už tri noci sa mi sníva tá istá hovadina...S Jessicou Simpson som na poli a zbierame šampiňóny a potom ideme niekam do mesta na tandeme a snažíme sa tie šampiňóny predať ale rastú rýchlejšie ako stíhame predávať a je to strašné ...normálne uz tri krat tot
takto... uz som tu na birdzi zazil bohate dementnych ludi a dementnych diskusii a ankiet. Mozno prehanam, ale TY u mna vedies, no ty budes dobre jebnuty na hlavu
Na pokračovanie sa mi sníva hneď niekoľko seriálov, z čoho na jeden si nepamätám, druhý nie je zverejniteľný a v treťom sa ocitám v značne nerealistickom 3D animovanom vesmíre, šermujem s otváračom listov proti Číňanovi s tureckou šabľou a na konci sa zvyčajne rozplačem v školskej jedálni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
že LOL
Ty si zas nejaký prostý, nemyslíš?
Nezabudol som žiadne písmenko, ani interpunkčné znamienko.
Dobrý sureáľ, btw.
Na pokračovanie sa mi sníva hneď niekoľko seriálov, z čoho na jeden si nepamätám, druhý nie je zverejniteľný a v treťom sa ocitám v značne nerealistickom 3D animovanom vesmíre, šermujem s otváračom listov proti Číňanovi s tureckou šabľou a na konci sa zvyčajne rozplačem v školskej jedálni.