@1 (herecka zo sdoacg tam hra par serii), @6 , once upon a time (minimalne prva seria je megasuper), orange is the new black, orphan black, glee (hm, je to chytlave), teen wolf (je fakt super, ak odignorujes ten nazov
Práve som zistila, že Once upon a time vyšla konečne tretia séria, tak som celá happy Okrem toho.. Sherlock je úplne perfektný, a aj veľa iných, ktoré tu boli spomenuté. Ale, pozerávam aj baby daddy, taký slabší humor, prvoplánový, no to herecké osadenstvo, juj
American horor story poznám odpredu dozadu , Sex v meste tiež mám všetko poctivo odpozeráne Game of thrones tiež, Hannibala tiež
To orange is the new black som zvedavá čo to bude
Weeds som tiež videla, Walking dead tiež som všetky videla (teším sa na nové ) PLL tiež som všetky videla once upon a time tiež som videla to teen wolf sa mi raz nepáči , prison break som tieź všetko videla , flash foward tiež , witches of the east end som tiež začala pozerať , the originals a VD tiež mám odpozerané všetko lost tiež som videla
tak aspoň vidíte prečo som sa pýtala , väčšinu seriálov som videla
@verka1 ked si v tych serialoch taka zbehnuta nepoznas nieco podobne ako AHS? milujem ten serial a nechce sa mi cakat kym budu kazdy tyzden pridavat novy diel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A mam stvrtu aj tretiu seriu, z torrentov.
ale inak som teraz objavila Sleepy hollow a clekom ma to vzalo
Arrow
The Hollow Crown
To orange is the new black som zvedavá čo to bude
Weeds som tiež videla, Walking dead tiež som všetky videla (teším sa na nové ) PLL tiež som všetky videla once upon a time tiež som videla to teen wolf sa mi raz nepáči , prison break som tieź všetko videla , flash foward tiež , witches of the east end som tiež začala pozerať , the originals a VD tiež mám odpozerané všetko lost tiež som videla
tak aspoň vidíte prečo som sa pýtala , väčšinu seriálov som videla