stalo sa vam ze sa vam nieco snivalo a potom za nejaky cas sa to naozaj stalo ? .. mne ano , take malickosti ...sa mi snivalo ze som bol s kamaratom v lese a rozpraval som sa s nim , a za take 2 mesiace sa to stalo , presne ten isty pohlad , dialog a vset
snívalo sa mi že som v kuchyni pri stole a zapíjam nejaké tabletky vodou, pritom žiadne neberem.. asi tak po týždňi som chytil chrípku a presne tam som ich zapíjal..
no mne sa to stalo sme volaco preberali v skole a uplne som mala pocit akoby som to zazila alebo ked som sa s kamoskou rozpravala tak to bolo tak isto ako vo sne
áno, tak metaforicky sa to splnil ale raz sa mi snivalo ze som nemala ulohu a daky strasny telesny trest som za to dostala, tak som sa zobudila uprostred noci a napisala som si ju
Mne sa stavaju, ze mam nejaky velmi silny sen a niekedy si myslim ze nejaka cast sna sa aj stala. Napr. nieco sa pocas dna dialo mne sa to cez noc snivalo len tam bola nejaka zmena a ja som si to tak zapametal a dlho som si to myslel, obcas sa stane
mne iste, jednoduche sny predpovedaju iste, konkretne veci.. napriklad cestovanie, umrtie, uspech a pod.. posledne tri dni sa mi intenzivne sniva o cestovani vlakom, kupovani listka na vlak, cestovani lietadlom, takze uz viem, ze za 2-3 tyzdne niekde vycestujem.. aj ked zatial neviem kde a preco..
snivali sa mi vzdy, ked som mal niekde vycestovat, napr zo sr na cz a naopak, zo sr do irl a pod
no, tak mne sa stalo, že sa mi snívalo so spolužiakom, že ideme spolu a držíme sa za ruky a o pár dní, som s ním išla zo školy.. ale stávajú sa mi aj iné veci tohoto typu.. som rada, že nie som sama..
takéto veci permanentne občas sa týkajú aj iných ľudí vravím tomu deja vu alebo milé je keď máš sen o nejakej holke ktorú si v živote nevidel a čo čert nechce stretneš ju presne tka jak sa ti snívalo
ano stalo,dost vela krat...ale to boli take totalne halusky hrozne casto sa mi sniva s vlakmi a stanicami,ako vyskakujem z vlaku a strhavam ho so sebou...riadna prdel...
Mnoo mne sa to stáva ale tak, že sa mi niečo sniva a stane sa to na druhý deň....
Btw ľudia to neni deja vu deja vu je keď sa niečo deje a vy si myslíte (alebo máte pocit) že ste to už zažili. To že sa vám to sníva a potom sa to stane, to sa volá že "náhoda"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Mne osobne este nie, moze to byt tym, ze mam z casti lucidne sny
Inač som si to raz hľadala a vraj to je nejaký skrat v mozgu.
Ale inač mňa niekedy štve, že si na niečo spomeniem cez deň a neviem, či to bol len sen alebo skutočnosť. To je hrozné.
Ale tie LD ti zavidim
A inak nie, nestalo sa mi to, ani na to neverim... Nemoze to byt tak, ze ide naozaj o deja vu, ale nejakym sposobom si to ty spajas so snami?
snívalo sa mi že kamoške (danke) bolo zle xP ... a musela som ju íísť odprevadiť domou a že som sa stratila a newedela nájsť cestu domou D
aa dneska jej bolo zle xP .... a šla som ju odprevadiť zo školy domou ... ale našťastie som nezabluudila ... fuu =D
ale pevne dúfam a verím, že sa naplní môj posledný sen, čo som mala dnes a bola som z neho hotová
snivali sa mi vzdy, ked som mal niekde vycestovat, napr zo sr na cz a naopak, zo sr do irl a pod
Btw ľudia to neni deja vu deja vu je keď sa niečo deje a vy si myslíte (alebo máte pocit) že ste to už zažili. To že sa vám to sníva a potom sa to stane, to sa volá že "náhoda"