Ahoj bavia ma tie predmety, chcel by som ist na medicinu ale aj matika je super a teda by som si dal ako zalohu nejaku stavebnu lenže budu sa dat zvladat tieto 4 seminare dokopy ? Keď ešte musim maturovať bio chcem sjl a anj ? Možme si dat len 4 seminare
@1 ale úplne...
chem a fyz sa ešte dajú no..
veď si daj len dva (+ aj, sj), načo ti je ich milión, nebudeš to stíhať a prepne ti a budeš si biť hlavu o stenu prečo si si to dal..
nemáte aj seminár zo slovenčiny/angličtiny? väčšinou to tak býva a tie si vlastne musíš dať..
ak chceš ísť na medicínu daj si bio/chem
na stu stavebnú berú bez prijímačiek
problem solved
ak si šikovný v matike,tak prečo sa radšej nevenuješ matike a takým veciam? si si mohol dať ako záložnú nejakú technickú aspoň.. a ak to budeš zvládať ..ale budeš toho mať veľa,daj si iba tri z týchto a jeden si vyber anglinu,alebo slovinu..čo ti ide menej
@3 rozmyslam no, ze si tu matiku budem musiet odpustit :/ teraz som mal tento rok bio chcem a celkom je to krute ked obidva predmety su iba o bifleni na spamäť a o chvilu to zabudneš
Ja si myslim, ze preco by si to nemal zvladnut vsak nemusis mat jednotky predsa... a su to obycajne seminare na stradnej... som si ista ze su aj hlupejsi u vas, ktori to nebudu zvladat aj tak ... a navyse ked z toho nematuruješ tak nevidim problem... napriklad ja som mala seminar z informatiky z ktorej som nematurovala a boli ku mne zhovievavejsi a tak to platilo aj na inych predmetoch, ale zalezi od ludskosti ucitela samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
chem a fyz sa ešte dajú no..
veď si daj len dva (+ aj, sj), načo ti je ich milión, nebudeš to stíhať a prepne ti a budeš si biť hlavu o stenu prečo si si to dal..
nemáte aj seminár zo slovenčiny/angličtiny? väčšinou to tak býva a tie si vlastne musíš dať..
ak chceš ísť na medicínu daj si bio/chem
na stu stavebnú berú bez prijímačiek
problem solved