Mna seru... Ked som siel rano do prace, vystupoval som z autobusu, stara baba sa pchala, este sa ani ludia nevystupili. V obchode stara nechcela vydavok v eurach a dalsia si cely blocek prepocitavala na eurokalkulacke, co faajne vsetkych zdrzalo... Proste vseobecne ma seru svojim chovanim.
A musim povedať, že ma poriadne seru!!! Cem vystupiť z autobusu, ale predo mnou vystupuje nejaká babka slimačím tempom a ja potom ledva stihnem vystupit! DPC s nimi
No v Blave sa rôzni magori z nadšením pchajú do električky pričom ľudia ešte nevystúpili ....
A neviem, či na to má vplyv vek, obávam sa, že ani príliš nie, robia to ľudia každého veku
A keď im vysvetlím, že aj tak v tej električke budú skôr, ak tých ľudí pustia von a potom vojdú ako keď ich budú zdržiavať, tak na mňa čumia akoby som bol ja ten magor
no hej ... keď ma neseru tak si ich ani nevšímamm a to je v pohode ... ale hrozne zdržujú iných ľudí v obchode v autobuse a tak... a ešte teraz keď prišli eura tak ma ide poraziť
@2 to co si napisala sa ta tykalo len ciastocne, aj ty budes raz stara a budes plakat ked sa k tebe budu maly zasrani ako si ty teraz spravat s takymto postojom.
kto nedokaze pochopit, ze stari ludia su pomalsi, uz im to tak nepali a treba byt pri nich trpezlivejsi, je absolutne obmedzeny a mal by sa nad sebou zamysliet, lebo je to neskutocne ubohe, zobudte sa, starych ludi si treba vazit a nie vymyslat primitivne ankety
mna seru hlavne v obchode...ked stara hlada milion drobakov v penazenke a esce k temu je pomaly slepa...a esce ma sere ked idem do zelovocu a stara sa pozna s predavackou...tak musim pockat minimalne 20 minut kym sa dovypravaju...to ma vie dost nasrat...
@lusijf 1. Som on, nie ona 2. nepovazujem sa za maleho zasrana 3.k starym ludom sa spravam z uctou, aj ked ma seru. 4. Chcel som vediet nazor ostatnych na to ci aj ich seru, nie, ci sa k dochodcom spravaju z neuctou. 4. Jediny obmedzenec si tu ty, lebo jedina sa tu svojim prispevkom snazis urazat ostatnych.
keď sú to takí tí milí rozprávkoví deduškovia a babičky tak jasné že nie. ale keď sa všade trepú s agresívnym výrazom na tvári a výhovorkou "som predsa starý" (pritom má viac sily než ja)...to nenávidím
Ale kamoš mi rozprával o jednom fajnovom dedkovi, v mhd podišiel k nejakému masívnemu vyholencovi a pýta sa "synku, môžem si prisadnúť?" ....... "Aký som ti ja synak" ... Dedko sa nezmohol na viac ako na "Kokot!", tentoraz si sadol oproti práve ku kamošovi, už však bez opýtania a zbytok cesty rozhadzoval rukami a rozprával kamošovi o tom, ako by si vedľa takého kkta aj tak nesadol ...
ked ja budem stary tak budem pekne zavrety doma s gitarou a trepat picoviny vnucencam do hlavy, a nie jebat sa cez cele mesto v MHD kvoli o 1 cent lacnejsiemu mlieku nez v tom obchode rovno pri dome. Taktiez robit z kazdej kokotiny armagedon ma vie vytocit. Ked som dal babke nech mi zasije satku z ukrajinskej oranzovej revolucie lebo sa jej dojebavali okraje, tak sa ma opytala ci som sa nedal k teroristom. To uz je fakt jebnute.
A dalsia vec: nechali komunistov dojebat nam celu republiku a velke hovno proti tomu spravili. To im neodpustim nikdy. Nech si teraz vyplakavaju kvoli malym dochodkom, je to ich chyba ze tu tolerovali to co tu bolo a strkali hlavu do piesku....
no akurat babka ma nekedy sere ze vidi ze mam na sebe nieco nove a hned to ofrfle ze kolko penazi som za to vyhodila ze mam po sesternicach "krasne" veci
pred pár mesiacmi som v meste nastupovala do električky a hneď za mnou sa do dverí rútila nejaká stará trúba...všimla si jak som si sadla vpredu na sedadlo a začala niečo kecať vraj jej mám to miesto uvolniť že ona si tam ide sadnúť...a pritom hneď vedla bolo ďalšie volné miesto tak som jej povedala nech si ide tam sadnúť ale ona stále ma odtial chcela vyhodiť vraj sedím na jej oblúbenom sedadle samozrejme že som sa nenehala vyhodiť a ešte vedla stála ďalšia staršia žena ktorá jej tiež povedala že nech si ide sadnúť vedla a dala mi za pravdu ale ona ajtak nechcela a nakoniec si sadla za mňa a začala ma ohovárať že aká som nevychovaná atď a potom ako sa chystala vystúpiť von a išla okolo mňa niečo vravela vraj kebyže príde revízor tak dostanem pokutu za to že som ju nechcela pustiť na jej miesto no može byť niečo tak jeblé?strašné újeby som mala
Aj vy raz budete dochodcovia, tak majte k nim uctu!
