ahojte ludia som fakt smutna a to z jedneho chalana.. vola sa Mark .. chodi somnou do skoly ,boli sme (aspon z mojho pohladu, lebo uz neviem jak to bral on ale pre mna -) kamarati ( * boli preto,lebo je to fakt dlhýý pribeh a nechcem vas tu z tym jednak
Tieto detske akoze lasky su take smiesne , cital som len polovicu textu a je mi zle z celej vasej generacie (blee)
Strasne sa smejem na tom ako su 13rocne baby smutne a zufale kvoli nejakemu chalanovy a za 3 dni budu bezhlavo uprimne lubit ineho ktory ma krajsi peracnik .
budem jeden z mala co to precital ked ho chces id za nim a neries chujoviny, ze jak sa na teba pozrel, pozravil atd. Hovor to jemu a ne tu vypisuj, len mu to povedz v takej ovela kratsej verzii aby nezaspal
ja som to cital cele (mam ja ale vydrz co? ) ... no a... co k tomu povedat? fakt neviem... pockaj este take dva az tri roky a potom sa tym zacni zaoberat...
Tak ci onak.. to, ze ti robil zle a robil si srandu z teba abo co, to je normalne.. si sa mu pacila, dalej som to necital ( si snad robis srandu ) neviem kto ti tu radil, ze mu to povedz, povedz mu to -.-
on podla mna chce na teba zabudnut a tak robi toto.. ja som robila to iste az pokial som nezabudla.. aj keby ten chalan uz teraz chcel, uz by som nedokazala - je proste neskoro. takze pre teba - DON"T MISS YOUR CHANCE!!!!!!
vy ste nikdy nemali 13?? prestante sa vysmievať...je to milé keď sa zaľúbi 13 ročné dievča, a ešte milšie keď je láska obojstranná...veď sú to deti, a nech sa ľúbia keď sa im chce...potom v 18 budú aspoň spomínať a budú sa smiať z toho čo všetko porobili v detstve...a aj tak je to len detská láska... určite sa ho spýtaj na to čo mu je...a nech ti to poriadne vysvetlí...že aký ma zrazu problém a potom budeš múdrejšia...hlavne neurob žiadnu hlúposť...máš len 13!!
já myslím, že základ je, že bys neměla předpokládat, že chlapi myslí, tak daleko dopředu nebo že si promýšlí každý svůj krok .. takhle to fakt nefunguje .. chlap netaktizuje .. to dělaj jenom holky .. za čas se nad tím jenom pousměješ a mávneš rukou ..
kikush25 : no o nic nejde len sa skus s nim osamote porozpravat ze co sa mu stalo, mozno ma nejaky problem a ked sa porozpravate a vysvetlite tak uvids...zase budete kamosi...alebo teda budete sa spolu bavit ako predtym... treba risknut a nebat sa !! vela stastia
eveve: aj tebe dakujem a jasne ja viem ze to vyzera straaasne ,,nedolezito" , ze coto tu ta vypisuje alebo podobne,ale trapi ma to a to fakt lebo tu nejde len o to ze ako dakto tu spominal kto ma ,,pekny peracnik" alebo
co ma pekne atd.. ano paci sa mi , priznavam sak uz bolo x-krat spominane, viete , som to teda fakt prehnala s ,,tymi zvastami" odpustte,ale ide o to ze takto stracam dobreho kamarata s ktorym mam fakt pekne spomienky, teda zazitky ci co proste uplne skvele aj ked sme sa spoznali iba tento rok a nechcem to vsetko zahodit iba koli tomuto!
1lukas123: asi mas pravdu,mala by som ho pustit z hlavy,aj tak to nikam nevedie.. viem ze nic uz zrejme nebude take ako predtym ale tak aspon to nejake kamaratstvo by mohlo byt
toto ma vzdy dostane jak si baby myslia, ze ked sa za nimi chalan obzrie tak, ze ich automaticky chce.....
to, ze sa chalan za tebou otoci znamena, ze si mu sympaticka, nic viac....hormony su svina vies....ani zdaleka nemas vyhrane....
co sa tyka toho, ze sa za tebou obzrie a nepozdravi ta je uplne normalne pokial nema zaujem alebo je hanblivy....ja sa otocim za xxx dievcatami ktore su mi sympaticke a si myslis, ze ich idem automaticky pozdravit???.....aj keby som chcel tak nepojdem....mam na haku
dost som sa nadrel za mladi a bolo to prt platne tak teraz necham pracovat ja opacne pohlavie, ale inak zacinam ist mimo topic...
