Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako to je, keď opakujem na VŠ nejaký predmet, ktorého súčasťou je seminárna práca; je potrebné znovu robiť druhýkrát seminárnu prácu z toho predmetu alebo mi uznajú tú prácu, ktorú som spravil minulý rok.
@mirokic ...no, ano, odovzdava sa vacsinou na konci semestra a je to urcite zadanie, ktore vyucujuci studentom zada. Jo, pytam sa to preto, lebo ak by som musel znova tu pracu robit, tak by som si to spravil este teraz, pokym mam prazdniny, aby som potom toho nemal tak vela.
@mimi888 ..vdaka, to som potreboval vediet ..no ako tak premyslam, pristup vyucujuceho (v mojom pripade) by mal byt celkom v pohode, tak snad bude akceptovat tu minulorocnu pracu.
ja tiež opakujem dve predmety a z jedného mám urobený zápočet a bolo by fasa keby tie získané body sa mi preniesli a nemusel by som chodiť na cvičenia..
nuž trebalo sa viac snažiť, ja som sa vysral na jeden predmet úplne a teraz to ľutujem lebo mi nevyšli kredity aby som sa dostal do ďalšieho ročníka, takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov