Sere vas ked si na vase narodky nespomenu vasi priatelia?
mna by strašne zaujimalo,či vas sere ked si vasi kamosi nespomenu na vase narodky.si predstavte ze byvate dalej od nich,a nechodite s nimi do skoly,ale stale su to vasi najlepsi priatelia.teraz je den D a mate narodky,cely nahepeny cakate ten prival smsie
Tak keď kamošky, tak je mi to jedno. A takých nejakých že priateľov nemám.
Ale inač kamoš mi napísal smsku (ešte v januári teda), že: „Smjela vcera narodzeniny?“ „Tak fffsecko najlepsi vic nevim co mam povidat... a pozdravuj tridu“
aa z toho si nic nerob..aj mne sa to stava a to vsetkym mojim priatelom gratulujem vzdy...ale oni mne nie....a este ked im to aj na icq hlasi kedy mam narodky a nenapisu mi ...tak to som fakt nasrany...a odvtedy ich ignorujem aj ja
@3 hehe tak to aj ked na icq zahlasi a nenapisu,to je este horsie ,ale zas par ludi mi napisalo len na icq ,ale to je take jak kalendar,keby to tam nebolo napisane tak si ani nespomenu
... hmm jak tak rozmyslam .. mne sa to este nestalo .. mne stale pridu sms a nekedy aj darceky ... a nikomu nehovorim ze mam narodeniny alebo nieco .. len doma poviem .. (segry na to dost casto zabudnu preto to oznamim o paru dni skor) ...
ale mozno nemaju kredit na sms ... mozno si an teba spomenuli ale nemali ti to dat ako vediet ber to z tej lepsej stranky
noo to je ešte dopohodky....ale ked si rodičia nespomenú na tvoje narodky...a ešte sa budú škriepiť že ich máš o den neskôr tak to je už moc....a priatelia si na mna vzdy spomenúúú aj tí ktorý sú odo mna vzdialený stovky kilometrov
Okruh ludi ktorym chcem zagratulovat v den ich narodiek si dam vzdy kazdy rok pripomienku (rodicia + kamarati) a co sa tyka opacneho pripadu, tak ked mi niekto posle sms, alebo na icq napise, tak sa potesim a ked nie, tak nic sa nedeje ja to skor ocakavam hlavne od rodiny a to sa mi este nestalo aby mi negratulovali
@15 jaaj jasne,tak teraz pride krute obdobie začlenovania sa do noveho kolektivu,snad chystis tu spravu partu,vies lebo teraz to s nimi budes musiet tahat 9 rokov
@keco to mi je jasne,teda ja mam uja ktory mi pravidelne nikdy nezagratuluje,takze to je uz zvyk,ale inak ostatnym to pripominaju nasi,tak to neni sance aby zabudli.hehe
@25 no sak ja viem.tak dakujem za povzbudenie ale ja som taky zarytý pesimista v niektorych veciach,ze ja to budem obhajovat az nwm dokedy a nepriputim take nieco akoze nemohli vies
no, mne sa to aj stalo ... ale tak uz sa to aj vyriesilo , nie v ich prosech ...a najviac ma nasralo, ze jedno dievca, co je tu so mnou, teraz som vo Frncuzsku, o tom vedela aj o tom rozpravala, a ani bu ani mu a to ma nasralo najviac, tak ja teraz neviem, ze ako sa mam zachovat, ked uz ona teraz ospevuje svoje narodky, ktore ma v maji...a neviem, ci mam byt svina, alebo nie ...ale asi budem, ona si nic ine ani nezasluzi
@31 nie, to sa zatial nestalo a asi nestane ...asi je to detinske, ale tak ani si s nimi nepisem , sed im o to nestojim ja sa im nebudem ryt do zadnej casti tela
Mňa to nijako netrápi. Ale aspoň viem, či je dotyčný ozaj kamarát. Lebo mám kamarátov a kamošky a tí píšu stále... Ale niektorí sa tak iba tvária a keby ich neupozornilo ICQ, tak by nenapísali...
