Tiež sa pripájam k tým, čo radili Doctor Who a Once Upon a Time ^^ alebo ešte BBC Sherlock je super... a potom z kreslených Ugly Americans alebo aj Daria, síce to je pre mladších, ale mňa to stále baví Alebo začni pozerať anime, tých ne neúrekom pre každú vekovú kategóriu... možnosti je veľa
@protessst weeds mi príde strašne primitívne, blbo zahrané, proste taký bezšťavový, akože prvých pár častí sa mi zdalo geniálnych, lebo som ich pozerala poctivo nahulená, ale potom....no nie proste.
@burble každý má iný vkus.. ale podľa toho aký výber seriálov tu dala že pozerá, tak čaká asi niečo podobné.. tak jej tu snáď neodporučím niečo typu Dexter, aj keď je to podľa mňa najdokonalejší seriál na svete
@protessst náhodou Dextera som tiež pozerávala ja nemám nejaký konkrétny štýl, skrátka musí byť ten seriál dobrý jediné čo nemožem videť su zombíci... čiže walking dead neexistuje napr.
@qachna tak to máš potom dobrý vkus Škoda tých zombíkov, tých idem zase ja začať pozerať Tak potom skús také klasiky typu heroes Alebo LOST je úžasné, Prison break.. atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
^_^