Zajtra ma príst na prázky sesterka...v dedine ju moji kamoši príliš neoblubujú...je iná ako my.Celý život nechodila von no chodila ale nie s kamarátkami neskoro večer do krčiem,ale s rodičmi na ihrisko ku kamarátkam.Ja som iná než ona.Bývavam stále vonku,
v tvojom veku som nemal taký problém že chodiť von ja by som zasranou nikam nepúšťal bo to iba neplechu robí a popravde prekážate mi v baroch, diskách a pod...tie vaše tlupy ma serú...
No... a ona ti tak strašne vadí? Šak ja som nejaká podobná... tiež mám kopu diplomov z recitácií, matematických súťaží a iné... a nechce ozdaj, aby prišla? či...?
diki moc za všetko...všetci ste mi vážne pomohly...ja ju neodsudzujem....a ani sa jej prispôsobovať nebudem ona je na prázdninách a ja mám s nou sedet doma na riti...no určite vy ju nepoznáte...
opýtajte sa ostatných!Vždy sa ma pytaju to kto je hento jaká krava?to kto je hento jaka spomalená mumia?To kto je hentá čo do všetkého kibicuje?...hovorím moja sesterka čo ta fakt hups sorry to som nevedel!Myslíte že ju nenávidím však?!Ak si to myslítetak ste na omyle ja ju mám rada no moji kamaráti nie!Mne nevadí vadí mojím kamošom tak čo mate za problem?Povedzte mi že vám by hento nevadilo!chaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mame jednu kamosku, co k nam chodi z ciech a to je teda cislo
predpokladám,že segranka,ale možno sa mýlim...
a ona nechce chodit stebou von? či ako?
a sesterka je možno tu na birdz.sk len o tom nevieme...aj ja by som ju rada spoznala...