Čo si o tom myslíte? Nemyslím na neho príliš často, rozprávali sme sa len párkrát, vídavam ho maximálne raz do týždňa, ak vôbec, napriek tomu sa mi o ňom sníval celý jeden dlhý sen- alebo skôr nočná mora Podstata bola v tom, že ma ten človek zhodil pre
@luc.ka ja sa cäčšinu času zaoberám nepodstatnými vecami Ale tu ide o to, že ako by si si to vysvetlila ty a že či veríš na niečo také, že sny sa dajú nejak vysvetliť... ale uznávam, že to je možno zle skomponované.
videla si ho, rozprávali ste sa, tvoj mozog ho zaregistroval a z nejakého dôvodu, ktorý určite ovplyvní tvoju existenciu, sa ti vybavil aj v sne. vysvetlila by som si to asi tak, že mi v živote musí chýbať niečo kkřva podstatné, keď rozoberám takéto ičoviny.
@dandybrendy nič výnimočného, žiadny človek, žiadna tvár ktorú kedy uvidíš v sne nie je "fiktívna", aj tí najneznámejší ľudia v snoch sú reprodukcie tvárí, ktoré si videla v skutočnosti, aj keď si si ich možno ani neuvedomila, proste len okoloidúci ktorým si nevenovala žiadnu pozornosť, ale mozog ich zaregistroval a automaticky si ich zapamätal. čiže náhoda.
@robitusin chýba mi veľa vecí, ale niektorých mám zas až prebytok. Ale to je tvoj názor, väčšina ľudí sa nad takýmito vecami nezamýšľa, to máš pravdu Ale ja mám rada ľudí, ktorí sú iní.
@smajdalf samozrejme.. nosím ti potajomky obete,modlím sa k tebe,všade mám vylepené tvoje fotky a keď zaspávam na teba myslím
a nie,nemohla.. ja som do druhej v Ružinove na prípravnom kurze a o tretej idem na nivy aby som ako-tak stihla bus.. a aj tak...ja by som sama netrafila na trhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dosť zbytočné zaoberať sa tým.
ale v mojom prípade bol ten sen ktorý opisuješ skutočnosťou
mne sa raz snivalo o človeku ktoreho som vobec nepoznala iba z počutia. čiže som ho ani nikdy nevidela... takže ako snivať sa može ozaj čokolvek
a nie,nemohla.. ja som do druhej v Ružinove na prípravnom kurze a o tretej idem na nivy aby som ako-tak stihla bus.. a aj tak...ja by som sama netrafila na trhy