje tiez nejaku pauzu
Ohladom tych doplnkov co si tu spomenula nemam skusenosti.
Ale napr. Taky lcarnitin ... vtedy som mala energiu aj za 2
(Tiez odporucam konzultaciu s odbornikom ,drogerka to urcite nebude )
Ja som len spomenula podotykam svoju skusenost,to neznamena ze to mas aj ty ...
A po dalsie ..niekedy na povzbudenie mi stacila kava alebo zeleny caj..
@kikusskaaaa neboj sa,určite to moc silne nebude ...ale nekupovala by som toto kde je vsetko v jednom ale zvlast pretoze v tychto kombinaciach zvykne byt malo mg spirulina je riasa a ma vela mineralov,da sa kupit aj v tabletkach pozri na nete na tvojom mieste by som si kupila tu spirulinu,Q10 a magnesium v dmke a uvidis popripade este železo,kedze ti moze chybat v strave a mozes byt potom vyčerpanejsia
prečo sa nejdeš poradiť do nejakej predajne, kde to predávajú? tam by ti to možno vedeli vysvetliť alebo ako už písali vyššie, skúsiť isť osloviť niekde do fitnesu niekoho kto s tým má skúsenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ako nadpis tohto fóra som zvolila názov prípravku ktorý mi bol doporučený v drogérke ...obsahuje vápnik,horčík,zinok, selén a Q10 ..vyzerá nejak takto no nie som si istá či je to zrovna pre mňa...na krabici sa nepíše žiadny bližsí opis a tak neviem či by to bolo vhodné pre mňa čo mám 16 a cvičim
jediné čo sa na krabici píše je že je vhodný pre ,,manažérov čo sa venujú duševne náročnej práci" no vraj látky v tomto doplnku výživy by mali byť vhodné aj pre mladých ľudí čo cvičia...no ja naozaj neviem ..čo sj myslíte o tomto doplnku? Nemáte nejaké návrhy na iné doplnky stravy či čo podľa vás môže mojej strave chýbať pretože odkedy cvičím som unavená a nedokážem sa sústrediť ...tu je fotka toho doplnku z drogérky:
kucazdravlja.hr/image/cache/Selen + Q10 tablete 30 kom-500x500.jpg
Skús možno dáke fitness fórum, tam budú asi znalejsi ľudia
Neprijimas nahodou pomenej sacharidov ? Necvicis privela? Clovek v tom potrebuje tiez nejaku pauzu
Ohladom tych doplnkov co si tu spomenula nemam skusenosti.
Ale napr. Taky lcarnitin ... vtedy som mala energiu aj za 2
(Tiez odporucam konzultaciu s odbornikom ,drogerka to urcite nebude )
Ja som len spomenula podotykam svoju skusenost,to neznamena ze to mas aj ty ...
A po dalsie ..niekedy na povzbudenie mi stacila kava alebo zeleny caj..