že mi zblbla telka pri čitani usb hdd a usb kluča určiteho filmu, neskutočne ma to vytočilo .. cez 2 hodiny som sa venoval vyriešeniu tej chyby a nevyriešil osm to
ak sa niekto stále na niečo sťažuje a hľadá všade aj majú chybičku.. celkovo asi všetci negatívni ľudia, pri ktorých si poviem ´´fajn, tak vidíš to negatívne, ale prečo svoj pohľad musíš preniesť aj na okolie a potom to negatívne vnímajú aj oni, aj keď sa snažia vidieť všetko v čo najpozitívnejšom svetle´´
toto mi príde strašne egoistické a dennodenne ma to štve keď myslím, že všetci majú nejaké starosti ale aj cez to všetko snažia sa to brať pozitívne a potom príde nejaký negatívny človek s tou svojou parádnou negatívnou aurou a celá snaha je v prdeli
@dee99 a to sa nemôže?
Týmto si inak FB kope hrob. Poslednú dobu je tam taká cenzúra aj všetko že zachvílu budú ľudia utekať na snapchat a whatsapp alebo niečo podobné.
@vsakpredsajaa tak ako chápem že neni pre každého vidieť na zemi rozsekané telo bez hlavy ale.. mohli ma najskôr upozorniť.. tiež som nevedel že sa to nemôže..
@dee99 imho ono sa to moze, ale nepaci sa to urcitej skupine ludi. Nevadi im krv a "kousky mozgu na podvozku" ale vadi im, ze im tym hatis ich ciele napriklad. Vies firma vlastniaca kamion je vlastnena vacsou firmou atd...
Mna napriklad take veci nerozhadzu. Nemozu. Ved to vidim nezdravo casto a nazivo, ved som rusnovodic.
(Daj link v ts na ten masaker)
@mobscene_69 mam rad take piatky @mayben naco mas dieta, ked sa on nevies postarat, ci je to bohapusta pochabost mladi? Otec co? Nezije, alebo je nezodpovedny curak? Nepomoze?
@23 postarať sa viem (síce uznávam, že keby mi nepomáhajú blízki, tak neviem či by som to takto zvládala) a tiež som kedysi nebola naň sama no ale áno, je to pochabosť mládí, to je pravda.
žije, ale venuje sa málo..nie pre to, že by nemal záujem, ale býva inde.. (on BA, my PD)..no má sa to zmeniť, tak sa uvidí...
ono tu ide hlavne o to, že mi má s malou kto byť, keď ja robím..lebo nenavyberám si, ak som musela robiť celý deň..a v škôlke dieťa celý deň byť nemôže..preto som v podstate stále závislá na mamine..za čo jej ďakujem, že mi pomáha.. no chcelo by to už súkromie..aj pre nás, aj pre mamo.. ale finančná situácia mi to nedovoľuje jednoducho
@mayben liezt si na nervy je normalne. Az by mi niekto tvrdil, ze zije s mamcou v tom veku a ze si skvele rozumeju, asi by som ho olial svatenou vodou a mlatil krizom po palici!
Su veci, ktore ma dokazu nasrat. Napriklad nekompetentnost. Dnes som si so zaujmom otvoril clanok na muzom.sk od aurora Petra Podsedlého, ktory zacina: "Keď som pred časom napísal článok Život je vyhňa, ani som netušil, čo to vyhňa je. Dnes som to zistil. A som znova o niečo bohatší."
Novinar... skurveny novinar, ani netusi o com pise, ale pise! Hlavne, ze pise! Dnes moze robit novinara kazde hovno...
Mna nasralo, že ženy chodia do pánskych prezliekacích kabín a sú tam tri hodiny. Najlepšie keď mama s dcérou kupujú chlapcovi oblek a tri hodiny nosia kadejaké kraviny. Tety keď majú plno idú do chlapských a ja čakám tri roky kým si môžem vyskúšať poondiate tričko a rifle..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
toto mi príde strašne egoistické a dennodenne ma to štve keď myslím, že všetci majú nejaké starosti ale aj cez to všetko snažia sa to brať pozitívne a potom príde nejaký negatívny človek s tou svojou parádnou negatívnou aurou a celá snaha je v prdeli
Týmto si inak FB kope hrob. Poslednú dobu je tam taká cenzúra aj všetko že zachvílu budú ľudia utekať na snapchat a whatsapp alebo niečo podobné.
Mna napriklad take veci nerozhadzu. Nemozu. Ved to vidim nezdravo casto a nazivo, ved som rusnovodic.
(Daj link v ts na ten masaker)
@hovado aj málo vody,aj veľa alkoholu, aj málo kofeínu ale už to liečim
@mayben naco mas dieta, ked sa on nevies postarat, ci je to bohapusta pochabost mladi? Otec co? Nezije, alebo je nezodpovedny curak? Nepomoze?
žije, ale venuje sa málo..nie pre to, že by nemal záujem, ale býva inde.. (on BA, my PD)..no má sa to zmeniť, tak sa uvidí...
ono tu ide hlavne o to, že mi má s malou kto byť, keď ja robím..lebo nenavyberám si, ak som musela robiť celý deň..a v škôlke dieťa celý deň byť nemôže..preto som v podstate stále závislá na mamine..za čo jej ďakujem, že mi pomáha.. no chcelo by to už súkromie..aj pre nás, aj pre mamo.. ale finančná situácia mi to nedovoľuje jednoducho
Trcat na polceste z domu je na chuja. To naserie obcas fest...
snáď sa raz nejako z toho vyhrabem a bude mi dobre
Mamky su fajn, len docasu...
Novinar... skurveny novinar, ani netusi o com pise, ale pise! Hlavne, ze pise! Dnes moze robit novinara kazde hovno...