Ja som este v zivote nestupil do psieho hovna a pritom zijem na sidlisku s dost psickarmi ale niektori susedia hovoria ze neprejdu 5 metrov po travniku bez toho, aby do niecoho nechutneho nestupili, tak neviem
nepovím ked je to hovno na chodníku...to jako sem nahnevaná aj já, ked donho stúpnem (a to mám psa), ale ked je na trávniku, tak to nezbíram, protože ludé sa nemajú co šmatlat po trávnikoch, ked na to majú chodníky...poprípade je stredem trávnika urobený chodník ale tí jeblí ludé sa aj drbú po trávniku...
A deti sa majú hrať na chodníku? Celkovo tie vysušené šušne pôsobia naozaj veľmi nádherne. A úplne úžasne to vonia po daždi. V Nitre od tých hovien smrdí vždy aj po jemnom daždi celé jedno sídlisko...
@Laurorita@6 lenže ludia nie su auta, predstav si štvorec travniku a okolo chodnik ked môžem prejsť skrz uhlopriečkou po travniku tak prečo by som to mala ako taký ťuťko obchádzať? a tiež si mylsim že je to neestetické a nevoniace!
ja mam psa, zbierala som a teraz nezbieram..kludne na mna nadavajte..ale moj pes sa vzdy vyserie tam, kde sa nenachadza ziaden park, ziaden pekny travnicek, ziadna zahradka a uz vobec tam nikto nestupi...myslim si, ze su aj dolezitejsie problemy ako hovna...casto vidavam praveze take veci, ze je na travnikov stokrat viac odpadu a spiny od ludi ako hovien od psov...podla mna by sa hovna mali zbierat iba na chodnikoch, parkoch, zahradach, kde chodia ludia apod...
Neserie ma psie sratie, je to prirodzené, skôr ma naozaj hnevá to, že tí dobrí ujovia a tety to nechávajú kade tade.
Keď skočím do hovna niekde v tráve mimo sídliska (čo ja veľmi rada ), pochopím to a zasmejem sa na tom, keď ale musím preskakovať hovná priamo pod mojimi oknami, som smutná.
ešte ani raz som nešliapla do psieho hovna..teda aspoň si to nepamätám.. vždy sa pozorne pozerám kam šliapem.. a rozhodne nechce sa mi behať po vonku za svojim psom s vrecúškami a zbierať čo vyserie... prečo to nerobia tie cigánky čo zbierajú po meste odpadky..
nič v zlom.. ale tak aj vtáčiky serú.. a nie len tieto zvieratká.... a po tých sa nič nezbiera.. verím tomu, že minimálne polovička z vás vyhadzuje odpadky na zem len preto, že kôš je veľmi ďaleko,,, zem plná špakov a pľuvancov si myslím je horšia...a navyše to robí viac ľudí.. nemienim to zbierať mám v riti to že niekto si len chce skrátiť cestu cez trávnik.. a stúpi do toho lebo je slepý... : keď vám to vadí zbierajte si to sami..
nasich psov to ale neserie, oni sa len chcu vysrat, a cela spolocnost riesi hovna akoby ste sa citili vy, keby riesili vase hovna? dokonca by to bolo aj na bilboarde??
A @petuuulqa presne tak, ale uplne presne!! Ked sa moj pes vypotrebuje niekam blizko detskeho ihriska, tak to samozrejme upracem, ale ked dakde na trave medzi bytovkami, kde ludia NEMAJU co sliapat, lebo okolo su 3 chodniky, tak sa s tym nezdrzujem.
súhlasím s @lachance a ešte jedna vec keď za psa v bytovke sa musí dvojnásobok platiť ako za psa čo bude v dome tak prečo by som to ešte mal aj upratovať??
skoda ze po mackach, ostatnych zvieratach a hlavne ludoch nikto neupratuje(okrem stareho mesta).. ani taku tycku na zastavke nikto neuprace ta sa tam susi dokial neprsi a osobne mi to pride o dost nechutnejsie... a chodim so svojimi psami von na to aby som to po nich nemusela doma upratovat tak to snad nebudem upratovat vonku sorry:p samozrejme ze ked sa vyseru na chodnik tak si to upracem ale ako bolo spominane ludia sa nemaju co jebat na travu.. potom to tak vyzera aj.. a ked ste prilis lenivy aby ste si presli o tych pat metrov viac tak nenadavajte ze ste stupili do hovna.. a vobec napriklad ja sa vzdy potesim ze budem mat stastie.. treba brat veci pozitivne:p
Zaujimavé, že odpadky, grcanice a podobné nevadia nikomu, ale psie hovná každému.
A môj pes neurobí potrebu na chodník, takže neupratujem po ňom
A takisto nechodím s ňou ani na detské ihriská, do parkov a podobne
A ak si niekto skracuje cestu tak, že ide cez plochu, kde vie, že sa chodia venčiť psy a je tá plocha na to aj určená, tak je hlúpy len on, že si nedá pozor a že tade ide.
Ja v meste nebývam, ale ľudia v meste platia dosť veľké dane za psov, takže nechápem, prečo Vás rozčuluje, že psy na tie plochy chodia, nie je ich až tak veľa.
Samozrejme, že ak urobí pes potrebu na chodník, v parku a podobne, mali by si to majitelia po ňom odpratať a myslím, že väčšina to aj robí.
je mi to jedno nemam psa a pozeram sa kade chodim..dokonca(!) som natolko civilizovana ze aj v parku chodim na chodniku/alebo cez vysliapane chodnicky/ a ked nie tak sledujem co je pre do mnou viac ma trapi na zemi zuvacka ktora sa rozklada 20 rokov ako nejake psie hovno
je to vina nezodpovednych majitelov a nie psov..co ich ma roztrhnut? .. kedze nebyvame v meste, u nas to nie je nutne a i tak chodime iba po luke a lese..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A inak niet nad krajší pocit ako z topánok oškrabávať psie exkrementy... Hlavne ak do neho stupíte na chodníku..
?
A deti sa majú hrať na chodníku? Celkovo tie vysušené šušne pôsobia naozaj veľmi nádherne. A úplne úžasne to vonia po daždi. V Nitre od tých hovien smrdí vždy aj po jemnom daždi celé jedno sídlisko...
Keď skočím do hovna niekde v tráve mimo sídliska (čo ja veľmi rada ), pochopím to a zasmejem sa na tom, keď ale musím preskakovať hovná priamo pod mojimi oknami, som smutná.
@lachance ale tak v noci nesvietia nevidis
A môj pes neurobí potrebu na chodník, takže neupratujem po ňom
A takisto nechodím s ňou ani na detské ihriská, do parkov a podobne
A ak si niekto skracuje cestu tak, že ide cez plochu, kde vie, že sa chodia venčiť psy a je tá plocha na to aj určená, tak je hlúpy len on, že si nedá pozor a že tade ide.
Ja v meste nebývam, ale ľudia v meste platia dosť veľké dane za psov, takže nechápem, prečo Vás rozčuluje, že psy na tie plochy chodia, nie je ich až tak veľa.
Samozrejme, že ak urobí pes potrebu na chodník, v parku a podobne, mali by si to majitelia po ňom odpratať a myslím, že väčšina to aj robí.
mne vadi, ked nie su uviazani na vodzke, a napadaju okoloiducich
nechcite vediet, kolkokrat ma uz napadol pes, ktory len tak pobehoval, zatial co panko sa vykecaval a nedaval nanho pozor