mna by to neak nesralo lebo ani ja newiem kedy presne maju niektore kamosky narodky my si vždy tak trochu pripomeneme ked sme spolu a potom vedia seci aale strasne ma potesilo ked som zistila o niektorych ludoch od ktorych som to nečakala že vedia kedy mam narodky ae neak sa netrapim ked niekto si nespomenie ved aj ja viem narodky len neakym 3-4kamoskam no to neznamena že ostatni su pre mna menej dolezity...ale zas potesi ma ked si niekto spomenie sam od seba
akoze mne je to fuk ja narodky nejam nemusim... a neznasam oslavy... proste najradsej by som narodky nemala...
a kamosom napisem secko najlepsie ... teda podla toho kto to je ako ho poznam a tak alebo mam spoluziaka co sa narodil den predomnou tak v pondelok ja prajem jemu a v utorok praje on mne alebo jeden kamos ma o dva dni neskor odomna narodky... no tak na teketo si vzdy spomeniem a zaprajem mna to bavi priat inym ale svoje narodky by som radsej zmázla
@38 hej aj ja mam takú kamošku čo uplne neznaša svoje narodky,že je to blbe a este aj to darovania darčekov,ona tvrdí že ked má niekto niekoho rád že tak mu niečo kupi aj ked nema narodky,a nie len pri nejakej prilezitosti.no možno na tom niečo bude.
@42 no, to bolo take vzajomne ...a k tomu, ze darceky len na narodeniny, to je fakt blbost, aj ja kupim darcek dakedy len tak, pre radost, napr. aj 2 dni po narodeninach
akoze na svoje narodeniny vo vcine pripadov zabudnem ja sam a uvedomim si to vecinou az nejak pocas dna alebo kedmi niekto nieco povie... takze sa urcite nenahnevam ak niekto zabudne... nepredstavuje to pre mna nic dolezite, cim nechcem povedat z eby som narodeniny "neuznaval" alebo tak nieco.. proste den ako kazdy iny
@43 ha ha ha tak to bolo dobre,hej to je strasne mile ked kupiš len tak nezavezne darček dva dni po narodeninách,ja som si istá že tím vobec nič nesleduješ
ja takisto len málokedy zabudnem na narodeniny mojich kamarátov . Ale nie, nehnevá ma, ak zabudnú na moje narodeniny, pretože zabúdajú stále a doteraz mi k narodeninám poblahoželali dohromady možno päťkrát . Aj to je ešte veľa . A to budem mať onedlho šestnásť... Proste som si už zvykla.
Nesere... Keby bolo na mne tak narodky neoslavujem... Ale keďže máme s bratom dátumy pri sebe tak máme oslavu spolu Nechápem prečo ľudia oslavujú približovanie ku smrti
@53 no to je super,ale ja si na to nechcem zvyknuť ja chcem aby si spomenuli že som tu a mám sviatok,podla mna je to milé keď si spomenu,aspon viem že na mna myslia prsote.
Narodeniny neriesim. Je to len den ked som sa narodil a nijako som sa o to nezasluzil. Ked pride SMS, niekto zavola atp tak sa potesim ale ked nepride tak mi to nejako nevadi. Aj tak je to viac menej len prilezitost na to aby sa clovek rozbil
ani ja nemám moc rada narodky.....podľa mňa to väčšina ani nezistí kým im nebliká icq, že maš narodky....ale sú aj výnimky ktoré ti to hovoria tyžden dopredu...ty ťa majú fakt radi...
Ja som mal včera národky a boli úplne nanič Dvaja ludia zo 6tich, čo mi na nich záleží mi nezagratulovali. To im vybielim. Keby bolo aspon ešte pekné počasie tak sú mi všetci ukradnutý...
Tebe by sa páčilo sedieť na narodeniny doma, alebo niekde v bare? Mne teda nie. Preto som chcel pekné počasie a chcel som ísť niekam do lesa, kde je pekne, od všetkého sa odreagovať a osláviť si to po svojom
@69 jaaj no dik že si mi to vysvetlil.hej máš pravdu najlepšie oslavene narodky si myslím sú niekde kde je príjemne a nie zafančeno a kde počuješ čo hovoríš a v takom lese by to mohlo byť fajn
@72 no šak ja som to sem dala s tím že chcem diskutovať a dozvedieť sa vaše názory,preto sa to aj volá že diskusie. a tak ja len diskutujem sak aspon sa nenudím a aj dostanem odpoveď na to čo som chcela to je vážne až také divne?