Aspon je s nimi teraz sranda, mate o com rozpravat, ved aj mna skopali babky v MHD.
Necudujem sa im, ja byt stary, tiez by som sa nasral
ja mám väčšinou vtipné príhody s dôchodcami, či už je to v MHD alebo na ulici raz sa mi stalo že na našej ulici ľudia bojovali proti holubom lebo sem všade srali a jedna babička sa mi zdôverila že každé ráno citujem: "tým chúďatkám holubom pripravím raňajky a dám im do toho žĺtok aby to mali výživné, a oni keď priletia začnú mávať krídlami a popadá to susedom na balkóny"
zli dochodcovia ma seru, ked si clovek mysli, ze tym ze je stary je vynimocny, ze to je dovod, aby sa pchal do trolejbusu, a palickou, ktorou sa opiera odsadzal ostatnych, tak taketomu cloveku by som zastavil vyplacanie dochodku, lebo si nezasluzi byt dochodcom...
su fakt nemožní...vyzeraju že sa idu rozpadnut a strasne potrebuju to meisto na sedenie, ktore aj maldý clovek velakrat môže potrebovat viac ako oni....
ked su takí chori a uboleni tak nech sa netrepú von a nezavadzaju.....
kedykolvek idem do obchodu, ráno, na obed aj vecer vžd je ich tam plná riť
takisto je ich aj plná mhd aj vsetko
tým nehovorim že ich naprikald nepustam sadnut
ale už vela krát sa mi stalo že mi bolo fakt zle a potrebovala som si sadnut ale bol plný autobus alebo co to bolo dôchodcov a proste to nebolo možne
dôchodcvoia by mali mat vlastný svet
...to sa na mna minule vykricala jedna babka v troleji ze co stojim pri dverach ze co nejdem dalej a pritom bol totalne plny autobus ci trolej ci co to bolo ....ale akoze v pohode nic proti nim nemam .....len to nemam rada ked sa tak strasne tlacia v autobuse pri dverach jak keby nemali miesta a casu na vystupenie :/
No kazdopadne mi date zapravdu ze sa vam to niekedy stalo taktiež.A nerobte sa borcami sveta a s odporom.Ked sa k vám postavil stary pán,a vy ste sedeli,mozno ste sa tvarili ze ho nevidite,mozno ste sa uz sli postaviť,nevedeli ste sa rozhodnut,postavit sa či sediet?či ste boli schopny držat sa svojho miesta horkokrvne,a on vam pokojne,a pochopenim povedal niečo v tomto zmysle:"Šak seď,i ja som bol mlady."? nič?
Pre mňa za mňa, nech už sú tí dôchodcovia hocijakí, považujem za maximálne úbohé, nechať starú babku s taškami stáť celú cestu v buse a pod.
Osobne považujem za povinnosť im výjsť ako-tak v ústrety a nech si babka aj zafrfle.
@rooar samozrejme babku pustim, ak v autobuse nieje volne miesto, alebo je daleko. Ale ak stoji nadomnou, a vedla je volne sedadlo, a babka z nepochopitelneho dovodu si tam nesadne, tak nech stoji. Alebo v lete, ked idu decka do akoly a uz o 7mej je bus plny dochodcov, co musia ist skoro rano na trh, lebo nevedia spat a doma sa nudia, tak nech ai postoja. Ked vedia stat 30 minut v kauflande v rade, ked je akcia na cukor, tak tych 10 minut v autobuse postoja tiez. Nieje to o neucte, je to o tom, ze oni sa vsade tlacia a neberu ohlad na to, ze napr. Sa v obchode ponahlam a ona drzo prepocitava blocek na eurokalkulacke. A neberie ohlad na ludi, co stoja za nou. A to, ze je stara ju neospravedlnuje, lebo jej neutecie nic, nema
co robit, ale ostatni v rade sa ponahlaju. Skor stari su bezphladni k mladym a nie naopak. Ak tu je nejaky ten preklep, tak sorka, pisem to cez mobil
v obchode ani nie, v autobuse, ked mam svoje dni, co je kazdy mesiac a ja ledva zijem a si sadnem a pride nejaka stara ženska, ktora ma namalovane usta na cerveno a obocie nakreslene (svoje asi stratila) a zacne mi nadavat ze ona chuderka si nema kde sadnut, zakial co ja mlada (poblednuta s bolestami) si sedim na zadku
seru ma hlavne ked idem do kostola ked musim idem skor aby som si sadla...pride babka minutu pred zacatim postavi sa vedla mna a pozera na mna mysli si ze jake drze decko ze ju ani nepustim sadnut...a to robia naschval lebo sak mladi ich pustia sadnut..pch
@44 nemyslim presne tento príklad ten dedko urcite nema 455452424 klonov ale niečo v tomto zmysle,niečo čo ta prinuti si povedat,omfg ty stary dokazu byt niekedy fakt cool.: )
@roar Su aj svetle vynimky, ale oni sa neoznacuju za dochodcov, ale za starych ludi. Je vela ludi co o sebe nepovie, ze je dochodca, ale povie stary clovek. Ja Tiez seba neoznacujem za zamestnaneho, ale za mladeho cloveka. Dochodcovia su nespokojni,na vsetko picujuci ludia, ktori na ospravedlnenie toho, ze su prijebani povedia " Ale ja som dochodca" U vacsiny ludi slovo dochodca asociuje lutost, namiesto respektu a zivotnej mudrosti.
