tak to je individualne... ja mam za dva tyzdne spravit asi tri seminarky, vsetky na 4strany.... ale spravim ich tak maximalne na strany 2..... 4 strany omg, to uz kde by sme boli
@jeko asi som na tej konkrétnej hodine chýbala alebo sa tu opäť prejavuje moja skleróza, ale fakt nemám pocit, žeby nás poučili o rozsahu. :/
Tu na nete píšu, že minimum je 7 , ale tak strašne periférne sa mi marí, že niekto v triede splietal, že stačí menej. akurát si nie a nie spomenúť, o koľko menej. a tajne dúfam, že to tak je, lebo už vážne neviem, ako by som to ešte mohla rozkecať.
na toto sa bolo pravdepodobne treba opýtať skorej kompetentných ľudí, nuž ale to je už teraz jedno. ja som to naposledy pri práci tohto typu riešil tak, že som sa zamyslel a logicky si odôvodnil, že viac ako x strán odo mňa predsa nemôžu chcieť, tak som odovzdal x strán a moja intuícia sa napokon ukázala ako dobrá
ak na nete píšu, že 7, tak by som to možno skúsil rozomáčkovať na 6, ale keď to nejde, tak to proste nejde
ááá som zachránená, stačia 3! čo je podľa mňa dosť smiešne, ved čím sa potom líši celý ten cirkus od prahsprostého projektu, no ale dobre, niežeby som sa sťažovala
mne keď sa zdá, že mám málo strán, dám okraje 2,9 a 2,9 cm po stranách, dvojité riadkovanie, Courier 13 a hneď mám lepší pocit, že som koľko veľa napísala
my máme ročníkovú prácu na chémiu ..a sme mali min. 6 strán v jadre..a to som si vybrala blbú tému..som si myslela, že to ani nenapíšem..a nakoniec z toho bolo 22 strán
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tu na nete píšu, že minimum je 7 , ale tak strašne periférne sa mi marí, že niekto v triede splietal, že stačí menej. akurát si nie a nie spomenúť, o koľko menej. a tajne dúfam, že to tak je, lebo už vážne neviem, ako by som to ešte mohla rozkecať.
ak na nete píšu, že 7, tak by som to možno skúsil rozomáčkovať na 6, ale keď to nejde, tak to proste nejde