@80 no šak ale keď ti pride od tých na ktorých ti záleží,tak potom je to ok.a to s tím tatom ok moc neni,ale muži sú raz takí, oni si žiadny dátum nepamatajú.ale potom to odškodné
Moje narodky sú pre mňa deň ako každý iný. Vôbec by ma nenahnevalo keby si nikto na mňa nespomenie a nenapíše. Síce vždy niekto napíše Aj tak narodky neoslavujem lebo vždy uprednostňujeme návštevu cintorínu (1.11)
Na moje si posledných šesť rokov nespomínajú ani fotrovci.Spolužiaci nevedia, kedy mám narodky, na ICQ gratulácie dostávam iba od cudzincov, ktorých osobne nepoznám.
Nemám rada svoje sviatky, takže mi to neprekáža.
Na meniny (som Eva, takže to vie každý) ale dostávam celkom milé SMS, naposledy to bolo "všetko najmastnejšie".
fuha tak na také sa ja dávno nepametám kedy sa mi dakto ozval že mám narodky najlepšie je na tom že ani ja si nikdy presne neuvedomím že prave v ten den ich mám
sere ma to a mno co minuly vikend som mala narodky a vinsovala mi len starka rodicia ujo na druhy den(asik zabudol) spolusdiaca kamak co je narodoena na druhy den ako ja kamos z netu a vsetci ti co ich mam na icq mno skoro asi len nenjakay 4 ale nwa
..barborka, ja som pako..fakt..ved ani ja som si nespomenula alebo si myslim, ze nie, uz si nepamatam ani ..ale ak nie, som idiot fakt..inak mna vzdy potesi ze na narodky mama pride rano a skace po mne dokym sa nezobudim..ze bonojika ma narodeninkyy disappointed:akoze ja
@94 haha ja sa poserem,to ty si sa tak predstavovala keď si bola mala? haha no ne ani ty si si nespomneula ale tvoj bracho hej! no nevadi,nastastie si nebola jedina tak som to nejako predychala
Pár týždňov, možno dní pred mojimi narodkami hovorím stále - už len týždeň, šesť dní, ... tri, dva ale keď je ten deň, nehovorím nič. Viem síce, že mám narodky a čakám, že mi bude každý gratulovať ( i keď si na to nepotrpím).. od niektorých to dostanem a od nioektorých, čo si myslia.. a hovoril to celý týždeň, tak nech sa poskladá... ale celkovo mi to je jedno.. Keď čakám hŕbu sms-iek, správ na icq,msn, rp-čok a podobne.. občas dostanem... ale nijak mi to moju náladu nezlepší, pretože mám na narodeniny vždy hroznú náladu a je mi všetko jedno. Vždy som túžil po normálnej oslave narodenín.. vonku s kamarátmi, zájsť si niekde a osláviť.. aby to bol deň, na ktorý sa nezabudne.. teda aspoň ja nezabudnem. A stále dúfam, že sa zídeme niekde a pôjdeme dakde... ale ich reči, ale bývam ďaleko a to sa budem trepať do mesta a podobne ma už unavujú.. radšej už ani nedúfam, že si svoje narodeniny niekedy poriadne užijem
@100 hej uplne si to vystihol si myslim,aj ja keď som sa odsťahovala som si hovorila že mam narodky a ake by to asi bolo keby došli moji kamoši a prekvapili ma a spolu by sme to šli poriadne oslaviť niekam,proste presne ako hovoriš mať super oslavu s kamošmi a užiť si to.ale tiež to ešte take nebolo.a tiež nechcem robiť to že ich zavolám sama že hej nechcete dojsť,viete mam narodky!proste chcem aby to spravili zo srdca a ne z donutenia,že tak je naša kamoška tak sa zlutujeme. proste máš pravdu,tiež o tom stale hovorím,ale v ten den mam strašne dojebanu naladu keď viem že nič z toho čo by som chcela na narodky zažiť nezažijem...
ja som vzdy taka natesena ze este mesiac dopredu vypravam ze budem mat narodky a s kamoskami/kamosmi kt.sa odstahovali a byvaju inde si dopisujem takze oni sa to dozvedia zagratuluju mi skor a vsetci sme spokojni
ale keby im to nepripomenem a nespomenuli by si tak by som bola smutna,no..
