moj sen je taky ze sa zobudim v zariadenom byte(aj so zenou), spravim hygienicke potreby, naranajkujem, zoberem kluce od Peugeotu 406, nastartujem, idem do prace kde budem tak do tetej a potom volno..... chcem byt nezavisly a zarabat a tak okolo toho.....
aby to bolo férové, tak napíšem aj ja svoj sen, ktorý zatial nie je taký jasný, ale jednu vec áno... Chcela by som bývať vo Viedni s mojím milovaným ale to ešte nejakú dobu potrvá, ale viem, že sa mi to podarí
@matus33 aj ja mám rada smartíkov ale už ma omrzel Fortwo teraz sa mi viacej páči Forfour
hlavne byť šťastná, mať zdravú a spokojnú rodinu, nemusieť pozerať na to čo si môžeme dovoliť a čo nie, a chcem si na staré kolená spolu s mojim milujúcim manželom na terase nášho domčeka Na skale povedať, že sme z našich detí vychovali slušných a plnohodnotných ľudí...
chcela by som vystudovat nejaku prestiznu vysoku skolu a zalozit si rodinu. ist podnikat do zahranicia, alebo aj tu na slovensku mat nejaku fajn platenu pracicku. chcela by som po sebe nieco zanechat a je mi jedno ci to budu knihy, obrazy alebo nahrata hudba. a chcela by som vela cestovat to zatial asi vsetko.
asi jednu z týchto troch vecí:
a) vynájsť/objaviť/ vymyslieť niečo prevratné, čo tu ešte nebolo a čo by ľuďom nejako pomohlo
b) mať rodinu a deti správne vychovať
c) byť úspešný a uznávaný a mať kariéru
- mat jednu malu rodinku, s domcekom...a psikom
- chcela by som este aj zazit vystavu vlastnych fotografii
- pracu, co by ma bavila
- po cely zivot pomahat ludom
- urobit nieco male vyznamne pre ludstvo
- mozno napisat nejaku knihu, alebo natocit film
Tak ako aj @lvnaka chcem zmaturovat.
Potom nic moc len chcem byt strasne bohaty a mat prosperujucu firmu/firmy a pomenej stresu. Samozrejme zdravie pre mna a rodinu ale to je uz z ineho kútka. Tam sa vypracovat len tazko dá.
čo by som v živote naozaj veľmi chcela, čo je môj sen?
takže:
1.zaplávať si s veľkým bielym žralokom
2.založiť s kamarátkami uspešné knihkupectvo a vydavatelstvo
3.vyštudovat veterinu a stat sa uspešnou veterinárkou (to pre túto chvílu padá)
4.skočiť rolovaného beduína
5.precestovať čo najväčšiu časť sveta
6.stráviť aspoň časť roka v pravom šaolinskom kláštore
7.aspon istú dobu dobrovolne pracovat pre červený kríž niekde v Afrike
8.študovať primitívne amazonske kmene
...a ešte mnoho-mnoho dalších..ja rada snívam a ešte radšej si sny plním....takže mi držte palce...
niektoré moje sny sa zhodujú s @shaolingirl (konkrétne 2. 3. 5. )
a okrem toho ešte aj : Kúpiť si Saarloosovho vlčiaka
Ísť na koncert Bon Jovi
Motorka Harley Davidson
Vidieť vlka naživo v lese (resp. aspoň počuť)
chcela by som vyštudovať vysokú školu ( ekonomickú ) a nájsť si zamestnanie napríklad v banke.. chcela by som si založiť rodinu... mať chápavého, milého, rozumného a prepnutého ( v dobrom zmysle slova ) muža .. čo sa týka výzoru... nemám vyhradený vkus.. ale vždy som si svojho muža predstavovala.. ako vysokého, chudého, tmavovlasého chlapa čo sa oblieka prevažne do tmavých farieb a vie dobre variť .. to by mal byť môj vysnívaný princ ..
chcela by som mať syna.. a keď to bude dcéra tak aj tak bude ako chlapec .. bude nosiť nohavice na traky.. kolená bude mať večne roztrhané bude to spravodlivé a rozumné dieťa.. ( po maminke ).... tak v skratke je to vše popracujem na tom... aby som si svoj sen raz aj prežila
@bluepanter myslím to smrtelne vážne...mojím oblubeným zvieratom je žralok... a klietka nie je ono.....ak tieto žraloky človek pozná, tak vie, že sa ich nemusí báť...treba ich len rešpektovať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Popritom dopovať charitu. Ale hlavne všetko to chcem robiť v Anonymite!
Sen síce dosť nereálny, ale naozáj vážne by som ho chcel dosiahnuť
@matus33 aj ja mám rada smartíkov ale už ma omrzel Fortwo teraz sa mi viacej páči Forfour
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/aky-vas-n...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/aky-vas-n...
» www.birdz.sk/forum/aky-vas-n...
» www.birdz.sk/forum/aky-vas-n...
toto chcem byt ja!
a) vynájsť/objaviť/ vymyslieť niečo prevratné, čo tu ešte nebolo a čo by ľuďom nejako pomohlo
b) mať rodinu a deti správne vychovať
c) byť úspešný a uznávaný a mať kariéru
- chcela by som este aj zazit vystavu vlastnych fotografii
- pracu, co by ma bavila
- po cely zivot pomahat ludom
- urobit nieco male vyznamne pre ludstvo
- mozno napisat nejaku knihu, alebo natocit film
chcela by som aj cestovat a spoznat niektore krajiny (francuzsko,gronsko,finsko,norsko,...)
chcela by som si potom neskor zalozit rodinu
chcela by som vydat knihu
a chcela by som pomahat, bud zvieratam v utulkoch,opustenym...ale hlavne..opustenym detom..
Potom nic moc len chcem byt strasne bohaty a mat prosperujucu firmu/firmy a pomenej stresu. Samozrejme zdravie pre mna a rodinu ale to je uz z ineho kútka. Tam sa vypracovat len tazko dá.
takže:
1.zaplávať si s veľkým bielym žralokom
2.založiť s kamarátkami uspešné knihkupectvo a vydavatelstvo
3.vyštudovat veterinu a stat sa uspešnou veterinárkou (to pre túto chvílu padá)
4.skočiť rolovaného beduína
5.precestovať čo najväčšiu časť sveta
6.stráviť aspoň časť roka v pravom šaolinskom kláštore
7.aspon istú dobu dobrovolne pracovat pre červený kríž niekde v Afrike
8.študovať primitívne amazonske kmene
...a ešte mnoho-mnoho dalších..ja rada snívam a ešte radšej si sny plním....takže mi držte palce...
a okrem toho ešte aj : Kúpiť si Saarloosovho vlčiaka
Ísť na koncert Bon Jovi
Motorka Harley Davidson
Vidieť vlka naživo v lese (resp. aspoň počuť)
chcela by som mať syna.. a keď to bude dcéra tak aj tak bude ako chlapec .. bude nosiť nohavice na traky.. kolená bude mať večne roztrhané bude to spravodlivé a rozumné dieťa.. ( po maminke ).... tak v skratke je to vše popracujem na tom... aby som si svoj sen raz aj prežila