je velmi velka pravdepodobnost, ze dovodom jeho mlcania v tvojej pritomnosti je, ze chce zabudnut...si pre neho stale zaujimava ako sexualny objekt (znova tie hormony), ale chlapec si mozno uvedomil alebo nebodaj sa zacal presviedcat, ze u teba nema sancu a tak sa rozhodol, ze to radsej neha tak a obmedzi styk s tebou na minimum co sa to da, aby ta nemal v hlave a neporovnaval ta s inou potencionalnou partnerkou co by mu mohlo dat do havy isty blok ak by si teba v porovnani s inymi staval na piedestal....
osobne si myslim, ze si sancu prepasla...nechaj ho radsej tak nech sa cez teba prenesie a mozno neskor budete znova priatelia alebo ak ho vazne chces ale skutocne, tak chod za nim a daj mu najavo, ze k nemu nieco citis....
rozhodni sa pre jedno alebo druhe, ale v ziadnom pripade nevahaj
bobe:tak ja si to v ziadnom pripade nemyslim, ved napr. citujem vetu-,,kamaratka si mysli ze sa mu este asi pacim ale to je riadna kravina,ved obzerat sa moze po kazej babe ved nieje zakazene pozerat sa" , a viem ze nemam vyhrane, - fakt viem to ,ale je mi smutno z toho ze sa nezdravime pointa je uz teraz fakt v tom ze pacim sa mi,ale z toho zrejme uz nic nebude tak aspon to kamaratstvo,vravim,predtym sme sa uplne rozpravili ,zdravili.. a neviem co sa stalo ,moze si za to asi sama,ale chcela by som vediet tiez,ze co je s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Vystriehnuť chvíľu, zatiahnuť do kumbálu.
Strasne sa smejem na tom ako su 13rocne baby smutne a zufale kvoli nejakemu chalanovy a za 3 dni budu bezhlavo uprimne lubit ineho ktory ma krajsi peracnik .
Potom založiť ďalšiu diskusiu!
dievca, vrat sa k babikam, jeho zaujima jadrova fyzika.
Tak ci onak.. to, ze ti robil zle a robil si srandu z teba abo co, to je normalne.. si sa mu pacila, dalej som to necital ( si snad robis srandu ) neviem kto ti tu radil, ze mu to povedz, povedz mu to -.-
A prečo sa mu nepozdravíš ty?
@bublinqac
Hej, to je fakt nechutné, keď sa mladá baba možno trošku nerozumne do niekoho zapozerá a je z toho celá zmätená ...
Vy si tuším zaumienite vychovať asexuálov alebo čo ...
co ma pekne atd.. ano paci sa mi , priznavam sak uz bolo x-krat spominane, viete , som to teda fakt prehnala s ,,tymi zvastami" odpustte,ale ide o to ze takto stracam dobreho kamarata s ktorym mam fakt pekne spomienky, teda zazitky ci co proste uplne skvele aj ked sme sa spoznali iba tento rok a nechcem to vsetko zahodit iba koli tomuto!
Rozprávať sa s ním a smiať, rozprávať, rozprávať, rozprávať a dať najavo, že Ti na ňom záleží - ale nie písať novely všetkým do fóra ...
to, ze sa chalan za tebou otoci znamena, ze si mu sympaticka, nic viac....hormony su svina vies....ani zdaleka nemas vyhrane....
co sa tyka toho, ze sa za tebou obzrie a nepozdravi ta je uplne normalne pokial nema zaujem alebo je hanblivy....ja sa otocim za xxx dievcatami ktore su mi sympaticke a si myslis, ze ich idem automaticky pozdravit???.....aj keby som chcel tak nepojdem....mam na haku
dost som sa nadrel za mladi a bolo to prt platne tak teraz necham pracovat ja opacne pohlavie, ale inak zacinam ist mimo topic...
je velmi velka pravdepodobnost, ze dovodom jeho mlcania v tvojej pritomnosti je, ze chce zabudnut...si pre neho stale zaujimava ako sexualny objekt (znova tie hormony), ale chlapec si mozno uvedomil alebo nebodaj sa zacal presviedcat, ze u teba nema sancu a tak sa rozhodol, ze to radsej neha tak a obmedzi styk s tebou na minimum co sa to da, aby ta nemal v hlave a neporovnaval ta s inou potencionalnou partnerkou co by mu mohlo dat do havy isty blok ak by si teba v porovnani s inymi staval na piedestal....
osobne si myslim, ze si sancu prepasla...nechaj ho radsej tak nech sa cez teba prenesie a mozno neskor budete znova priatelia alebo ak ho vazne chces ale skutocne, tak chod za nim a daj mu najavo, ze k nemu nieco citis....
rozhodni sa pre jedno alebo druhe, ale v ziadnom pripade nevahaj