@riki137 Chlapce, ty si vytiahni ten prst zo zadku a prestan snivat. Len tolko. Ja mam 2g 5 rokov a hadaj ako mi ide dnes? Rovnako dobre ako v prvy den. Aha, vidim ze mas 15 rokov a najpravdepodobnejsie nulove skusenosti doplnene stadovym nazorom apple haterom. Gratululujem.
@trdelniiiq konecne niekto kto zdiela moj nazor iphone sice moc nemusim ale veru nepoznam telefon ktory by vydrzal viac ako iphone 2g/3g ... mal som ho chvilu a to telo je fakt pevne..
@riki137 Mne 2g spadlo tolko krat z vrecka na zem, ci uz displejom alebo zadnou stranou, ze to ani nepocitam. A nespadlo na koberc. Asi 5x mi vypadlo z vrecka ked som vystupoval z auta, raz sa dokonca po chodniku smyklo na disleji. Vysledok je jeden malicky, takmer neviditelny skrabanec pri home buttone. Frajerke padol iphone 4 na zem tiez uz nespocetne vela krat. Vysledok? Ani skrabanec. Minule som omylom z celej sily buchol kovovym lemovanim zo smart coveru na jej displej. Vysledok? Malicka, takmer neviditelna ryha. To, ze nosi kryt snad ani hovorit nemusim. Clovek, ktory si kupi telefon za 700 eur bude natolko inteligentny, ze si ho opatri krytom. Skus hodit na zem ten tvoj spominany samsung gs2. Rovno na displej or whatever, som zvedavy, ako dopadne on.
@kosmiklove tak 2g su sakra odolne telefony. Tak kvalitne spracovane telo som este nevidel. Podobne je na tom aj co sa tyka tlacidiel. Majitelia iphonu 4 po roku hlasia problem, mne ide vzdy rovnako dobre a mam dalsich znamych, ktori su s 2g aj po vsetkych tych rokoch maximalne spokojni
s 2g nemam skusenosti, ale 3jka a 4ka drbla jednemu kamaratovi pred mojim xichtom a vzdy sa rozdrbal dispej, a kryt nemal. Tak s krytom je uz odolny aj LG...
@riki137 Tak to je jeho demencia, ze si na 700€ telefon nekupi obal. To je akoby som hodil telefon do vody a potom nadaval na tu znacku, ze je to nahovno, lebo mi po vytiahnuti nefungoval. Je jasne, ze ked ti padne fon na zem bez obalu, je velka sanca ze sa rozbije, a je jedno, ci je to iphone, lg, samsung alebo huawei. Nadavat na apple ze nic nevydrzi a ze sa rozbije sklo, ked padne na zem mi pride ako uplne scestny a odveci "argument".
@trdelniiiq v prvom rade ďakujem za obhájenie správnych názorov, pretože Vážne tu nebola žiadna téma ohľadom Apple vs. Samsung, aby tu zas nejaký Androidák stále niečo trepal. S Apple pracujem určitý čas, a PODĽA MŇA sú to naj veci, nehovorím že lacne, ako taký Samsung, ale proste naj. Prestalo mi ísť sleep/wake button.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw. Oprava ťa bude stáť určite viac,jak 10 iphonov (2g)
» www.servismobilov.sk/nahradne-diely-...
A najlepsie potom, ze ta oprava skla stoji nehorazne prachy
Ja uz neviem zkadial ty chodis na taketo nazory, ze nic nevydrzi viac ako iphone.
To predne sklo je uz vyslovene na to aby sa rozbijalo, a ludia platili 100€ve opravy...
@polino co konkretne by si potreboval opravit
keď sa človek nesprava k mobilu ako keby ho mal zadarmo tak sa mu nemože nič stať ...
@kosmiklove tak 2g su sakra odolne telefony. Tak kvalitne spracovane telo som este nevidel. Podobne je na tom aj co sa tyka tlacidiel. Majitelia iphonu 4 po roku hlasia problem, mne ide vzdy rovnako dobre a mam dalsich znamych, ktori su s 2g aj po vsetkych tych rokoch maximalne spokojni
@trdelniiiq nove iphony neviem ci su na tom az tak dobre ale tie 2g boli veru odolne
@riki137 nie..myslel som s tou 3310 -.-
s 2g nemam skusenosti, ale 3jka a 4ka drbla jednemu kamaratovi pred mojim xichtom a vzdy sa rozdrbal dispej, a kryt nemal. Tak s krytom je uz odolny aj LG...
3 vs 1...