ja mam na kazdeho upomienku v telefone kedy ma narodky,takze ich nikdy nesklamem
ani nie pravdupovediac skoro nikto netusi kedy mam narodky ..nevadi aj tk ked mam ja narodky kazdy je bud na lyzovacke abo si ete rozbaluju vianocne darceky a ja sm ete stale vytesena abo znicena z vianoc tkze ix nekedy sama nezaregistrujem
chod do piče snehula jedna..akože si myslis ze ked si moja segra sa možes starat do mojich ankiet? ale nee..no hej jasne..len aby ten darček stal zato!
noo moji priatelia na nich nezabudaju ale minuly rok sa mi stalo ze moj kamarat a chalan ktoreho som lubila a vzdy lubim tak na ne zabudol a zablahozelal mi az vecer na nete ked som mu to tak mierne pripomenula a pritom som ho v ten den videla na motocrosse a este mi aj vtedy nieco vravel..to ma welmi nepotesilo teda. ale hlavne ze potom zablahozelal a inak o 2 dni nato som sa s nim dala dokopy a mali by sme oslavit rok. len dufam ze na ne zase nezabudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
Ale inač kamoš mi napísal smsku (ešte v januári teda), že: „Smjela vcera narodzeniny?“ „Tak fffsecko najlepsi vic nevim co mam povidat... a pozdravuj tridu“
ale ja by som sa asi nahnevala
aj ja som tak už par krat pisala po termine,ale predsa len som nezabudla
ale mozno nemaju kredit na sms ... mozno si an teba spomenuli ale nemali ti to dat ako vediet ber to z tej lepsej stranky
rodičia?!no to by ma asi jeblo keby zabudli,che che ze skriepit,to sa ti vazne stalo?
a kamosom napisem secko najlepsie ... teda podla toho kto to je ako ho poznam a tak alebo mam spoluziaka co sa narodil den predomnou tak v pondelok ja prajem jemu a v utorok praje on mne alebo jeden kamos ma o dva dni neskor odomna narodky... no tak na teketo si vzdy spomeniem a zaprajem mna to bavi priat inym ale svoje narodky by som radsej zmázla
Ale meniny.. to mi jedno..ja sama do kalendara nepozeram..
@krutafunebracka :"A takých nejakých že priateľov nemám." ani ja...
Pre mna je to nepodstatné, tobôž meniny, hovadina prvího stupna, ani si nie som istý kedy ich mám
Tebe by sa páčilo sedieť na narodeniny doma, alebo niekde v bare? Mne teda nie. Preto som chcel pekné počasie a chcel som ísť niekam do lesa, kde je pekne, od všetkého sa odreagovať a osláviť si to po svojom
Nemám rada svoje sviatky, takže mi to neprekáža.
Na meniny (som Eva, takže to vie každý) ale dostávam celkom milé SMS, naposledy to bolo "všetko najmastnejšie".
Pár týždňov, možno dní pred mojimi narodkami hovorím stále - už len týždeň, šesť dní, ... tri, dva ale keď je ten deň, nehovorím nič. Viem síce, že mám narodky a čakám, že mi bude každý gratulovať ( i keď si na to nepotrpím).. od niektorých to dostanem a od nioektorých, čo si myslia.. a hovoril to celý týždeň, tak nech sa poskladá... ale celkovo mi to je jedno.. Keď čakám hŕbu sms-iek, správ na icq,msn, rp-čok a podobne.. občas dostanem... ale nijak mi to moju náladu nezlepší, pretože mám na narodeniny vždy hroznú náladu a je mi všetko jedno. Vždy som túžil po normálnej oslave narodenín.. vonku s kamarátmi, zájsť si niekde a osláviť.. aby to bol deň, na ktorý sa nezabudne.. teda aspoň ja nezabudnem. A stále dúfam, že sa zídeme niekde a pôjdeme dakde... ale ich reči, ale bývam ďaleko a to sa budem trepať do mesta a podobne ma už unavujú.. radšej už ani nedúfam, že si svoje narodeniny niekedy poriadne užijem
ale tak nikdo mi este nedal taky darcek s ktoreho som bola se mimo
lebo mi etse nikdo nedaroval bicie ale newa
@105 no tak ale sa nečuduj,veď bicie neni taka lacná zaležitosť predsa..
ale keby im to nepripomenem a nespomenuli by si tak by som bola smutna,no..
ja mam na kazdeho upomienku v telefone kedy ma narodky,takze ich nikdy nesklamem
takze naco slavit ked nieje s kym?