Niekto ochotný, kto by mi požičal tú jeho? Potrebujem do zajtra odovzdať seminárnu prácu za predmet, ktorý má 5 kreditov, urobila by som ju aj sama, ale profesorka, čo nás to učí mi moju raz vrátila, že ju mám prerobiť, nemám nato už nervy, tak možno ak n
@malavrtka úprava vizuálnej stránky je záležitosť maximálne pol hodiny.....dobre nech nežeriem tak 1 hodinu.....a to nás učili už na gympli spracovávať práce....
to je vš, ktorá ťa učí upraviť text vo worde a spraviť prezentáciu vo powerpointe? som nevedela, že pomocné školy fungujú až po taký "vysoký" stupeň vzdelania.
@luc.ka ... tento predmet sa zaoberá aj týmto... nie škola... to by bolo trošku postavené na hlavu, ale myslím, že ani sama by si tomu neverila, čo si napísala.... ale asi máš potrebu útočiť beriem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
[Nothing personal.]
hm... stavebná. pozemné stavy + arch ale to už bolo hodne dávno, rozmýšľam, čo to vlastne bolo za predmet... jeden z tých "do počtu".
jj, znie to dobre... len realita je v mojom prípade dosť pochybná
to je vš, ktorá ťa učí upraviť text vo worde a spraviť prezentáciu vo powerpointe? som nevedela, že pomocné školy fungujú až po taký "vysoký" stupeň vzdelania.
ok, nechaj "ten predmet" aj "tú školu" aj naďalej zahalenú rúškom tajomstva.