Zistila som, že kolegyňa má rada hviezdnu bránu
Ďalšia bola dnes megaochotná
Celkovo je sranda v robote
Ivka očividne neumrela na letisku
Možno mi nepadajú víkendové plány
Stále som neumrela od tepla
Dnes ma potešila jazda firemným elektromobilom.. pretože keď človek z Thalie presadne do hocičoho čo má viac ako 65kw tak má pocit že sedí v rakete a tých 87 či 89 elektrických kilowattov ma stále neomrzelo a stále mi vedia rozbúchať srdiečko
Neviem či je to tým množstvom AD ktoré som pozrala ale potešilo ma veľa veci!
Vyliezla som so svojej konfortnej zóny a išla k tete kozmetičke, ktorá ma nepresviedcala o tom čo mám mat na ksichte a urobila mi na ňom čo som chcela.
Našla som v akcii super keksíky ktoré mi moc chutia.
Našla som 2casopisi. V jednom bol sampon a v druhom super sprchac.
Teta v obchode kde pravidelne chodím mi bola ochotná odložiť sošku Justice.
V drogérii mali Peeling na pery za veľmi, veľmi dobrú cenu!
Dnes keď som stretla jedného suseda ltorehopoznam dobrých 20rokov som sa odhodlala ho zavolať venčiť naše psíky.
Velmi ma potešilo ze o mne včera dvaja Birdzaci napísali niečo mile! :3
potešilo ma že mi brat konečne kúpil ráno jahodovú zmrzlinu (takú čo sa predáva ako nanuky v papierovom balení) a že konečne máme mlieko a môžem si urobiť horúcu čokoládu a konečne si tak doplniť hladinu čokolády v krvy
Idem na letnú školu do Drážďan, letnú školu do Talianska a letnú školu do Moskvy. Všade ma vzali, všade pôjdem, šéfka schvaluje, hoc idem na vlastné náklady a dostanem neplatené voľno.
Pri šťastí pôjdem takmer zdarma na Pohodu a v ešte ma v lete čaká fasa larp.
Tento týždeň som sa tiež úplne nevinne potulila s niekým a bolo to milučké.
Som rada, že som si za vcera a dneska oškrabala dve tretiny jednej steny v mojej budúcej izbe a dala som si úžasnú sprchu a teraz idem v červených šatách ku priateľovi
Ze som si opat raz uvedomila v akom krasnom uzasnom meste zijem a dala by som za to vela veci, aby som mphla stravit este jeden rok na mojej strednej skole
A ze je sestra opat doma od novembra
Všetkým čo sem napísali niečo pekné ďakujem.
Mňa teší, že som spravil skúšku zo syntaxe a ostávajú mi už len 3 skúšky, a budem mať voľno v škole (a dúfam, že budem mať dobrú brigádu na leto), a že som si pustil Tchaikovského a soundtracky z Call me by your name, Bachove the best ... , a že som dnes mal nejaký spomienkový deň, tak som si spomenul na veľa ľudí, ktorých som dlho nevidel, nepísal si s nimi... @ Mielikki Takú istú tému som sem dal minulý rok. Tak som sem dal aj tento rok. U nás potom neskôr pršalo tak sa to teplo trochu ustúpilo. @ Kierkegaard : S láskou Vincent je zaujímavý film. @ Jop niečo pekné. Lebo sú tu len nepekné veci často popísané. @ Subarnica Hehe. @ Nespiacakraska Pozitívny si to ty človek! @ Ady8854 To sem fakt nepatrí. Síce sa k politike nevyjadrujem, ale toto fakt neteší ani mňa. @ Narazuvzdornaa Dôležité je, že sa to dobre vyvíja. @ Hnisavica Síce nečítam komiks, ale opýtam sa, aké? @ Marjy77 To chápem, čokoláda v krvi je dôležitý prvok energie! @ Tomias Tak si to uži. @ Delica Jééj, čo sa na takej letnej škole robí? A skúšky stihneš, diplomovku tiež. @ Salora @ Erixa Hm, červená farba púta pozornosť. A ruská zmrzlina je super. @ Sypomka Kiež by som to aj ja mohol povedať o Ružomberku. A na strednú by som sa asi aj ja rád vrátil (aj keď som nemal moc super spolužiakov ako teraz mám na VŠ) . @ Ferko2 Tak to naozaj poteší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zistila som, že kolegyňa má rada hviezdnu bránu
Ďalšia bola dnes megaochotná
Celkovo je sranda v robote
Ivka očividne neumrela na letisku
Možno mi nepadajú víkendové plány
Stále som neumrela od tepla
Vyliezla som so svojej konfortnej zóny a išla k tete kozmetičke, ktorá ma nepresviedcala o tom čo mám mat na ksichte a urobila mi na ňom čo som chcela.
Našla som v akcii super keksíky ktoré mi moc chutia.
Našla som 2casopisi. V jednom bol sampon a v druhom super sprchac.
Teta v obchode kde pravidelne chodím mi bola ochotná odložiť sošku Justice.
V drogérii mali Peeling na pery za veľmi, veľmi dobrú cenu!
Dnes keď som stretla jedného suseda ltorehopoznam dobrých 20rokov som sa odhodlala ho zavolať venčiť naše psíky.
Velmi ma potešilo ze o mne včera dvaja Birdzaci napísali niečo mile! :3
Moja fotka synagógy dostala 12like!
Dnes ma teší asi všetko.
Ale to sem nepatrí (a nie, neteší ma to)
Pri šťastí pôjdem takmer zdarma na Pohodu a v ešte ma v lete čaká fasa larp.
Tento týždeň som sa tiež úplne nevinne potulila s niekým a bolo to milučké.
(a nestíham skúšky ani diplomku, ale yolo teraz)
A mala som ruskú zmrzlinu - môj obľúbený nanuk
A ze je sestra opat doma od novembra
Mňa teší, že som spravil skúšku zo syntaxe a ostávajú mi už len 3 skúšky, a budem mať voľno v škole (a dúfam, že budem mať dobrú brigádu na leto), a že som si pustil Tchaikovského a soundtracky z Call me by your name, Bachove the best ... , a že som dnes mal nejaký spomienkový deň, tak som si spomenul na veľa ľudí, ktorých som dlho nevidel, nepísal si s nimi...
@ Mielikki Takú istú tému som sem dal minulý rok. Tak som sem dal aj tento rok. U nás potom neskôr pršalo tak sa to teplo trochu ustúpilo.
@ Kierkegaard : S láskou Vincent je zaujímavý film.
@ Jop niečo pekné. Lebo sú tu len nepekné veci často popísané.
@ Subarnica Hehe.
@ Nespiacakraska Pozitívny si to ty človek!
@ Ady8854 To sem fakt nepatrí. Síce sa k politike nevyjadrujem, ale toto fakt neteší ani mňa.
@ Narazuvzdornaa Dôležité je, že sa to dobre vyvíja.
@ Hnisavica Síce nečítam komiks, ale opýtam sa, aké?
@ Marjy77 To chápem, čokoláda v krvi je dôležitý prvok energie!
@ Tomias Tak si to uži.
@ Delica Jééj, čo sa na takej letnej škole robí? A skúšky stihneš, diplomovku tiež.
@ Salora
@ Erixa Hm, červená farba púta pozornosť. A ruská zmrzlina je super.
@ Sypomka Kiež by som to aj ja mohol povedať o Ružomberku. A na strednú by som sa asi aj ja rád vrátil (aj keď som nemal moc super spolužiakov ako teraz mám na VŠ) .
@ Ferko2 Tak to naozaj poteší.