@uglylaw ja by som to šiel hneď. Ináč asi 30 € stáli moje sony ericson špunty, taká edicia iná to je ale hraju dobre a do dnes bez jedinej chyby. Kupoval som ich presne za 1000sk., ešte za koruny
ja som ich mal tiez a potom mi prestalo hrat prave tusim..len tak chrapcalo...teraz mam panasonic a tam sa mi zase niekde pretrhol kabel a zas mi jedno nehra...
aj moj brat si zakazdym zvlastne pokazi slochadla kazdych par tyzdnov....ci to nebude tym ze mu to huci bez prestavky...ke dide po ulici,ked spi mama mu to vytahuje z usi...proste vsetko su to shity
@depropex ja som mal s bratom rovnaké, jemu vydržali už 2 roky, to ich 4x opral, len tak ich hádže kade tade, a ja, čo sa o ne starám, mi jedny vydržali pol roka, a druhé ani nie mesiac... prestalo hrať ľavé... Záleží aj od kusu očividne
Ak si ich kúpila v kamennom obchode, tak choď za nimi a aspoň ti poradia, resp. problém vyriešia - aj keby to bolo len kvôli upchatému filtru alebo čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A mám 300 ver.2 a absolútna spokojnosť (Trocha dosť bassuju - eq rieši)
U teba bude chyba asi v jacku ten vždy ako prvý odchádza. Takže reklamuj , vymenia ti ich za nový pár.
Mal som aj kossy ale tie boli častejšie v oprave ako v ušoch kvôli už spomínanému jacku .