@51 nj a stary ludia si na pojem "dochodca" bohuzial asi uz aj zvykli tak ze ho vnímajú asi uz len skutočne ako niečo lutostne, az snad menejcenne? a sem tam sa v nich niečo vzbúri ,a smeruje to na nas akoby ich protiklady.?
mňa nasrala jedna tetka lebo ja ako slušná dievčina sa každému pekne pozdrvím(na dedine sa ináč nedá a niektorí sú proste ignoranti tak sa im prestanem zdraviť a jedna krepá babka do mňa začala húkať že čia som keď sa ani nepozdravím že táto mládež aká je neslušná a že si nevie ctiť strarších a ja ako najväčší fagan som sa ej spýtala: Teta, a vy sa mi prečo neodzdravíte? Ani razt ste sa mi neodzdravili a ja sa vám mám zdraviť len pre to že som mladšia? veď aj my mladí máme dáku cenu...a tá hneď za mojou starkou utekala sťažovať sa a prídem k starkej a tá mi pove že: no opovážiš sa tej starej rakete pozdraviť haha to fakt neznáášam keď dochocovia požerú všetku múdrosť sveta
no hlavne ked sa niekde ponahlam po nacopatej ulici a zrazu sa predo mnou objavy nejaky senilny clovek ktory sa ani za newiem co nechce nechat obehnut no vtedy by som vrazdila...alebo minule tak ja odstojim frontu na poste a taka stara raspla sa zrazu predomna postavi no myslela som ze jej tu jej hnusnu palicku podkopnem...
seru...a riadne.v skolskej jedalni je ich kazdy den jako najebanych.kazdy si tam pride s desiatimi obedarmi a my sa pomaly nestihneme ani najest.alebo ked predo mnou kraca a pomaly a sa nevie ani uhnut.alebo ked vonku kurime a sa pri nas zastavi nejaky dochodca/dochodkyna a nam za to picuje ako sa kazime zdravie:/mam pici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
trochu blbe moznosti,preco tam nie je obcas?...
A neviem, či na to má vplyv vek, obávam sa, že ani príliš nie, robia to ľudia každého veku
A keď im vysvetlím, že aj tak v tej električke budú skôr, ak tých ľudí pustia von a potom vojdú ako keď ich budú zdržiavať, tak na mňa čumia akoby som bol ja ten magor
kto nedokaze pochopit, ze stari ludia su pomalsi, uz im to tak nepali a treba byt pri nich trpezlivejsi, je absolutne obmedzeny a mal by sa nad sebou zamysliet, lebo je to neskutocne ubohe, zobudte sa, starych ludi si treba vazit a nie vymyslat primitivne ankety
Ja by som skôr povedal, že k nim treba byť tolerantný, ale nejak nevidím dôvod na to, aby som si ich automaticky vážil ...
A dalsia vec: nechali komunistov dojebat nam celu republiku a velke hovno proti tomu spravili. To im neodpustim nikdy. Nech si teraz vyplakavaju kvoli malym dochodkom, je to ich chyba ze tu tolerovali to co tu bolo a strkali hlavu do piesku....
Aspon je s nimi teraz sranda, mate o com rozpravat, ved aj mna skopali babky v MHD.
Necudujem sa im, ja byt stary, tiez by som sa nasral
Čo je to tá úcta k starším?
Čo obnáša?
su fakt nemožní...vyzeraju že sa idu rozpadnut a strasne potrebuju to meisto na sedenie, ktore aj maldý clovek velakrat môže potrebovat viac ako oni....
ked su takí chori a uboleni tak nech sa netrepú von a nezavadzaju.....
kedykolvek idem do obchodu, ráno, na obed aj vecer vžd je ich tam plná riť
takisto je ich aj plná mhd aj vsetko
tým nehovorim že ich naprikald nepustam sadnut
ale už vela krát sa mi stalo že mi bolo fakt zle a potrebovala som si sadnut ale bol plný autobus alebo co to bolo dôchodcov a proste to nebolo možne
dôchodcvoia by mali mat vlastný svet
Osobne považujem za povinnosť im výjsť ako-tak v ústrety a nech si babka aj zafrfle.
co robit, ale ostatni v rade sa ponahlaju. Skor stari su bezphladni k mladym a nie naopak. Ak tu je nejaky ten preklep, tak sorka, pisem to cez mobil
k susedam sa nevyjadrujem to mam na blogu
Hej, dobre vravíš, veď komu by už záležalo na nejakom sprostom zdraví? ...